Boşanma avukatı

Elifaslan1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
77
77
3
Merhabalar
İstanbul Avrupa yakası
Boşanma avukatı ariyorum . Boşanan , avukatindan memnun kalanlar paylasirsa sevinirim .

Benim davam devam ediyor, Başta akıl danışmaya gittim, adam 100 bin tazminat 2 bin tl nafaka alırız, tüm varlığına haciz koyarız dedi dava açtık, 6 yaşında çocuum çok kotu etkilendi, benim ailem ona karsı tavır aldı, sonra çocuğum için barışayım dedim avukat benimle kavga etti parasını tamamını alamıycak diye hey yalanı soyledi çocugun için boşanman iyi olur bile dedi, o kafa karışıklığında avukatı dinledim, şimdi gerekçeli karar çıktı ne nafaka ne tazminat sadece çocuk için 200 tl katılım nafakası. birde mahkeme avukat için 2000 tl vekalet ucreti ben karsı taraf avukatına o da benim avukata. boyle zulum olurmu. avukattan uzak durun. Dilekçemle ben aile mahkemesine başvursam masrafsız boşanır eski eşimlede düşman olmaz çocuğum bu kadar etkilenmezdi. 4500 tl ye anlaştık avukat denen zalimle şimdi masrafım 12000 tl yi gecti. dava ust mahkemeye gitti.

yuh ya nasıl bi acımasızlık o

Ben de avukat tavsiye etmiyorum ben de pek bir hayrını görmedim. Boşuna para tuzağı bana göre.
Mantıklı dusenebiliyorsaniz kendiniz halledin ama yok yapamam derseniz atan tutan avukatı değil de gerçekçi olan avukatı tercih edebilirsiniz.

Benim mesleğim avukatlık. Burada yazanları gördüm ve sizlere birkaç şey söylemek istiyorum. Her meslekte paragöz insanlar vardır. Örneğin bir kuaförde saç kesiminden sonra size 250 TL denildikten sonra dışarda kuaförler şöyledir, gereksizdir vs gibi konuşmalar yapıyor musunuz ? Hayır. Neden avukatlar hakkında bu şekilde konuşuyorsunuz.

İkinci konu, avukatınızı da doktorunuzu seçer gibi araştırarak seçin. Adını duyduğunuz ilk avukata gitmeyin sonra bu şekilde zarar görürsünüz hem kendiniz yıpranırsınız hem bu şekilde yaptığınız konuşmalarla avukatları yıpratırsınız.

Eğer siz avukatınızı iyi araştırıp seçseydiniz avukatınız daha az ücret alacağını bile bile size doğru yolu gösterirdi. Benim defalarca insanlara bu şekilde yol gösterdiğim oldu o nedenle sakın genelleme yapmayın.

Avukatlara çok gerek yok diyenler için de şunu söylemek istiyorum, özel hukuk dava takiplerinde özellikle süre kaçırdığınızda bir daha yerine koyamayacağınız haklarınızdan olabiliyorsunuz. Avukata vereceğiniz ücretin katbekat fazlasını kaybediyorsunuz. Daha sonra bir avukata gidip bana yardım et demek hiçbir işe yaramaz. Alternatif tıp uygulayıp hasta olduktan sonra doktora gidip beni kurtar demekten farksız. Yapmayın. Bilinçli olun, işi uzmanına bırakın. Ayrıca avukatları bu şekilde birçok kişiye hitap ederek kötülemenin yaptırımı var bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…