- 28 Mayıs 2022
- 17
- 12
- 34
- Konu Sahibi dryylmz8919
Merhaba arkadaşlar. 2 sene süren evliliğim yaklaşık bi kaç ay önce büyük bir çıkmaza girdi. Ve boşanma kararı aldım. İşlemleri başlatacağım haftaya. Evliliğim o kadar zor geçti ki Allah biliyor kendimi yüceltmek için asla demiyorum. Sanki ilişkide ben erkek o kadındı. Sürekli evi terkeden en ufak tartışmada babamı ablasını arayan,döven,manipüle eden,ve de dolandıran bi insanla evlenmişim meğer. Hiç giden ben olmadım. Yeter artık boşanalım diyen ben olmadım. Evi terketti haftalarca yine gitmedim ama param tükenince ve de o süre zarfında hiç aramayınca (senin paran var mı ramazan girdi evde eksik var mı diye bile sormayınca) kararımı verdim. Bu zamana kadsr neden bekledin diyorlar anlattıklarım. Düzelir iyileşir diye bekledim . Bir de hep yuvam olsun istedim. İşin garip yani asla ben bidaha evlenemem demiyorum içimdeki yuva hasreti hiç dinmedi. Koca bi yalnızlık yani evli olduğum senelerm. Etrafımda 2.evliliğini yapan çok var. Sizce benim de olur mu bu sefer gerçekten yuvam diyeceğim bi yuva olur mu? :)