- 5 Eylül 2011
- 61
- 5
-
- Konu Sahibi tiyatroyaseyirci
27 senelik evliyim bir ay önce eşimin beni aldattığını telefonundan gördüm. Ona söyledim kabul etti.anlasmali olarak boşanıyoruz ama canım cok yaniyor koskoca 27 sene arti 3 sene sevgililik 30 sene nasıl unutulacak bu yıllar. Bu can acısı nasil geçecek. Boşanan arkadaşlar biraz moral verin ne olur
Canım bunun daha oncesi de var.12 sene evvel rn yakin arkadaşımla aldattı beni o zaman çocuklarım küçüktü ailemde arkamda durmadı bırakamadım gerci kendiside cok pisman olduğunu beni asla bırakmayacağını soyledi neyse bi sekilde çocuklar için tamam dedim.fakat son zamanlarda benden ayri yatmaya fian başladı evde hic durmuyordu .bana olan soğuk tavırları ondan tekrar şüphelenmemi sağladı. Surekli soruyordum baska birimi var diye hep inkar etti.ama bi sekilde telefonundan yakaladim.bulundugum köyde esinden boşanmış bir cocugu olan bir kadin yani kadinin annesi filanda tam bir orAbla aldatildigini ogrenince gittin kocana mi soyledin? Hic delil falan toplamayi dusunmedin mi? Aldatma konusunda mi anlastiniz anlasmali bosaniyorsunuz?
Aynen canim bir jere yapan yine yapiyor şaşmaz bir gerçek30 sene dile kolay zor bir durum. Ama aldatılmışsınız bu acınızı hafifletici bir sebep bence. Bu arada öncesinde de aldatılmışsınız sonra gene aldatılmışsınız bir kere aldatan bir daha yaparın canlı örneğisiniz. Aldatılıp da affetmeyi düşünenler konunuzu görür de feyz alır umarım.
Kendine saygın olmadan huzursuz geçireceğin günlerindense .. şimdi hergüne bir umutla başlayacağını düşün .. geçmişe değil hep önüne bakmaya çalış ,27 senelik evliyim bir ay önce eşimin beni aldattığını telefonundan gördüm. Ona söyledim kabul etti.anlasmali olarak boşanıyoruz ama canım cok yaniyor koskoca 27 sene arti 3 sene sevgililik 30 sene nasıl unutulacak bu yıllar. Bu can acısı nasil geçecek. Boşanan arkadaşlar biraz moral verin ne olur
Normalde o kadar pozitif düşünün neşe dolu bir kadınım. İllaki atlaticam ama elinde olmuyor insanın.Kendine saygın olmadan huzursuz geçireceğin günlerindense .. şimdi hergüne bir umutla başlayacağını düşün .. geçmişe değil hep önüne bakmaya çalış ,
Cok teşekkür ederimİlk olarak gördüğünüzde TLF da ekran resmi alıp kendi TLF atsaydiniz delil olurdu. Bu tip adamların ne yapacağı hiç belli olmaz.
Neden anlaşmalı boşaniyorsunuz ki? Açın donuna kadar alın aldatmayı biliyorsa bedel ödemeyi de bilecek paşa.
Size değer vermeyen bı adam için üzülmeyin. Bırakın zaten yaşı ilerlemiş bı adam gençliğinin sefasını siz sürdünuz bırakın tansiyon,şeker,balgamini senden sonraki çeksin.
Kadınlar çok güçlü herşeyi bı şekilde yoluna koyuyor. Sende bu alışkanlık yapan evlilik üzüntüsünden sonra keşke önceden tekmeyi bassaydim sözünü kullanacaksınız eminim.