Üzgünüm ama eşiniz düzelmez bir an önce boşanın kurtulunEsim benden habersiz kredi cekmis. Hatta o kadar cekmis ki borcu borcla kapatmis ve simdi vermiyorlar ve ben bunu 2. Cocuguma 8 aylik hamileyken ogrendim yani mecbur kaldi soylemeye. Daha oncede bircok kere hakaret kufur horgorme sebebiyle bosanmadan donduk. İsten habire girer cikar zaten bundan dolayi cekmis ya kredileri. Sordugumda ben kazaniyorum sana ne derdi. Azarlar laf soylerdi bende alistim ama biktim. Bu son darbe oldu biri 8 digeri 1 aylik bebekle ayrilmaya karar verdim. Kendince cozum yolu bulmus. İcra takibine dusecekmisde maasin 4te 1ini kesebiliyolarmis evdeki zorunlu kullanilacaklar haricindekileri haczedebiliyolarmis zamanla kessinler odenir birc dio. Ailem arkamda babam ben bakarim size dedi ama benim kimseye yuk olma gibi bi niyetim yok bebek biraz buyusun calisicam. Demem o ki bu adamla cok yoruldum bununla cilemin hic bitmeyecegi belli. Onume bakmak bu tarz seyleri artik dusunmek istemiyorum. Kafamin rahat olmasini istiyorum. Tek dusuncem kizim ve yenidogan oglum. Siz olsaniz napardiniz okumak iyi gelecek bana
Parayı nereye harcamış?Esim benden habersiz kredi cekmis. Hatta o kadar cekmis ki borcu borcla kapatmis ve simdi vermiyorlar ve ben bunu 2. Cocuguma 8 aylik hamileyken ogrendim yani mecbur kaldi soylemeye. Daha oncede bircok kere hakaret kufur horgorme sebebiyle bosanmadan donduk. İsten habire girer cikar zaten bundan dolayi cekmis ya kredileri. Sordugumda ben kazaniyorum sana ne derdi. Azarlar laf soylerdi bende alistim ama biktim. Bu son darbe oldu biri 8 digeri 1 aylik bebekle ayrilmaya karar verdim. Kendince cozum yolu bulmus. İcra takibine dusecekmisde maasin 4te 1ini kesebiliyolarmis evdeki zorunlu kullanilacaklar haricindekileri haczedebiliyolarmis zamanla kessinler odenir birc dio. Ailem arkamda babam ben bakarim size dedi ama benim kimseye yuk olma gibi bi niyetim yok bebek biraz buyusun calisicam. Demem o ki bu adamla cok yoruldum bununla cilemin hic bitmeyecegi belli. Onume bakmak bu tarz seyleri artik dusunmek istemiyorum. Kafamin rahat olmasini istiyorum. Tek dusuncem kizim ve yenidogan oglum. Siz olsaniz napardiniz okumak iyi gelecek bana
Calismadigi zamanlarda yemeyeParayı nereye harcamış?
Her şey bir yana bu kadar maddi sıkıntı var. Eşinizle aranız problemli gerçekten 8 aylık küçücük bir bebek varken arkasından 2. çocuk neden?Bu nasıl cesaret.1 iken 2 çocuğu birden üzmeye hakkınız yoktu.Esim benden habersiz kredi cekmis. Hatta o kadar cekmis ki borcu borcla kapatmis ve simdi vermiyorlar ve ben bunu 2. Cocuguma 8 aylik hamileyken ogrendim yani mecbur kaldi soylemeye. Daha oncede bircok kere hakaret kufur horgorme sebebiyle bosanmadan donduk. İsten habire girer cikar zaten bundan dolayi cekmis ya kredileri. Sordugumda ben kazaniyorum sana ne derdi. Azarlar laf soylerdi bende alistim ama biktim. Bu son darbe oldu biri 8 digeri 1 aylik bebekle ayrilmaya karar verdim. Kendince cozum yolu bulmus. İcra takibine dusecekmisde maasin 4te 1ini kesebiliyolarmis evdeki zorunlu kullanilacaklar haricindekileri haczedebiliyolarmis zamanla kessinler odenir birc dio. Ailem arkamda babam ben bakarim size dedi ama benim kimseye yuk olma gibi bi niyetim yok bebek biraz buyusun calisicam. Demem o ki bu adamla cok yoruldum bununla cilemin hic bitmeyecegi belli. Onume bakmak bu tarz seyleri artik dusunmek istemiyorum. Kafamin rahat olmasini istiyorum. Tek dusuncem kizim ve yenidogan oglum. Siz olsaniz napardiniz okumak iyi gelecek bana
Haciz isleri nasil oluyo bilginiz var mi esimin hayal aleminde oldugunu dusunuyorumdabir de çakallık düşünüyor. Krediyi ödemezmiş de maaş hacziyle maaşının dörtte biri kesilirmiş. Öyle olmuyor o işler. üç kuruş maaşından kesin 1/4 oran o borcun ancak icrada her ay işleyecek faizine gider ve ölene kadar da bitmez borç.
Benim böyle borçlularım vardı. Atıyorum maaşından kesilen 750 lira ama borcuna her ay bin lira faiz yürüyordu. Borcu azalacağına artıyordu.
Her şey bir yana bu kadar maddi sıkıntı var. Eşinizle aranız problemli gerçekten 8 aylık küçücük bir bebek varken arkasından 2. çocuk neden?Bu nasıl cesaret.1 iken 2 çocuğu birden üzmeye hakkınız yokt
Kizim 8 yasinda oglum 1 aylik . Aslinda hakkisiniz bende diyip dururken neden dikkat etmedim diye kendime kiziyorumHer şey bir yana bu kadar maddi sıkıntı var. Eşinizle aranız problemli gerçekten 8 aylık küçücük bir bebek varken arkasından 2. çocuk neden?Bu nasıl cesaret.1 iken 2 çocuğu birden üzmeye hakkınız yoktu.
Anladım.Allah yardımcınız olsun iş bulup çalışmanız lazım bebek büyüyünce.Eşiniz zaten size faydası olmayan biri gördüğüm kadarıyla.Kizim 8 yasinda oglum 1 aylik . Aslinda hakkisiniz bende diyip dururken neden dikkat etmedim diye kendime kiziyorum
Esim benden habersiz kredi cekmis. Hatta o kadar cekmis ki borcu borcla kapatmis ve simdi vermiyorlar ve ben bunu 2. Cocuguma 8 aylik hamileyken ogrendim yani mecbur kaldi soylemeye. Daha oncede bircok kere hakaret kufur horgorme sebebiyle bosanmadan donduk. İsten habire girer cikar zaten bundan dolayi cekmis ya kredileri. Sordugumda ben kazaniyorum sana ne derdi. Azarlar laf soylerdi bende alistim ama biktim. Bu son darbe oldu biri 8 digeri 1 aylik bebekle ayrilmaya karar verdim. Kendince cozum yolu bulmus. İcra takibine dusecekmisde maasin 4te 1ini kesebiliyolarmis evdeki zorunlu kullanilacaklar haricindekileri haczedebiliyolarmis zamanla kessinler odenir birc dio. Ailem arkamda babam ben bakarim size dedi ama benim kimseye yuk olma gibi bi niyetim yok bebek biraz buyusun calisicam. Demem o ki bu adamla cok yoruldum bununla cilemin hic bitmeyecegi belli. Onume bakmak bu tarz seyleri artik dusunmek istemiyorum. Kafamin rahat olmasini istiyorum. Tek dusuncem kizim ve yenidogan oglum. Siz olsaniz napardiniz okumak iyi gelecek bana
Ben luks yasamadim simdiye kadar ondan fark etmedim. Ozur dilerim esimede habire ben gir cik dedim iseSiz bu konuyu daha önce de açmamış miydiniz? Bakın sizi kırmak istemiyorum ama eşiniz asgari ücret alırken 2.cocugu düşünebilidiyseniz biz bu para ile nasıl geçiriyoruz acaba diye dusunmediyseniz borç olunca boşanmayi düşünmeniz sorunun tek taraflı olmadığını dusununduruyor.
Ben luks yasamadim simdiye kadar ondan fark etmedim. Ozur dilerim esimede habire ben gir cik dedim ise
Ne yemiş bu kadar bu adam yaCalismadigi zamanlarda yemeye