2004 senesinden beri eşimle birlikteyiz..2015 yılında evlendik.evlendikten sonra çoçuk istedik fakat olmadı 7 kez
tüp bebek tedavisi gördüm yine olmadı..eşim son iki yıldır psikolojik şiddet uygulamaya başladı..haftanın 3-4 günü alkol alıp bazı geceler beni evden kovardı..evde olduğum her gecenin sabahında da onurumu grurumu zedeleyen notlar bırakırdı …en son nisan 2021 yılında tüp bebek tedavisi gördüm ve yine olumsuz sonuçlandı..mayıs 2021 de doğal yolla hamile kaldım…bizim için süpriz oldu çok sevinmiştik..perşmbe günü dr a gittik keseyi ve bebeğimizi gördük..cumrtesi günü tatile gittik ve tatilin 2.günü yine çok içip beni odadan kovdu.o gece başka oda tuttum..ertesi gün özürdiledi affetim..tatilin 5.günü yine çok içti ve gözümün önünde başka bi kadınla el ele gördüm..otelde bağırdım ağladım..ve o gece otobüse binip Ankaraya döndüm..sabah dr a gittiğimde bebeğin gelişiminin durduğunu öğrendim fakat dr bir hafta daha gözlemleyelim dedi..eşim benden sonra iki gün daha tatiline devam etti..döndüğünde bebek varsa evlilik devam yoksa boşanıçam dedi…ben çaresiz bebeğime mi yoksa eşimin böyle davranmasına mı neye üzüleceğimi şaşırdım..aradan bir hafta geçti ve dr a gittiğimizde kürtaj ilaçlarını verdi ve 24 saat içinde düşüğün gerçekleşeçeğini söyledi…bir hafta geçti ama ben düşük yapamadım ve dr kürtaj için tarih ve saat verdi..kürtaj gününe 2 gün kala eşim yine hakaretler etti ve benden boşanacağını söyledi..ben de evi terkettim…kürtaj olmama yarım saat kalmışken bana istersen gelirim diye mesaj attı cevap vermedim..sonuç olarak kürtajıma da gelmedi o gün hayatımın en zor günüydü sinir krizi geçirdim..sonra boşanma davası açtı üstelik çekimşeli ağır ithamlar ve iftiralar var..ben de karşı davamı açtım ama haftalardır toparlanamıyorum..evden dışarı çıkmıyorum, yemek yemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum…