Bosanma asamasindayim fikrinize ihtiyacim var

Siz yeni konu açın isterseniz

Hayata bir kez geliyoruz ve bunu en güzel şekilde yaşamayı hepimiz hak ediyoruz, bir çift boşandığında arş titret derler, Allah kimsenin huzurlu yuvasını bozmasını diyorum bende, çünkü huzursuz bir yuvada büyüyen çocukların, huzursuz bir yuvada günden güne solan insanların ne topluma ne de kendilerine bir faydası dokunabilir…

“Ben böyle yaşamayı hak ediyor muyum?” diye sor kendine, en doğru cevabı sen verirsin. Eşin değişmeyecekse, değişemez ise başka bir yol göremedim bende. Allah yardımcın olsun, daima

Neden kendinize bu eziyeti reva gördünüz? Neden eşiniz evden kovduğunda boşanmadınız? Neden bu adama bu kadar bağımlı kaldınız? Ve en önemlisi böyle bir evliliğe neden çocuk dahil etmeye çalıştınız? Hiç mi acımadınız o çocuğa? Doğduğunda nelerle karşılaşacaktı, nasıl psikolojisi bozuk bir birey olacaktı? Bu nasıl bencilliktir, ne beklediniz çocuk doğunca adam düzelir, mutlu aile oluruz mu? İnsan kanından canından olacak birini nasıl ateşe atar? Çocuk ya bu çocuk, inanamıyorum.

Adam boşanmak istemese hâla affedip devam edeceksiniz. Çocuk denemelerine devam edeceksiniz. Ne diyeyim. Allah görebilme düşünebilme yetinizi arttırsın.

yazınızı okurken 2 kere okudum birisinde objektik diğerinde ise kendimi sizin yerinize koyarak okudum ben olsam ne yapardım diye ve ben olsam yine de boşanma noktasına getirmezdim o bir çözüm değil evet olmuyorsa çabalandığı halde yürümüyorsa o zaman şart ama şu noktada bence acele karar vermeyin olan sizden de ziyade iki çocuğa olacak benim de görümcem var eşiyle 12 yıllık evliler son 3 senedir evlilikleri berbat eşinin kafası biraz değişik yani bir insan bırakın eşine başkasına dahi söylemez devamlı hakaret,küfürler kayınpederim desen şeker hastası adam dövse etse adamcağıza bişey olur ki kaç kerede görümceme ''gel,boşan bitir biz de bittik sana üzülmekten sen de bittin kızım'' demiştir Allah korusun eşim desen döver ama bu sefer mahkemelik olur ama görümcem buna rağmen asla vazgeçmedi ki yaptıkları ettiklerinden beter eşinin onun için boşanmak bence çok kolay değildir evet gerektiği noktalarda yapılmalı ama bence düşünün ani karar vermeyin eşinizin ailesi ile kendi aileniz ile eşinizi de yanınıza alarak etraflıca düşünün + ve - lerini Rabbim hakkınızda hayırlısını versin zor ama

Ben olsam boşanırdım.
Ki öyle de yaptım
Yolu bu tarafı çok güzel, gelsenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…