Boşanma aşamasındayım fikirlerinize ve desteginize ihtiyacim var

Bensiz23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
352
240
28
iyi geceler herkese hiç uzatmadan direk konuya girmek istiyorum 23 yaşındayım x kişisini 8 yıldır tanıyorum 3 yıldır evliyiz ve 1 kızım var ben onlisans mezunuyum ve bi hastanede tıbbi sekreter olarak calisiyorum oda hala öğrenci 2. Üniversitesini okuyo il dışında evlendigimizde ailesiyle beraber yaşadım ilk etapta o zamanlar ise girmemiştim ama 9 ay dayanabildim orda yapamadım ve ayrı eve çıkmak istedim ona ben bi ise girer çalışırım gerekirse özel bi hastanede ama buşekilde yapamiyorum dedim başta kabuletmedi ciddi oldugumu anlayınca Tm dedi ve o sıralar 2 aylık hamileydim evimi ayırdıktan sonra bi devlet hastanesinde ise girdim ev eşyalarınınhepsi bana aitti bekarligimdan kalan eşyalardı ailesinin hiç bir desteği olmadi bukonuda ve her Ay ona para yolluyodum evin bütün sorumluluğu benim ustumdeydi zaten ama maddiyata hiç bir zaman takilmadim şimdiye kadar hatta ailesi evlendigimizde altınlarımı almadılar sonra alacaz dediler onu bile kabulettim çünkü benim icin önemli olan mutlulugumuzdu
o karakter olarak çok kıskanç ve sinirli biri ben işe girdikten sonra herşeyi problem etmeye başladı erkekle konuşma onu giyme bunu yapma çok fazla sıkmaya başladı beni ben hep düzelir geçer diye bekledim ama dahada kötüye gitti herşey çok fazla sosyal değilimdir zaten doğru düzgün bayan arkadaşım bile yokken erkekle konuşmaya taktı kafayı ilk başta ve çalıştığım icin bu istediğin şey mümkün değil dedim iş gereği konuşmak zorundayım zaten başka türlü kimseyle bi muhabbetim de yok hatta bu çalıştığım yerde bile konu oldu çok içinekapaniksin herkesten uzak duruyosun diye çok konuşuldu ama yapim bu benim ona bunu defalarca anlattım sende orda üni ortamında arkadaşların öğretmenlerin vs var hiç mi konusmuyosun kimseyle dedim hayır dedi ki bu mümkün değil zaten sonradan orda kızlarla neler yaptığı cıktı ortaya bir bir başta not almalar sonra piknikler geziler ders dışında sınıfta ders çalışmalar falan bende madem bu böyle sıkıyo bu konuda bende onabaskı yapacam dedim ve kıskançlıklar yapmaya başladım onun beni sıktığı gibi aynısını bende onayaptim
gün geçtikçe ileri gitmeye başladı her şey daha da kötü oldu başta işten çıkarırım seni öldürürüm gibi tehditler sonra küfürler hakaretler aşağılamalar ardı arkası gelmedi ve sonra şiddet uyguladı bana hastanede çalıştığım icin gidip darp raporu almaya utandim açıkçası ilçe hastanesindeyim başka bi hastaneyede gidemedim başka bi ilçeye gitmem gerekiyodu çünkü sonra aylarca böyle lanet günler yaşamaya başladım hic tartışmasız normal bi günümüz geçmedi ben para yollamayı kestim maddi konularda da sıkıntı çıkarmaya başladı sen aç gozlusun sonradan görmesin vs vs birikmiş bi param vardı birazda elden borç yaparak bi araba aldım doğum yaptıktan sonra, sonra arabayı okuduğu şehire götürmek istedi ama ben izin vermedim benim burda ihtiyacım var kızım icin eve gidip geliyorum öğle aralarında sen orda gezeceksin boş boş veremem dedim
daha sonra bi görüntülü aramasında arkadaşıyla konuşmasına şahit oldum beni hemşire diye tanıttı başımdan aşağı kaynar sular döküldü ben burda namusumla çalışıp herşeyi tek başıma göğüslemisken o benim yaptığım işten utanıp beni hemşire diye tanıtmıştı
Her konuşmada her mesajda kufurler ediyodu bana zaten uzun zamndir bosanmayi dusunuyordum ama son tartışmamızda kullandığı kelime artik beni harekete geçirdi boşanma kararımı aileme bildirdim
14 mart tıp bayramında bi kahvaltı düzenledik ve ben Instagrama bi resim attım ama resimde ben yoktum bile o sofraya da oturmadım zaten sakinleşip çalışanların çoğu gittikten sonra oturup bi kaç hemşireyle yaptık kahvaltıyı bana ha o resmi atmışsın ha onlarla beraber olmuşsun başka kimlerle yattın o piçler yetiyormu sana gibi şeyler söyledi ve bende aileme boşanmak istediğimi ve herşeyi anlattım
1 haftadır avukatla görüşüyorum boşanma icin bana yolladığı bütün Mesajalri avukata yolladim ve herşeyi onada anlattım
avukatım bu yaptıklarıyla attığı mesajlarla sadece boşanmakla kalmaz üstüne ceza da yer bunlar çok ağır şeyler dedi eger istersen anlaşmalı icn karşı tarafla konuşayım uzamasın dava bi an önce bitsin dedi karşı tarafa başına nelerin geleceğini anlatıp anlasmaliya ikna edecem dedi
bende bi an önce bitsin istiyorum dedim zaten
ailem başka bi şehirde annem yurt dışında ama şimdilik yanimda bu süreçte bütün akrabalarim bana destek arkamdalar hepsi
ama beni öldürmekle tehtid ediyo x kişisi sendikayla konuşup tayin yapılmasını istedim şimdilik tayin hakkım yok çünkü
X kişisi yarın akşam gelecek buraya avukatım salı günü konuşacak kendisiyle duruma gore anlaşmalı veya çekişmeli acacaz davayı çok uzun oldu biliyorum kusura bakmayın konumu okuyup bana destek olan herkese teşekkür ediyorum şimdiden beni neler bekliyo neler yaşayacam bu süreçte bilmiyorum ama bi an önce bitsin istiyorum

Boşanma kararım kesin zaten pişman olacağımı sanmıyorum ama daha herseyin başındayım ve çok yıpratıcı bi süreç bu tek isteğim boşanıp memleketime tayinimin yapılması boşandıktan sonra onunla aynı yerde kalamam

eve alma sakin o eve girmesin. sen tekken de konusma bundan sonra avukatinla muhattap olsun. piskopat öldürecekmis öyle mi. bu adama cocuguda güvenme asla
Eve almayı düşünmüyorum zaten ama yarın gelecek buraya ben bu eve gelme dedim bana begenmiyorsan sen git diyo bu evde kıyafetlerinden başka bişeyin yok zaten senin hangi yüzle bana gitdersin dedim
Yarın gelecek olması beni çok strese sokuyo

Boşanma kararım kesin zaten pişman olacağımı sanmıyorum ama daha herseyin başındayım ve çok yıpratıcı bi süreç bu tek isteğim boşanıp memleketime tayinimin yapılması boşandıktan sonra onunla aynı yerde kalamam
Korkmayın havlayan köpek ısırmaz. Hiç bir şey yapamaz. Ama tabi böyle sorunlu bir adamla aynı yerde yaşamazdım ben de olsam. En azından rahat kafayla büyütürsünüz çocuğunuzu.

Korkmayın havlayan köpek ısırmaz. Hiç bir şey yapamaz. Ama tabi böyle sorunlu bir adamla aynı yerde yaşamazdım ben de olsam. En azından rahat kafayla büyütürsünüz çocuğunuzu.
Öfke anında herşeyi yapabilir o yüzden bi an önce burdan gitmem lazım dava devam etse bile daha 1 hafta önce bi doktor eşini öldürdü boşanma aşamasında herşeyden önce kızımı düşünüyorum ve onun hiç bir şeyden etkilenmesini istemiyorum o kadar masum ki biri yanında sesini yükseltse bile korkup ağlayan bi bebek onun saçmalıklarına şahit olsun istemiyorum

Yerinizde olsam şimdiye kilidi çoktan değiştirmiştim.
Yarın evde yalnız olmayın.
Aile üyelerinden biri erkek iki kişi olsun yanınızda.
Kıyafetlerini koyun bir valize,valizi de bırakın kapının önüne alsın,gitsin insan müsveddesi.
Böyle bir haysiyetsize para yollayıp ikinci üniversiteyi okuttuğunuza inanamıyorum.

Yerinizde olsam şimdiye kilidi çoktan değiştirmiştim.
Yarın evde yalnız olmayın.
Aile üyelerinden biri erkek iki kişi olsun yanınızda.
Kıyafetlerini koyun bir valize,valizi de bırakın kapının önüne alsın,gitsin insan müsveddesi.
Böyle bir haysiyetsize para yollayıp ikinci üniversiteyi okuttuğunuza inanamıyorum.
Eşyalarını topladım zaten geldiğinde verecem eline şuan annem yanimda yarın dayımda bizle kalacak bi süreliğine
Inanın herşey iyi olsun diye elimden gelen herşeyi yaptim çocuğumuzu 1 yaşına tek başıma getirdim 3 yıldır evin bütün sorumluluğu bende ve o kadar nankör ki bana sen ne yaptin sanki diyebiliyor eğer ben ailesiyle yasamaya devam etseymişim onun okulunu bekleseymişim bu hale gelmezmiş oda ama asıl sorunumuz maddiyat ev vs degilki asıl sorun onun karaktersizligi ve bana karşı davranışları

Size attığı mesajlardan dolayı uzaklaştırma kararı çıkarttıramıyor musunuz?
Ben davayı açıp emniyete şikayette bulunmak icin gidecektim ama avukatım önce anlaşmalı teklif edelim diyince gitmedim bekliyorum anlaşmalı olursa eğer zaten herşeyi kabul edip gider ama çekişmeli olursa davayı actigim gün koruma talebinde bulunup uzaklaştırma kararı çıkaracam

Öfke anında herşeyi yapabilir o yüzden bi an önce burdan gitmem lazım dava devam etse bile daha 1 hafta önce bi doktor eşini öldürdü boşanma aşamasında herşeyden önce kızımı düşünüyorum ve onun hiç bir şeyden etkilenmesini istemiyorum o kadar masum ki biri yanında sesini yükseltse bile korkup ağlayan bi bebek onun saçmalıklarına şahit olsun istemiyorum
Ahh canım benim ya gerçekten çok zor bir durum inşallah bir an önce kurtulur feraha kavusursunuz. Ama inan ki hiç bir durum bu adamla evli kalmak kadar kötü olmaz senin için.

Sizinki baştan evlilik olmamış ki zaten, bu kadar saygısız insana para yollayıp yardımcı olmanız bile hata. Çok okumak istiyorsa hem çalışıp hem okusaydı..

Umarım tayininiz istediğiniz şekilde olur, sıkıntı yaşamadan kurtulursunuz bu terbiyrsiz adamdan.

Ben davayı açıp emniyete şikayette bulunmak icin gidecektim ama avukatım önce anlaşmalı teklif edelim diyince gitmedim bekliyorum anlaşmalı olursa eğer zaten herşeyi kabul edip gider ama çekişmeli olursa davayı actigim gün koruma talebinde bulunup uzaklaştırma kararı çıkaracam
Eşiniz hiç anlaşacakmış gibi gelmedi bana. Yarın eve geliyorum istiyorsan sen git dediğine göre kendisine çok güveniyor. Yarın en ufak bir sorun yaşarsanız salı günü kesinlikle uzaklaştırma kararı çıkarın. Çocuğunuzu görme konusunda da anlaşmalı boşanma metnine madde ekletin. Bebeği sadece sizin yanınızda görebilsin.

Sizinki baştan evlilik olmamış ki zaten, bu kadar saygısız insana para yollayıp yardımcı olmanız bile hata. Çok okumak istiyorsa hem çalışıp hem okusaydı..

Umarım tayininiz istediğiniz şekilde olur, sıkıntı yaşamadan kurtulursunuz bu terbiyrsiz adamdan.
Umarım şuan ilk istediğim sey burdan gitmek zaten

Eşiniz hiç anlaşacakmış gibi gelmedi bana. Yarın eve geliyorum istiyorsan sen git dediğine göre kendisine çok güveniyor. Yarın en ufak bir sorun yaşarsanız salı günü kesinlikle uzaklaştırma kararı çıkarın. Çocuğunuzu görme konusunda da anlaşmalı boşanma metnine madde ekletin. Bebeği sadece sizin yanınızda görebilsin.
Bende öyle düşünüyorum ama bian önce bitmesini istediğim icin denemeye değer diye düşünüyorum
Diğer şekil dilekçede herşeyi belirtecek zaten

X