evliikle ilgili pişmanlığı yokmus yürütmek istiyormuş
farklı biri yok
ailesinin etkisinde kalıyor olabilir o konuda kapalı kutudur biraz emin deilim
kumar oynamıyor eminim. 2bin küsr kredi borcu var bekarlıktan gelen taksidi bitmesine 4 ay var
sorunluluk almaktan kaçıyor bence
Ben anlayamadım hiç! Siz evin bütün ihtiyaçlarını kendi maaşınızdan karşılıyorsunuz. Buna rağmen elinizde kalanı da ikiniz için bir kenara koyuyorsunuz. Akşamları kahvede oturan eşin yolunu gözlüyorsunuz. Beyefendi maaşıyla sadece sigara, halı saha, kahvehane masrafı, bekarlıktan kalan kredisini ödüyor.
Siz evlilik yürütüyorsunuz ama kiminle??? E tabii ki ev ya da araba borcu çıkarsa ondan para istersiniz diye akan musluğu kendi açısından kapatmak istemiyor. Borç bu sonuçta biraz sıkışıp bu ay halı sahaya, kahveye gitme de mutfak masrafını oradan halledelim deseniz -üstelik ikinizin geleceği için yapılmış bir yatırım için- beyefendinin incileri dökülecek demek ki!
Allah allah çok enteresan bir insan. Tüm bunlar olurken o bu ilişkiye ve evliliğe bu kadar faydacı ve kendisini son derece koruyarak, her an ceketini alıp çıkacak şekilde, hiçbir zarar etmeden çıkacak şekilde yaklaşırken siz tamamiyle adanmış ve özverili yaklaşıyorsunuz.
Bence o gelip almadan asla dönmeyin. Dönünce de muslukları bir kapatın bakalım.
Gözleme alın kocanızı. O kendini, parasını, duygusunu, zamanını( halı saha- kahvehane) ne kadar koyuyorsa bu ilişkiye siz de o kadar koyun.
Yok efendim maaşı azmış falan bırakın anlayışlı olmayı da acımayın lütfen. İçmesin sigarayı gitmesin oraya buraya arttırsın da destek olsun evinize ilişkinize.
Binmiş sırtınıza rahatını sağlamış sizi düşünen yok. Bu kadar fedakarlığınıza istediğiniz hiçbirşey de olmuyor bir de söz geçirmeye çalışıyor. Neye dayanarak? Sevginiz sömürülüyor. Yola gelsin önce bir evinin erkeği olsun! Hep biz mi olacağız evimizin kadını?