• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi HuzurZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HuzurZ

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
55
16
3
32
Arkadaşlar kumar iddia yüzünden boşanma aşamasındayız . Eşim ilk bir kaç gün çocukları görüntülü görmek istedi aradı ama iki haftadır hiç arayıp sormuyor artık çocukları çocuk karne aldı onuda aramadı hiç küçük altı aylık bebeğim var onuda sormuyor arayıp ne yapmaya çalışıyor bu adam anlayamıyorum.

Arkadaşlar kumar iddia yüzünden boşanma aşamasındayız . Eşim ilk bir kaç gün çocukları görüntülü görmek istedi aradı ama iki haftadır hiç arayıp sormuyor artık çocukları çocuk karne aldı onuda aramadı hiç küçük altı aylık bebeğim var onuda sormuyor arayıp ne yapmaya çalışıyor bu adam anlayamıyorum.
Adamın ne yapmaya çalıştığını çözmeye uğraşmayın. Çocuğu sizi ve ailesini önemseyen adam gidip onların rızkını kumarda yemezdi.
Yasal haklarınızı iyice öğrenin bir avukat tutun ve dediklerini yapın. Siz ne yapacağınızı düşünün adamın ne yaptığını değil.
Erkekler karalar bağlamaz keyfine bakıyordur ne yapacak. Size de hikaye uydurur en fazla

Adamın ne yapmaya çalıştığını çözmeye uğraşmayın. Çocuğu sizi ve ailesini önemseyen adam gidip onların rızkını kumarda yemezdi.
Yasal haklarınızı iyice öğrenin bir avukat tutun ve dediklerini yapın. Siz ne yapacağınızı düşünün adamın ne yaptığını değil.
Erkekler karalar bağlamaz keyfine bakıyordur ne yapacak. Size de hikaye uydurur en fazla
Onun için değil düşüncem altı yaşında ki oğlum özlüyor babasını aramak ustedi iki gün önce arattirdim konuştu ama adam kendi hiç aramiyo cocugada baban seni aramiyo sende arayamazsin denmiyor

Kumarbaz baba evlatlara çok zarar verir.

Uzak durması daha hayırlı bence.

klasik baba
çocuklarından da boşanıyor

Çocuğu düşünen rızkını ekmek parasını kumara verır mı ? Vermez kımse umurumda degıl adamın yalvarıp yaşatacağını mı düşünmüştünüz

boşan bacım adam düzelmez kumar dan kurtulan yok boşan hayatından çıktığınada şükret

Sizi de anlıyorum cocugunuz baba eksikligi görmesin baba sevgisini yasasin istiyorsunuz ama bu konuda yapabileceginiz cok birsey yok malesef... canınızı sıkmayın onun iyi bi baba olmamasi sizin sucunuz degil

Babalığı da kocalığı gibi bence siz bundan sonraki geçim işini düşünün daha faydalı sizin için

Back