Serenad_ Guru Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 1.273 1.217 333 4 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Serenad_ #21 Rookie violet .!.: Hâlâ annesi gibi tasasini çekiyorsunuz yapmayın.Yok eğer böyle bir hayatı kendime uygun görüyorum diyorsanız devam edin.O hâlâ çocuğunuzun babası gerisi , yapacakları ve ya yapamayacakları sizi ilgilendirmez . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Haklısınız
Rookie violet .!.: Hâlâ annesi gibi tasasini çekiyorsunuz yapmayın.Yok eğer böyle bir hayatı kendime uygun görüyorum diyorsanız devam edin.O hâlâ çocuğunuzun babası gerisi , yapacakları ve ya yapamayacakları sizi ilgilendirmez . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Haklısınız
Sukunetinziva Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2014 152 97 98 İstanbul 21 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Serenad_ #22 Serenad_ .!.: Arzulanmaya arzulanmaya annesi gibi hissetmeye başlamış ve bu durumu öyle bir içselleştirmişim ki.. zamanla anladım Genişletmek için tıkla... Yanlız değilsin kardeş
Serenad_ .!.: Arzulanmaya arzulanmaya annesi gibi hissetmeye başlamış ve bu durumu öyle bir içselleştirmişim ki.. zamanla anladım Genişletmek için tıkla... Yanlız değilsin kardeş