BOŞANMA AŞAMASI-GELGİTLERİM

Ne istediğinize tam karar veremiyorsunuz.Siz,boşanmakta net değilsiniz.Size hak veriyorum.Mutlaka kolay değildir.Boşanma sonrasındaki hayatınızın daha zor olacaģını düşünüyorsunuz sanırım.Psikolojik destek almanız size iyi gelecektir.Yaşadığınız hayata birde dışardan bakmalısınız.Eşinizle ilgili sorunlarınızın detayını bilmiyorum.Ama,evliliģinizin kötü gitmesinin sebebi, belkide siz olabilirsiniz.Hem boşanmak istoyorsunuz,hem istemiyorsunuz.Düşünceleriniz ve yaklaşımlarınız pek sağlıklı görünmüyor buradan bakınca.Sürecin uzaması,belki daha iyi olabilir.Ne yapacağınıza tam karar vermeniz açısından.Ama,bir psikolog desteği almanız şart gibi geliyor bana.
hemen herşeye psikolog demeyin zira ihtiyacım yok.babamla kavga edince ve birsürü başka sorunlar olunca kendimi güçsüz hissettim.pekala olabilir değil mi...benim başka kimsem yok burda

Ne istediğinize tam karar veremiyorsunuz.Siz,boşanmakta net değilsiniz.Size hak veriyorum.Mutlaka kolay değildir.Boşanma sonrasındaki hayatınızın daha zor olacaģını düşünüyorsunuz sanırım.Psikolojik destek almanız size iyi gelecektir.Yaşadığınız hayata birde dışardan bakmalısınız.Eşinizle ilgili sorunlarınızın detayını bilmiyorum.Ama,evliliģinizin kötü gitmesinin sebebi, belkide siz olabilirsiniz.Hem boşanmak istoyorsunuz,hem istemiyorsunuz.Düşünceleriniz ve yaklaşımlarınız pek sağlıklı görünmüyor buradan bakınca.Sürecin uzaması,belki daha iyi olabilir.Ne yapacağınıza tam karar vermeniz açısından.Ama,bir psikolog desteği almanız şart gibi geliyor bana.
boşansa dava açık zaten boşanırım.önce üzülürüm sonra hayatıma devam ederim.ama boşanmıyor da bu adam.anladım bayağı uzatacak bu davayı

Siz ayrılmayacaksınız. Adam öldürse ecelim gelmişti ahirette bir şans vericem diyeceksiniz nerdeyse. kusura bakmayın ama on tane böyle konu acsaniz sizi ciddi bir şekilde okuyup kimse bir sans ver demez. Size kimse bu karar için destek olmaz. ayrıca eşiniz istemiyor diye ayrılık kararı verilir fiziki bir araya gelmezsek 3 senede boşanırız diye düsünmeyin. Artık öyle ayrılık kararı falan verilmiyo uygulamada yeter ki kararlı durun. Ama hakim huzurunda da inanmıştım romantizmi yaparsanız belki bir ihtimal uzunca bir süre verir.
Önünüzdeki bir problemi asmadan yeni hayatınız, gelecekteki ilişkinizin önüne çıkan engelleri dert etmeyin. Şu an önünüzde tek engel sizsiniz. Kendinize biraz değer verin şu kafanızı aşın biraz. Her konunuzda maaşınızı da okuyorum. maddi manevi güçlü durmak için bir engeliniz yok.
tek engel ben değilim.kendinizi benim yerime koyun.medeni durumum net değil bu durumdan rahatsızım.davalara ben katılmıcam, beni çok iyi temsil eden bir avukatım ve delillerim de söz konusu.

hemen herşeye psikolog demeyin zira ihtiyacım yok.babamla kavga edince ve birsürü başka sorunlar olunca kendimi güçsüz hissettim.pekala olabilir değil mi...benim başka kimsem yok burda
Bence acilen psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Siz her ne kadar bunu kabul etmek istemeseniz de...

dönmem.bu konuda çok çok netim.iş o eve dönme ve orada yaşama mevzusu ise hayır bunu istemiyorum
Yaw adam sana o.. çocuğu diyor bacım var mı ötesi ?
Boşanmak istemiyor diyorsun.
Salak adama sarılıyorsun.
Degistigine inanmak istiyorsun .
Ne değişmesi yahu ne ?
Darp raporu yok mu senin ?

Yaw adam sana o.. çocuğu diyor bacım var mı ötesi ?
Boşanmak istemiyor diyorsun.
Salak adama sarılıyorsun.
Degistigine inanmak istiyorsun .
Ne değişmesi yahu ne ?
Darp raporu yok mu senin ?
şu an eşimin bana hakaret ve tehdidi hakkında şikayetim var.soruşturma aşamasında.bizzat delillerimi de emniyete teslim ettim...

öffffffffffffffffffffffffffff
Bence de öffff.
Acizliğe öff,
İşiniz,maaşınız olduğu halde 'elalem ne der?'
diye çapsız adamı boşamaya cesaret
edememeye öff,
Size o.... çocuğu diyen adama sarılmaya öff,
Kulak zarınızı patlatan adamdan medet ummaya öff,
Bu adam için defalarca konu açmaya öff.
Kusura bakmayın madem öyle,işte böyle.

Bence de öffff.
Acizliğe öff,
İşi,maaşı olduğu halde 'elalem ne der?'
diye çapsız adamı boşamaya cesaret
edememeye öff,
Size o.... çocuğu diyen adama sarılmaya öff,
Kulak zarınızı patlatan adamdan medet ummaya öff,
Bu adam için defalarca konu açmaya öff.
Kusura bakmayın madem öyle,işte böyle.
haklısın :KK43:

Psikoloģa gitmek kötü birşey değil ki.Sıkıntı yaşadığımız durumlarda gidebiliriz.Nasıl davranmalı,neleri düşünmeliyiz.Endişe ve korkularımızın olduğu durumları anlatıp danışman hizmeti almak iyi olur.Niye kızdınız şimdi.

Psikoloģa gitmek kötü birşey değil ki.Sıkıntı yaşadığımız durumlarda gidebiliriz.Nasıl davranmalı,neleri düşünmeliyiz.Endişe ve korkularımızın olduğu durumları anlatıp danışman hizmeti almak iyi olur.Niye kızdınız şimdi.
kızmadım ama benim için gerekli değil.şunu deseydiniz saygı duyardım seni içtenlikle seven bir arkadaşına konuyu aç ve yorum al desen bunu yapardım ama benim durumum için psikolog çözüm değil. psikolog faydalı iyidir ama benim sorunum için psikolog gerekmiyor bence.

X