boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
şimdi anlatıcaklarımdan yargılama değil destek bekliyorum lütfen esirgemeyin. erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi. evliliği aile zoru ile olmuştu. daha sonra boşanma kararı aldılar her ikiside ve anlaşmalı boşanma davası açıldı ilk celse görüldü neyse o aralarda ben erkek arkadaşımla yakınlaşmaya başladım kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi.bilirsiniz ki çok zor günler geçirdim.ailesi boşanma konusuna sert çıkmıştı baştan şuan beni biliyor ve onaylıyorlar.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre.ilişki adına hiç bir şeyi doğru dürüst yaşayamadık .sevgili gibi değildik yani .tamam geliyor görüşüyoruz ama arada bir çünkü ayrı şehirlerdeyiz.ailelere her şey anlatıldı onay veriler sonuçta yanlış bir evlilik vardı herkesin başına gelebilirdi fakat kendisi boşanma kağıdı gelmeden hiç bir adım atamayacağını söylüyor ailelere kadar biliniyor.fakat bilemiyorum çok fazla beklentim oldu hepsi de içimde kaldı.arkadaşlarıma bakıyorum hepsi sevgilileri ile yanyana mutlu evlenme teklifleri aldılar .ben ise sadece karşıdan bakıyorum.biliyorum bunu başlatan benim kabul eden de ama kendisi başlarda çok duyarlıyken şuan dengeleri malesef kuramaz halde.benim de hiç bir şeye hevesim kalmadı açıkcası .bana kadın olduğumu hissettirmiyor sanki ben onun sevgilisi değilim de psikoloğum gibi davranıyor bana.sürekli o dertli o sıkıntılı o meşgul ben kimseye dert anlatamıyorum ailemden başkası daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor.ailemde ben mutluyum diye kabul etti onu.kimseye dert anlatamıyorum iyice bunaldım .onun aile problemleri boşanma davalrı sürekli bana yansıyor.beni anlayabiliyormusunuz bilemiyorum ama artık içimdeki zehri akıtmalıyım.o kadar dolu ve mutsuzum ki. bir yerden de seviyorum ama sevgi neye yeticek .ben evlenene kadar onunla bütün heycan geçicek.çünkü dediğim gibi bir ilişkiden başaka her şeye benziyor yaşadığımız .çok sabrettim ama hala hep kavgacı dik başlı oluyorum.bana bir şey vermiyor ama hep bekliyor.neden soğuksun va.hep anlattım bana ilgi göster dedim .burdan bir şey yapamam diyor.benim yaşadığım şehire taşınmak üzere bu arada söyliyim.yani insan bu kadar mı odun olur. bir kadına nasıl davranılacağını bilmez.bilemiyorum bana bir akıl verin nolur

DÜZELTME YAPMAK ZORUNDA KALDIM:BANLAŞMALI BOŞANMALAR UZUN SÜRMEZ ZATEN BİLİYORUM.YALNIZ ANLAŞILMAYAN KARAR VERİLİR AMA RESMİ BELGENİN GELMESİ UZAYABİLİR SIRADA B EKLEYENLER YÜZÜNDEN.OKURSANIZ SİZLERDE ORDA GÖRÜRSÜNÜZ KANUNLARI BEN O EVLİYKEN BİR ŞEY YAŞAMADIM ZATEN ARİFE DERKENDE HALA İLİŞKİME YANSIDIĞI İÇİN.SADECE YAZININ BU KADAR ANLAŞILMAYACAK NESİ VAR .ZORLA DRKEN KAFASINA SİLAH DEMİŞSİNİZ KİMSE KAFASINA SİLAH DAYATILARAK EVLENDİRİLMEZ AMA AYRILMAZDA.1 YIL EVLİ KALDILAR SADECE BURDA HER AYRINTIYI YAZAMAM SANIRIM.BOŞANMA ONLARIN ARASINDA YAŞANMIŞ BEN YENİ BİR İLİŞKİYE BAŞLADIM .YOK YUVA YIKAN KANDIRAN FALAN YAZMIŞSINIZDA.BEN EVLİ BİRİNDEN BİR ŞEY BEKLEMİYORUM YANİ ORDA DA KAĞIT DİYE YAZDIM.HERALDE EVLİ OLSA GİDİP AİLERLE TANIŞTIRAMAM DEĞİL Mİ.MANTIK OLARAK.YENİŞ BOŞANMIOŞ DİYELİM BU KADAR ANLAMLANDIRILMADIYSA

Arkadaşlar; selamlar herkese.
BU KONUNUN SAHİBİ BEN DEĞİLİM KESİNLİKLE. BU KONUYU SANIRIM HATTA EMİNİM KARDEŞİM AÇMIŞ. KONU 23.09.2013 TARİHİNDE AÇILMIŞ. BEN 14.09.2013 TARİHİNDE EVLENDİM. KONU BANA AİT DEĞİLDİR. TESADÜFEN KONUYU GÖRDÜM. İKİ ÜÇ KONU DAHA VAR SANIRIM ONLARIDA BEN AÇMADIM. YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEDİĞİMDEN YAZMA GEREKSİNİMİ DUYDUM. KONULARIMADA BAKARSANIZ ZATEN BU AÇILAN KONUNUN BENİM OLMADIĞINI RAHATLIKLA ANLARSINIZ.
Tekrardan iyi akşamlar dilerim.

Son düzenleme:
Bi taraftan nişanlıyken tanıştık diyorsun
Diğer taraftan ben onu tanıdığımda zaten boşanma arefesindeydi diyorsun
İlk başta kendinle çelişiyorsun
Madem boşanma arefesindeki bi adamla bi ilişkiye başladın
Kusura bakma da çekeceksin sevgilinin dertlerini
Elbette anlatacak adam dertli

Erkek arkadaşın gayet de haklı.
Boşanmadan adım atmamak en doğru karar.
Ne kadar zorlama bir evlilik olsa da boşanma süreci devam etse de ,
bence şu an aklı karışmış.

Boşanmaktan vazgeçerse hiççç şaşırma.
Çünkü senden uzaklaşarak aslında bunun sinyallerini vermeye başlamış...

Son düzenleme:
Bi taraftan nişanlıyken tanıştık diyorsun
Diğer taraftan ben onu tanıdığımda zaten boşanma arefesindeydi diyorsun
İlk başta kendinle çelişiyorsun
Madem boşanma arefesindeki bi adamla bi ilişkiye başladın
Kusura bakma da çekeceksin sevgilinin dertlerini
Elbette anlatacak adam dertli

nişanlıytken tanıdım iş oratmında ilişki boşanma arifesinde başladı

Erkek arkadaşın gayet de haklı.
Boşanmadan adım atmamak en doğru karar.
Ne kadar zorlama bir evlilik olsa da boşanma süreci devam etse de ,
bence şu an aklı karışmış.

Boşanmaktan vazgeçerse hiççç şaşırma.
Çünkü senden uzaklaşarak aslında bunun sinyallerini vermeye başlamış...

benden uzaklaştığı yok ben ayrılmaya kalktığımda kıyamet koptu... buraya geldi günlerce kaldı .geri dönme gibi bir ihtimal yok kesin bir şey kağıt çıkıcak sadece karar verildi..ben yaşadığım süreç için yardım istdim aslında

Tamamen boşandıklarında ilişkiniz başlasaydı daha iyi olurdu sanki..
Şu anda kafası çok doludur streside vardır..
İnsan ne kadar sevmese bile yuvası dağılıyor.. Zor olur..
Şimdiki eşi olmasa da böyle davransa sen haklısın derdim ama adam kaç parçaya bölünsün..
Sen onu daha tamamen boşanmadan kabul edebiliyorsan zorluklardada yanında ol ama yok artık olamam diyorsan düşün taşın karar ver.

Bence şu aşamada en doğru olanı yapıyor bence acele etme iyice tanımaya çalış zatenkolay şeyler yaşamıyor sevmese bile eşini zor bir dönemden geçiyor kısacası çok sağlıklı düşünemiyordur
Destek olmalısın kendinden uzaklaştırabilirsin böyle gidersen ama bana sorarsan onu da sıkma ki sağlıklı kararlar berebilsin

Tamamen boşandıklarında ilişkiniz başlasaydı daha iyi olurdu sanki..
Şu anda kafası çok doludur streside vardır..
İnsan ne kadar sevmese bile yuvası dağılıyor.. Zor olur..
Şimdiki eşi olmasa da böyle davransa sen haklısın derdim ama adam kaç parçaya bölünsün..
Sen onu daha tamamen boşanmadan kabul edebiliyorsan zorluklardada yanında ol ama yok artık olamam diyorsan düşün taşın karar ver.

ben ona hep anlayış gösterdim ama burda tek katlanmak zorunda olan ben olmamalıyım.boşanma onun sorunu .madem birini hayatına alıyor o zaman gerekenide yapmak zorunda değil mi bilerek yola çıktı. bir şeye zorlamadım :44:

Kusura bakmayın ama siz zaten daha nişanlıyken hoşlanmıssınız bu adamdan belli yoksa boşanmasını bile beklemeden ilişkiye başlamak hiç mantıklı değil. Zaman tek çare şu durumda,boşanma falan tamamlanınca herşey yoluna girer inşallah

canuım sende sabırlı ol bıraz normal bı adamla berABER değilsin kı normal cıftlere ımrenıosun

eger gercekten sevıosan bunlara katlanırsın adam bırakmıomus da senı ben bu durumda en cok

genc yasında dul kalacak kıza uzuldum acıkcası senın durumunun uzulecek bı tarafı yok

ben ona hep anlayış gösterdim ama burda tek katlanmak zorunda olan ben olmamalıyım.boşanma onun sorunu .madem birini hayatına alıyor o zaman gerekenide yapmak zorunda değil mi bilerek yola çıktı. bir şeye zorlamadım :44:

Bence hiçte zorunluluğu yok erkek milleti bi bakarsın eşiyle barışmış..
Burda yıllardır iliykisi olan evlenen karısına deli divane olan ama aslında aldatan onlarca kişiyle karşılaştık.
Ne olursa olsun dikkatli ol derim ben :34:
Boşanmadan hiç bişeye net olarak bakma bence.
Kırma amaçlı demiyorum bunları.
Ama yasal olarak hala evle bi adam bu..

Boşanma süreci herkes için sancılıdır.

Erkek arkadaşın kendi yükünü seninle hafifletmeye kalkmış.

Ama sende bu süreci yaşadıgını bildigin biriyle bir yola çıkmayı kabul etmişsin.

Ben arkadasına neden odun dedin anlayamadım?

Adamın derdi başından aşkın?

Bir boşansın anlaşmalıymış hemen olucak demek ki...

Bu neyin acelesi...

Aileyle niye tanıştın ki?

Bence sen kendi acelenin kurbanı olmuşsun...

Bekle...bağından,sorunundan,sıkıntılarından sıyrılana dek,kafası rahatlayana dek bekle...

Ve bence uzun ara flört et...Hem o yaşadıgı evlilikte yaşadıklarını unutsun,atlatsın,hem birbirinizi tanıyın...

Aksi halde evliliğinizi bir YIKINTININ ÜZERİNE KURACAK VE GEÇMİŞİN HAYALETLERİ İLE SAVAŞIP DURACAKSINIZ ...

Severek de evlenmiş olsa, zorla da evlenmiş olsa boşanmak çok zor ve yıpratıcı bir süreç

Tamamen boşanmadan bir adım atmak istememesi de yakışık alan doğru bir davranış

Karşındaki artık örselenmiş, canı yanmış bir adam, şekli ne olursa olsun bir evlilik geçirmiş, öyle ya da böyle aynı yastığa baş koymuşlar. Bunalması ve sana olan ilgisinde hatalar yapması çok normal. Boşanmış insanlar daha bir temkinli oluyor, daha fazla sevgi ispatına gerek duyuyor.

Boşanmak artık sadece onun sorunu değil madem ki bir ilişkiye başladınız artık hayat müşterek, sıkıntılı zamanlarında ona destek olarak geçirebilirsin bu süreci. İlişkini başka insanlarınki ile kıyaslama, zararlı çıkarsın. İlk kez evlenecek iki insan ile, ikinci kez evlenecek bir erkekle yaşanan ilişkiyi bir kefeye koyamazsın. Eminim şu an erkek arkadaşının evlilik fikrinden midesi bulanıyordur, çünkü bir kez canı yanmış. Ya bu dönemi anlayışına devam ederek geçireceksin ya da ondan vazgeçeceksin. Bundan sonra da asla başkaları gibi olmayacak ilişkiniz, erkek arkadaşın uzunca bir zaman hep gardı havada ve güvensiz olacak, bunlara hazırlıklı olmalısın

ya başka adam mı yok Allah aşkına bide onun sorunlarını çekiyosun yok öyle yapıyomuş yok böyle yapıyomuş çekme kardeşim etrafta bir sürü bekar adam var o hala evli bunu unutma sonra adın çıkar yuva yıkan kadın olursun milletin gözünde o adam da kıymetini bilmez şuanda da onun aklı karışık zaten ne yaptığını bilmiyo hemde boşlukta artık gerisini sen düşün

Kusura bakmayın ama siz zaten daha nişanlıyken hoşlanmıssınız bu adamdan belli yoksa boşanmasını bile beklemeden ilişkiye başlamak hiç mantıklı değil. Zaman tek çare şu durumda,boşanma falan tamamlanınca herşey yoluna girer inşallah
çok dürüstçe söyliyim aklımda hiç öyle bir düşünce yoktu...iş görüşmeleri vs dertleşmek derken oldu.hep büyük konuşurdum eskiden asla yapmam diye olmaz diye .büyük konuşmamak lazımmış inşallah .iyi dileğin için çok teşekkür ederim:43:

Boşanmak üzere olan evli bir erkekle beraber olmanın getirdiği olası sorunları yaşıyorsunuz. Boşanınca geçecek başka yolu yok. Erkek arkadaşınız da çok haklı. Sonuçta henüz evli biri.

Nişanlıyken aranızda bir şeyler olmadığına emin misiniz?

Yargılamıyor,yadırgamıyor kader deyip geçemiyorumda canım.Allah yardımcın olsun ama evli ve boşanma arefesindeki bir insan sağlıklı düşünemez,kurulu düzenini bozduğu yada bozulduğu için mutsuz huzursuzdur.Kendin adına ondan şu an birşeyler beklemen doğru olmadığı gibi etrafındaki insanlara bakarak kaderini biraz zorlasan da hayatına yön versen.Gönül bu kimi seveceği belli olmaz ama en başta evli olduğunu bildiğin(ayrılma sürecinde olsa bile,severek evlenmese bile) biri ile bu yola çıkma kararı alman her tülü sıkıntıya da katlanman anlamına gelir.
Hakkında hayırlısı olur inşallah.Ama sınırları zorlama yaşını bilmiyorum fakat güzel seviyeli sorunsuz ilişki yaşamak için yaşın ilerlemiş değildir herhalde.SEVGİLER..

yazılarınız okadar çelişkili ki siz bence o insanla boşanma arefesinden önce görüşmeye başladınız bence hatta belkide sebepsiniz

yahu boşanmak okadar kolaymı yuva yıkılıyor siz sevgilimle gezemiyorum diğer insanlarla diye düşünüyosunuz

ozaman bekar bir erkekle beraber olacaksınız.ne olursa olsun hala evli bir erkek benim için yuva yıkanın yuvası olmaz unutmayın

Back
X