şimdi anlatıcaklarımdan yargılama değil destek bekliyorum lütfen esirgemeyin. erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi. evliliği aile zoru ile olmuştu. daha sonra boşanma kararı aldılar her ikiside ve anlaşmalı boşanma davası açıldı ilk celse görüldü neyse o aralarda ben erkek arkadaşımla yakınlaşmaya başladım kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi.bilirsiniz ki çok zor günler geçirdim.ailesi boşanma konusuna sert çıkmıştı baştan şuan beni biliyor ve onaylıyorlar.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre.ilişki adına hiç bir şeyi doğru dürüst yaşayamadık .sevgili gibi değildik yani .tamam geliyor görüşüyoruz ama arada bir çünkü ayrı şehirlerdeyiz.ailelere her şey anlatıldı onay veriler sonuçta yanlış bir evlilik vardı herkesin başına gelebilirdi fakat kendisi boşanma kağıdı gelmeden hiç bir adım atamayacağını söylüyor ailelere kadar biliniyor.fakat bilemiyorum çok fazla beklentim oldu hepsi de içimde kaldı.arkadaşlarıma bakıyorum hepsi sevgilileri ile yanyana mutlu evlenme teklifleri aldılar .ben ise sadece karşıdan bakıyorum.biliyorum bunu başlatan benim kabul eden de ama kendisi başlarda çok duyarlıyken şuan dengeleri malesef kuramaz halde.benim de hiç bir şeye hevesim kalmadı açıkcası .bana kadın olduğumu hissettirmiyor sanki ben onun sevgilisi değilim de psikoloğum gibi davranıyor bana.sürekli o dertli o sıkıntılı o meşgul ben kimseye dert anlatamıyorum ailemden başkası daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor.ailemde ben mutluyum diye kabul etti onu.kimseye dert anlatamıyorum iyice bunaldım .onun aile problemleri boşanma davalrı sürekli bana yansıyor.beni anlayabiliyormusunuz bilemiyorum ama artık içimdeki zehri akıtmalıyım.o kadar dolu ve mutsuzum ki. bir yerden de seviyorum ama sevgi neye yeticek .ben evlenene kadar onunla bütün heycan geçicek.çünkü dediğim gibi bir ilişkiden başaka her şeye benziyor yaşadığımız .çok sabrettim ama hala hep kavgacı dik başlı oluyorum.bana bir şey vermiyor ama hep bekliyor.neden soğuksun va.hep anlattım bana ilgi göster dedim .burdan bir şey yapamam diyor.benim yaşadığım şehire taşınmak üzere bu arada söyliyim.yani insan bu kadar mı odun olur. bir kadına nasıl davranılacağını bilmez.bilemiyorum bana bir akıl verin nolur
DÜZELTME YAPMAK ZORUNDA KALDIM:BANLAŞMALI BOŞANMALAR UZUN SÜRMEZ ZATEN BİLİYORUM.YALNIZ ANLAŞILMAYAN KARAR VERİLİR AMA RESMİ BELGENİN GELMESİ UZAYABİLİR SIRADA B EKLEYENLER YÜZÜNDEN.OKURSANIZ SİZLERDE ORDA GÖRÜRSÜNÜZ KANUNLARI BEN O EVLİYKEN BİR ŞEY YAŞAMADIM ZATEN ARİFE DERKENDE HALA İLİŞKİME YANSIDIĞI İÇİN.SADECE YAZININ BU KADAR ANLAŞILMAYACAK NESİ VAR .ZORLA DRKEN KAFASINA SİLAH DEMİŞSİNİZ KİMSE KAFASINA SİLAH DAYATILARAK EVLENDİRİLMEZ AMA AYRILMAZDA.1 YIL EVLİ KALDILAR SADECE BURDA HER AYRINTIYI YAZAMAM SANIRIM.BOŞANMA ONLARIN ARASINDA YAŞANMIŞ BEN YENİ BİR İLİŞKİYE BAŞLADIM .YOK YUVA YIKAN KANDIRAN FALAN YAZMIŞSINIZDA.BEN EVLİ BİRİNDEN BİR ŞEY BEKLEMİYORUM YANİ ORDA DA KAĞIT DİYE YAZDIM.HERALDE EVLİ OLSA GİDİP AİLERLE TANIŞTIRAMAM DEĞİL Mİ.MANTIK OLARAK.YENİŞ BOŞANMIOŞ DİYELİM BU KADAR ANLAMLANDIRILMADIYSA
Arkadaşlar; selamlar herkese.
BU KONUNUN SAHİBİ BEN DEĞİLİM KESİNLİKLE. BU KONUYU SANIRIM HATTA EMİNİM KARDEŞİM AÇMIŞ. KONU 23.09.2013 TARİHİNDE AÇILMIŞ. BEN 14.09.2013 TARİHİNDE EVLENDİM. KONU BANA AİT DEĞİLDİR. TESADÜFEN KONUYU GÖRDÜM. İKİ ÜÇ KONU DAHA VAR SANIRIM ONLARIDA BEN AÇMADIM. YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEDİĞİMDEN YAZMA GEREKSİNİMİ DUYDUM. KONULARIMADA BAKARSANIZ ZATEN BU AÇILAN KONUNUN BENİM OLMADIĞINI RAHATLIKLA ANLARSINIZ.
Tekrardan iyi akşamlar dilerim.
DÜZELTME YAPMAK ZORUNDA KALDIM:BANLAŞMALI BOŞANMALAR UZUN SÜRMEZ ZATEN BİLİYORUM.YALNIZ ANLAŞILMAYAN KARAR VERİLİR AMA RESMİ BELGENİN GELMESİ UZAYABİLİR SIRADA B EKLEYENLER YÜZÜNDEN.OKURSANIZ SİZLERDE ORDA GÖRÜRSÜNÜZ KANUNLARI BEN O EVLİYKEN BİR ŞEY YAŞAMADIM ZATEN ARİFE DERKENDE HALA İLİŞKİME YANSIDIĞI İÇİN.SADECE YAZININ BU KADAR ANLAŞILMAYACAK NESİ VAR .ZORLA DRKEN KAFASINA SİLAH DEMİŞSİNİZ KİMSE KAFASINA SİLAH DAYATILARAK EVLENDİRİLMEZ AMA AYRILMAZDA.1 YIL EVLİ KALDILAR SADECE BURDA HER AYRINTIYI YAZAMAM SANIRIM.BOŞANMA ONLARIN ARASINDA YAŞANMIŞ BEN YENİ BİR İLİŞKİYE BAŞLADIM .YOK YUVA YIKAN KANDIRAN FALAN YAZMIŞSINIZDA.BEN EVLİ BİRİNDEN BİR ŞEY BEKLEMİYORUM YANİ ORDA DA KAĞIT DİYE YAZDIM.HERALDE EVLİ OLSA GİDİP AİLERLE TANIŞTIRAMAM DEĞİL Mİ.MANTIK OLARAK.YENİŞ BOŞANMIOŞ DİYELİM BU KADAR ANLAMLANDIRILMADIYSA
Arkadaşlar; selamlar herkese.
BU KONUNUN SAHİBİ BEN DEĞİLİM KESİNLİKLE. BU KONUYU SANIRIM HATTA EMİNİM KARDEŞİM AÇMIŞ. KONU 23.09.2013 TARİHİNDE AÇILMIŞ. BEN 14.09.2013 TARİHİNDE EVLENDİM. KONU BANA AİT DEĞİLDİR. TESADÜFEN KONUYU GÖRDÜM. İKİ ÜÇ KONU DAHA VAR SANIRIM ONLARIDA BEN AÇMADIM. YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEDİĞİMDEN YAZMA GEREKSİNİMİ DUYDUM. KONULARIMADA BAKARSANIZ ZATEN BU AÇILAN KONUNUN BENİM OLMADIĞINI RAHATLIKLA ANLARSINIZ.
Tekrardan iyi akşamlar dilerim.
Son düzenleme: