- 3 Kasım 2021
- 262
- 251
- 18
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle istiyorum.sadece şimdi iş ve ev bulup kendimi toplamam lazm.sonra cocuklarimi alcamEşiniz ruh hastası sanırım ne demek çocuğu göstermemek Çocukları bıraksanız bile (ki sakın yapmayın) asla göstermeme gibi bir durum yok, çocuk kaçırma şikayeti yaparsınız bir daha siz çocukların yüzünü göstermezsiniz.
Madem vatandaşlığa başvurdunuz şahane, bir iş bulun biraz birikim yapın sonra da çocukları alın gidin. Sonra da boşanma davası açarsınız. Çocukları bırakıp gitmek gibi bir düşünceniz asla asla olmasın, böyle bir psikopatla bıraktığınız çocukların ahı 2 dünyada peşinizden gelir. Nafaka alırsınız, çalışırsanız da mis gibi yaşarsınız.
Kendim tek bakamam .hem eşimin ailesi hic izin vermezler almaya kalksam bile
Istemedigi biriyle evlenmis, niye kacmis, kim bulmus?Başkasını seviyorsun söylüyorsun, sözü at diyorsun atılmıyor, evleniyorsun. kaçıyorsun, buluyorlar... Bunca şeyin üstüne bu çocuklar oluyor... aman yarabbim hiç mi doğum kontrol yöntemi bilmiyordun, çok yazık evlatlarına! Vadaşlık yeni aldın, ama apartman silerek bu ülke şartlarında o çocuklara cidden tek başına bakamazsın. Allah o sabilerin yüzüne gülsün...
Bende oyle istiyorum.sadece şimdi iş ve ev bulup kendimi toplamam lazm.sonra cocuklarimi alcam
İstemesine koca bile gelmemiş arabulucu gitmiş. Herhalde para karşılığı yapılan bir evlilik. ülkesine kaçıyor, yanlış okumadıysam ailesi bulup teslim ediyor gene kocasına.Istemedigi biriyle evlenmis, niye kacmis, kim bulmus?
Vatandasligi almadan bosanma, deport oluyo mu Azerbaycanla bilmiyorum ama gonderilirsen cocuklari hic goremezsin
Asla istemiyorum zaten ben her şeye rağmen couklarimi istiyorum .O Coçuklar Yetim büyümelerini mi istiyorsunuz? Yapmayin. Bizim Yavrularimiz Sevgiden Aç kalmasinlar.
Onlar için Savaşmalisiniz.
Evet dogru diyorsunuzO çok aptalca bir fikir sakın yapmayın. Çocukları bırakırsanız bir daha asla alamazsınız, kocanız ruh hastası kaçırır götürür.
Önce vatandaşlık alın
Biraz iyi geçinin canın cicim yapın ev alınsın ortada bölünecek mal olsun
İş bulun
Sonra dava açıp çocuklarla beraber çıkın
Siz dogurdugunuz o çocukları eş ailesi kim oluyor size düşen sonuna kadar çabalamak yasal yerlere başvurmakKendim tek bakamam .hem eşimin ailesi hic izin vermezler almaya kalksam bile
Çocuklara bakmayı düşünmüyor ki..onları kayınvalidesine bırakıp gidiyor olacakBaşkasını seviyorsun söylüyorsun, sözü at diyorsun atılmıyor, evleniyorsun. kaçıyorsun, buluyorlar... Bunca şeyin üstüne bu çocuklar oluyor... aman yarabbim hiç mi doğum kontrol yöntemi bilmiyordun, çok yazık evlatlarına! Vadaşlık yeni aldın, ama apartman silerek bu ülke şartlarında o çocuklara cidden tek başına bakamazsın. Allah o sabilerin yüzüne gülsün...
Konu sahibinin eski konusunu biliyorum. Azerbaycandan çocuk yaşta getirilmiş bir gelin (nasıl getirildiklerini bilmeyenler araştırabilir), türkiyede yaşıyor. Haliyle geldiğinde korunma yöntemi falan bilmiyormuş ve çocuk sahibi olmuş. Eşini istemiyor boşanma şansı doğmuşken kurtulmak istiyor. Allah yaşatmasın. Sevmediğimiz bir adamdan istemediğimiz çocuklarımız olsa biz ne yapardık acaba diye düşünmek lazım sanki
Lutfen oyle demeyin.benim arkamda ailem durmuyor.ve yabanciyim.haklarim yok .bende istemezdim boyle bi hayatm olsunSiz dogurdugunuz o çocukları eş ailesi kim oluyor size düşen sonuna kadar çabalamak yasal yerlere başvurmak
Neden bu kadar kolay pes ettiniz .
Çocuklarını bırakan anneleri asla ama asla anlamayacağım saygı da duyamıyorum
Bu kadar sabretmişsin biraz daha sabret, vatandasligi al, is bul, para biriktir, ev tut, şartlarini gör, mahkeme kime verirse cocuklar ondadir, kucuk cocuklar babaya verilmez, onlar da buyumus olur, devletin kresi, anaokulu neyi varsa oraya birakir calisirsin, kendine bi hayat kurarsin.Lutfen oyle demeyin.benim arkamda ailem durmuyor.ve yabanciyim.haklarim yok .bende istemezdim boyle bi hayatm olsun