• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşaniyoruz galiba

Eşiniz ruh hastası sanırım ne demek çocuğu göstermemek:KK51: Çocukları bıraksanız bile (ki sakın yapmayın) asla göstermeme gibi bir durum yok, çocuk kaçırma şikayeti yaparsınız bir daha siz çocukların yüzünü göstermezsiniz.

Madem vatandaşlığa başvurdunuz şahane, bir iş bulun biraz birikim yapın sonra da çocukları alın gidin. Sonra da boşanma davası açarsınız. Çocukları bırakıp gitmek gibi bir düşünceniz asla asla olmasın, böyle bir psikopatla bıraktığınız çocukların ahı 2 dünyada peşinizden gelir. Nafaka alırsınız, çalışırsanız da mis gibi yaşarsınız.
Bende oyle istiyorum.sadece şimdi iş ve ev bulup kendimi toplamam lazm.sonra cocuklarimi alcam

Kendim tek bakamam .hem eşimin ailesi hic izin vermezler almaya kalksam bile

Izin vermemek diye bir sey yok. mahkeme velayeti kime verirse o cocuklari alip evine goturur.

madem her seye bir bahaneniz var tamam o zaman birakin cocuklari atin gidin, burdan baska ne diyebiliriz ki?

Başkasını seviyorsun söylüyorsun, sözü at diyorsun atılmıyor, evleniyorsun. kaçıyorsun, buluyorlar... Bunca şeyin üstüne bu çocuklar oluyor... aman yarabbim hiç mi doğum kontrol yöntemi bilmiyordun, çok yazık evlatlarına! Vadaşlık yeni aldın, ama apartman silerek bu ülke şartlarında o çocuklara cidden tek başına bakamazsın. Allah o sabilerin yüzüne gülsün...
Istemedigi biriyle evlenmis, niye kacmis, kim bulmus?

Bende oyle istiyorum.sadece şimdi iş ve ev bulup kendimi toplamam lazm.sonra cocuklarimi alcam

O çok aptalca bir fikir sakın yapmayın. Çocukları bırakırsanız bir daha asla alamazsınız, kocanız ruh hastası kaçırır götürür.

Önce vatandaşlık alın
Biraz iyi geçinin canın cicim yapın ev alınsın ortada bölünecek mal olsun
İş bulun
Sonra dava açıp çocuklarla beraber çıkın

O Coçuklar Yetim büyümelerini mi istiyorsunuz? Yapmayin. Bizim Yavrularimiz Sevgiden Aç kalmasinlar.
Onlar için Savaşmalisiniz.

Istemedigi biriyle evlenmis, niye kacmis, kim bulmus?
İstemesine koca bile gelmemiş arabulucu gitmiş. Herhalde para karşılığı yapılan bir evlilik. ülkesine kaçıyor, yanlış okumadıysam ailesi bulup teslim ediyor gene kocasına.

Çocukları bırakabilmek.... yazmak istediğim çok sey var, yazmayacağım, sizin gibi bencil insanlar olduğu sürece masum çocukların daha anne karnından başlayan çilesi ve mutsuzluğu bitmez. Yazık.

O çok aptalca bir fikir sakın yapmayın. Çocukları bırakırsanız bir daha asla alamazsınız, kocanız ruh hastası kaçırır götürür.

Önce vatandaşlık alın
Biraz iyi geçinin canın cicim yapın ev alınsın ortada bölünecek mal olsun
İş bulun
Sonra dava açıp çocuklarla beraber çıkın
Evet dogru diyorsunuz

Konu sahibinin eski konusunu biliyorum. Azerbaycandan çocuk yaşta getirilmiş bir gelin (nasıl getirildiklerini bilmeyenler araştırabilir), türkiyede yaşıyor. Haliyle geldiğinde korunma yöntemi falan bilmiyormuş ve çocuk sahibi olmuş. Eşini istemiyor boşanma şansı doğmuşken kurtulmak istiyor. Allah yaşatmasın. Sevmediğimiz bir adamdan istemediğimiz çocuklarımız olsa biz ne yapardık acaba diye düşünmek lazım sanki

Kendim tek bakamam .hem eşimin ailesi hic izin vermezler almaya kalksam bile
Siz dogurdugunuz o çocukları eş ailesi kim oluyor size düşen sonuna kadar çabalamak yasal yerlere başvurmak
Neden bu kadar kolay pes ettiniz .
Çocuklarını bırakan anneleri asla ama asla anlamayacağım saygı da duyamıyorum

Ne size ne eşinize üzüldüm kolay kolay bdv de yorum yapmam ama çocuklar ziyan olcak

Türkiye bu haldeyken Türkiye de TC alabilmek için evlenmek şaka gibi

Cidden şok oldum hem kendi hayatını hemde çocukları mafettin kendini göze almışsin zaten de çocukların günahı neydi

Burda çocuk sahibi olmak için can atanlar var bende dahil ama ciddn pes diyorum

Türkiye'de en yüksek okuyanlar bile zor iş buluyorken geçinmek bu kadar zorken bilemedim

Allah vicdan versin ne diyim ... Çocuklar insalah kendilerini kurtarirr ilerde

Başkasını seviyorsun söylüyorsun, sözü at diyorsun atılmıyor, evleniyorsun. kaçıyorsun, buluyorlar... Bunca şeyin üstüne bu çocuklar oluyor... aman yarabbim hiç mi doğum kontrol yöntemi bilmiyordun, çok yazık evlatlarına! Vadaşlık yeni aldın, ama apartman silerek bu ülke şartlarında o çocuklara cidden tek başına bakamazsın. Allah o sabilerin yüzüne gülsün...
Çocuklara bakmayı düşünmüyor ki..onları kayınvalidesine bırakıp gidiyor olacak😔

Konu sahibinin eski konusunu biliyorum. Azerbaycandan çocuk yaşta getirilmiş bir gelin (nasıl getirildiklerini bilmeyenler araştırabilir), türkiyede yaşıyor. Haliyle geldiğinde korunma yöntemi falan bilmiyormuş ve çocuk sahibi olmuş. Eşini istemiyor boşanma şansı doğmuşken kurtulmak istiyor. Allah yaşatmasın. Sevmediğimiz bir adamdan istemediğimiz çocuklarımız olsa biz ne yapardık acaba diye düşünmek lazım sanki

Cok üzüldüm

Siz dogurdugunuz o çocukları eş ailesi kim oluyor size düşen sonuna kadar çabalamak yasal yerlere başvurmak
Neden bu kadar kolay pes ettiniz .
Çocuklarını bırakan anneleri asla ama asla anlamayacağım saygı da duyamıyorum
Lutfen oyle demeyin.benim arkamda ailem durmuyor.ve yabanciyim.haklarim yok .bende istemezdim boyle bi hayatm olsun

Lutfen oyle demeyin.benim arkamda ailem durmuyor.ve yabanciyim.haklarim yok .bende istemezdim boyle bi hayatm olsun
Bu kadar sabretmişsin biraz daha sabret, vatandasligi al, is bul, para biriktir, ev tut, şartlarini gör, mahkeme kime verirse cocuklar ondadir, kucuk cocuklar babaya verilmez, onlar da buyumus olur, devletin kresi, anaokulu neyi varsa oraya birakir calisirsin, kendine bi hayat kurarsin.

Türkiyeme canım feda yanlış anlaşılmasın şu anki zor şartlardan bahsettim ben ...
Bizim vatanımız cennet Azerbaycan da can kardeşimiz ama bu tür olaylara sıcak bakamadım bakmicam da sırf vatandaş olabilmek için evliliğe yani
Ama NE MUTLU TURKUM DİYENE
Gururla söylerim ama bunu. Başka bi yolu çocuklar olmadan da süre dolup TC vatandaşı alabilirsiniz belki bilmiyorum bu süreci
Ama çocukları dert bile etmiyosunuz zaten.
Bosanma ve çocuklar degl umrunuzda
Tek derdiniz iş ve yaşam yazık çok yazık

Back