Eşiniz hala sen düzelirsen iyi oluruz diyor,yani kendini suçlu görme,sorunlarını hatalarını düzeltme çabası yok bilakis sorunun senden kaynaklı olduğunu söylüyor.Böyle olduğu İçin bence gitseniz de sonuç aynı olacak..Ha sıkıntı bende öfke kontrolsüzlüğüm var,terapiye gideceğim bunu aşacağım son bi şans dese amenna ama anladığım kadarıyla durum böyle değil..Merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik altı yıl oldu ve son bir yıldır soğuk davranma yalnızlastirma hakaret her tartışmada ben haklıyım ben bu lafı söylediysem sen sebep oldun annen şöyle kardselerin böyle gibi nedenlerle birbirimizden koptuk cinsel hayatta bitti.En son olayda da tartıştıktan sonra ben bosanacagim dediğim için bileziklerimi alıp saklamış ve aldığını inkâr etti yalvarmama rağmen geri vermedi aynı gün şiddette uygulamıştı tahammülüm kalmadığı için kafese bastım polisler gelince altınlarımi geri verdi falan derken onu takip eden günlerde yine hep üste çıkması nedeniyle evi terk ettim şimdi anlaşmalı boşanma için duruşma gününü bekliyoruz ama pişman olduğunu söylüyor yine sen duzelirsen iyi oluruz sen büyüttün gibi cümleler kuruyor.Ama ben bir kaç kez baba evine gelip çocuğum için tekrar denedim ve yine hüsranla sonuçlandı sizce ne yapmalıyım kızım beş yaşında neden ayriliyosunuz gibi sorular soruyor evimi özledim diyor çok ikilemdeyim fikirlerinize ihtiyacım var
Halt etmiş. Dogru duzgun eşlere zaten gereken kiymet veriliyor. Sizi doven adamin gonlunu mu yapacakmissiniz? Sinirlenince patronunu, is arkadaşlarını dövebiliyor muymuş?Onun gözünde evliliği hep kadın idare edermiş kadın kocayı eve bağlarmis o sebeple düzelmesi gerekende benmişim
Kocakarı lafları bunlar kadin iyi olursa erkek de iyi olurmuş tek gözünü kapatacaksın dilini tutacaksın sabir edeceksin vs vs aldatıyor ise suç senin gibi uzayan giden fatura laflar. Bu tür laflar ile buyutuldu demekki.Onun gözünde evliliği hep kadın idare edermiş kadın kocayı eve bağlarmis o sebeple düzelmesi gerekende benmişim
Asla boyle bi zihniyette olan biriyle çocugunuzu büyütmeyin. Kadın çile çeker,dayak yer susar,aldatılır ses çıkarmaz bu normal biseydir çunkü erkektir yapar. Boyle zihniyetlerde olan insandan hayır gelmez geri adım atmayın.Onun gözünde evliliği hep kadın idare edermiş kadın kocayı eve bağlarmis o sebeple düzelmesi gerekende benmişim
Siz ikilemdesiniz çocuğu da arada bırakıyor sunuz bence.Merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik altı yıl oldu ve son bir yıldır soğuk davranma yalnızlastirma hakaret her tartışmada ben haklıyım ben bu lafı söylediysem sen sebep oldun annen şöyle kardselerin böyle gibi nedenlerle birbirimizden koptuk cinsel hayatta bitti.En son olayda da tartıştıktan sonra ben bosanacagim dediğim için bileziklerimi alıp saklamış ve aldığını inkâr etti yalvarmama rağmen geri vermedi aynı gün şiddette uygulamıştı tahammülüm kalmadığı için kafese bastım polisler gelince altınlarımi geri verdi falan derken onu takip eden günlerde yine hep üste çıkması nedeniyle evi terk ettim şimdi anlaşmalı boşanma için duruşma gününü bekliyoruz ama pişman olduğunu söylüyor yine sen duzelirsen iyi oluruz sen büyüttün gibi cümleler kuruyor.Ama ben bir kaç kez baba evine gelip çocuğum için tekrar denedim ve yine hüsranla sonuçlandı sizce ne yapmalıyım kızım beş yaşında neden ayriliyosunuz gibi sorular soruyor evimi özledim diyor çok ikilemdeyim fikirlerinize ihtiyacım var
Kessinlikle affetmeyin.. Size şiddet uygulayan altınlarınızı alip, inkar ederek almadığını size eş olmayani neden afeddeceksiniz ki.. Üstelik daha önce affetmişsiniz..Merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik altı yıl oldu ve son bir yıldır soğuk davranma yalnızlastirma hakaret her tartışmada ben haklıyım ben bu lafı söylediysem sen sebep oldun annen şöyle kardselerin böyle gibi nedenlerle birbirimizden koptuk cinsel hayatta bitti.En son olayda da tartıştıktan sonra ben bosanacagim dediğim için bileziklerimi alıp saklamış ve aldığını inkâr etti yalvarmama rağmen geri vermedi aynı gün şiddette uygulamıştı tahammülüm kalmadığı için kafese bastım polisler gelince altınlarımi geri verdi falan derken onu takip eden günlerde yine hep üste çıkması nedeniyle evi terk ettim şimdi anlaşmalı boşanma için duruşma gününü bekliyoruz ama pişman olduğunu söylüyor yine sen duzelirsen iyi oluruz sen büyüttün gibi cümleler kuruyor.Ama ben bir kaç kez baba evine gelip çocuğum için tekrar denedim ve yine hüsranla sonuçlandı sizce ne yapmalıyım kızım beş yaşında neden ayriliyosunuz gibi sorular soruyor evimi özledim diyor çok ikilemdeyim fikirlerinize ihtiyacım var
Bana da şey diyordu sen beni eve baglayamadın kadın olan kendini sevdirir evine baglardı ben ondan eve gelmiyorumFiziksel şiddet uygulamayan ama psikolojik şiddetin ve manipülasyonun alasını yapan adamlardanda sık sık duyduğum cümle bu.
Her türlü şiddet için zemin hazırlıyor dediğiniz gibi.
Geri dönerseniz o adam sizi güdecek emin olun.. Kendinize değer verin öncelikle. sizi sindirmeye çalıştığının farkında olun..Aynen öyle bı beni idare edemedin diyor sanki ben çobanım onu gudecegim dolaylı yoldan bunu söylüyor
Amin Allah razı olsun hep çevreden görüp duyarken bir anda bı girdabın içinde buluyoruz kendimizi insan anlamlandiramiyor alıp verilmeyen şey ne geçinmek birbirini anlamak çok mu zor diyorum ama çaba tek taraflı olunca olmuyor işte benimde alnımda yazan buymuş Rabbim kalan ömrümüzü geçenden hayırlı eylesin hepimizin yardımcısı olsunNedense böyle kişiler her türlü kötülüğü haksızlığı adaletsizliği yaparlar yapmadıkları kötülükleri ardlarına koymazlar birde üstüne üstlük bide sen öyle etmesen böyle yapmasa idin diyerek asıl kendileri hee sey yapmaları sorumlulukları yerine getirmeleri gereken insanlar olmaları gerekirken bide böyle üste çıkmazlar mı deli oluyorum tam bir sindirme suçlama kişiliği yok etme tutumları göz yummayın biliyorum bu ülkede boşanmak zor hemde boşanmış kadın olmak daha zor akrabası yok ailesi yok çevresi yok her önüne gelen laf söylemesi dırdırı kendileri bakmadan konuşmaları var yasayan siz Çeken siz konuşan ancak millet biliyorum bekara boşa demek kolay diyeceksiniz ama hayat sizden gidiyor güzel kardeşim Rabbim bi an önce bu karakter yoksunu insan sizi kurtarsın Rabbim zorunuzu kolaylastırsın