Bosaniyoruz eşim barışmak istiyor fikirlerinize ihtiyacım var

htcgg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
155
164
Merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik altı yıl oldu ve son bir yıldır soğuk davranma yalnızlastirma hakaret her tartışmada ben haklıyım ben bu lafı söylediysem sen sebep oldun annen şöyle kardselerin böyle gibi nedenlerle birbirimizden koptuk cinsel hayatta bitti.En son olayda da tartıştıktan sonra ben bosanacagim dediğim için bileziklerimi alıp saklamış ve aldığını inkâr etti yalvarmama rağmen geri vermedi aynı gün şiddette uygulamıştı tahammülüm kalmadığı için kafese bastım polisler gelince altınlarımi geri verdi falan derken onu takip eden günlerde yine hep üste çıkması nedeniyle evi terk ettim şimdi anlaşmalı boşanma için duruşma gününü bekliyoruz ama pişman olduğunu söylüyor yine sen duzelirsen iyi oluruz sen büyüttün gibi cümleler kuruyor.Ama ben bir kaç kez baba evine gelip çocuğum için tekrar denedim ve yine hüsranla sonuçlandı sizce ne yapmalıyım kızım beş yaşında neden ayriliyosunuz gibi sorular soruyor evimi özledim diyor çok ikilemdeyim fikirlerinize ihtiyacım var

Şiddete uğramışsınız, affetmeyin. Benzerlerini yaşadım. Kızınızda zamanla alışacak ilk başta böyle sorular sorması normal güzelce açıklayın durumu. Ayrıca son bir yılda bir anda soğuk yapmasının, cinsel hayatınızı bitirmesinin sebebi hayatında başka biri olması da olabilir.

Siz dönseniz bile sorunlar devam eder çünkü eşiniz çözüm üretmiyor. Şiddet var herşeyden önce çok net bir sebep bitiş için.. Dönerek evliliği ayakta nasıl tutabilirsiniz çocuk sorunlu bir evde büyüse daha mı iyi olacak. Altınlarınızı iyi muhafaza edin ulaşmasını engelleyin size aitmiş zira.

Bende kararsızlığınızı anlamıyorum anlayamayacağım... Çocuğunuz elbet alışacaktır Allah aşkına çocuk için kalacağınızı söylemeyin bu sadece bi bahane çünkü. Benimde annemle babam boşandı ama iyi ki boşanmış iyi ki annem bencillik yapıp beni bahane ederek devam ettirmemiş diyorum aksi halde annemi üzgün görmek babamın o çirkin yanlarını yakından görüp tartışmalara dahil olmak emin olun o çocuğun psikolojisini daha çok bozacaktır.

Eşiniz hatayı hep sizde buluyor, barışmak isterken bile sen düzelirsen diye size baskı uyguluyor ve şart koşuyor, bakın gerçekten size değer veren, seven biri böyle bir yaklaşımda olmazdı, yerinizde olsam geri dönmem

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız benim için çok kıymetli hanımlar.Ama bilirsiniz kadınlar hep çabalayan taraftır ya acabalar hiç bitmiyor bu süresin cilvesi olsa gerek

Sadece size değil konuyu okuyan bütün hanımlara söylüyorum
BU CÜMLEYİ GÖRDÜĞÜNÜZ ANDA KAÇIN.
Bu kadar net.
Aslında adam diyorki beni sinirkendirmesen, her dediğimi yapsan seni dövmem. Yani sorun bende değil, sen dayağı hakediyorsun. Kadın dövmek onun için son derece normal birşey. Böyle bir adamla evli kalmak için tek bir sebep bile olamaz.

Fiziksel şiddet uygulamayan ama psikolojik şiddetin ve manipülasyonun alasını yapan adamlardanda sık sık duyduğum cümle bu.
Her türlü şiddet için zemin hazırlıyor dediğiniz gibi.

Aynen öyle bı beni idare edemedin diyor sanki ben çobanım onu gudecegim dolaylı yoldan bunu söylüyor

Sizin neyi duzeltmeniz gerekiyormus? Sadece sozlu bir tartisma yaşasaydınız belki bir sans daha verebilirdiniz ancak isin icinde fiziksel siddet var. Barisirsaniz su an yaptigi gibi manipülasyona ve psikolojik siddete devam edecektir.

Sizin neyi duzeltmeniz gerekiyormus? Sadece sozlu bir tartisma yaşasaydınız belki bir sans daha verebilirdiniz ancak isin icinde fiziksel siddet var. Barisirsaniz su an yaptigi gibi manipülasyona ve psikolojik siddete devam edecektir.
Onun gözünde evliliği hep kadın idare edermiş kadın kocayı eve bağlarmis o sebeple düzelmesi gerekende benmişim

Peki şuan mutlu musunuz kaç yıl oldu bosanali

Mutluyum evet, gereksiz boşu boşuna çekmişim onu. 7 yıl önce ayrıldık 4 yıl önce resmen boşandık. Bana bir kez vurdu ve benim için bitti ama daha yaşattığı çok şey var.
İnsaalh bende yavrum da bir an evvel atlatırız bu zorlu süreci bende keşke daha evvel bitirseymisim derim

Onun gözünde evliliği hep kadın idare edermiş kadın kocayı eve bağlarmis o sebeple düzelmesi gerekende benmişim
Bak ya şeref yoksunu adam. Ben her boku yerim senin işin alttan almak diyor şaka gibi. Sakın geri adım atmayın. Ben de çok şiddet içinde büyüdüm inanın keşke boşansalardı diyorum gördüklerimi göreceğime. Kızınız küçük yaşta sorular sorar garipser tepki verir ama zihni temiz kalır psikolojisi temiz kalır. Huzurlu olur. Asla şiddet gördüğünüz yerde durmayın. Sizi döven ileriki yaşlarda kızınızı da dövecek. Şuan boşanma dönemi gözünüzde büyüyor da olabilir ama boşandığı için pişman olan tek kadın görmedim. Ama boşanmadığı için başına gelmeyen kalmamış zor durumda pişman acı çeken çok kadın var. Bu acı çeken kadınların arasına katılmayın kızınıza da güçlü bir anne olarak örnek olun ki ilerde aynı sorunu yaşasa sizi örnek alsın güçlü olsun

Niye hep çocuklar bahane edilir anlamayacağım. Hangi çocuk huzursuz bir ortamda büyümek ister? İlk senin idare etmen lazım olur, olay iyice ciddiye binince ben hatalıyım affet der.
Ben bir insanın iki günde değiştiğini hiç görmedim. Kendinize eziyet etmek istiyorsanız geri dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…