Selam herkese , derdimi kısa kisa cümlelerle toparlamaya caliscam.Kafam çok karışık. 1 yıldır ilgisizligin hakim olduğu bir evliliğim var .son 5 ayı ciddi problemlerle sekteye uğradı.Bosanma konuları açıldı kapandı .çok ilgili bizi seven adam gitti bı anda yerini para hırsına bürünmüş tek düşündüğü para olan bı adam geldi .2.5 yaşında kızımız var .eşimle biz anne baba ayrı olan çocuklarız baba görmedik ve hep dedik ki kızımız bizim gibi olmicak şöyle olcak böyle olcak ve bizi terketti resmen .5 aydır evi otel gibi kullanıyor ilk başlarda eve hiç gelmiyordu bazen şehir dışına gidip bı hafta iki hafta gelmediği oldu .son iki üç haftadır da sdece yemeğe geliyor bjrlikte yemek yiyoruz kızımızın uyku saati gelince iş var diyip gidiyor.hic bir şekilde mecburiyet dışında bir konuşmamız olmuyor .aile terapistine gittim yanımda geldi bir kaç seans ama gelmesinin sebebi kendinde bir problem vs gördüğü için değil amaçsız.gecen hafta dedim ki nolcak nereye kadar surcek bu o kadar çabalıyorum niye toparlayamiyoruz diyorum yorgunum diyor birikti birikti diyor , diyorum kızın varken mi yorgunluğunu farkettin bu zamana kadar nerdeydi aklın diyorum susuyor .neyse dedim boşanalim o zaman sevgisiz ilgisiz nasıl olcak sustu .psikolog seansimizsa terapist sordu neye karar verdiniz dedi kendimize saygımızı kaybetmemek için ayrılıcaz falan .bugün gidildi adliyeye benim gözyaşlarım istemsizce akarken o profesyonel bir şekilde ve sanki rahatlama gelmiş gibi herşeyi halletti .ama ben kızıma bunu yalmak istemiyorum yaşadıklarımi yaşasın istemiyorum.burdan daha dönüşü olmaz mı, ya da şunu mu teklif etmeliyim artık beni sevmesi sevmemesi çok umrumda değil evet cok isterdim beni çok seven bana hee konuda yardımcı olan maddi manevi desteği hep üzerimde olan bir adamdı bı anda tanımadığım bir adama dönüş. Kızımızın anne baba bir arada büyümesini istediğim için birbirimize tahammül edemezmiyiz diyip bosansak da aynı evde yaşamaya devam etmeyi teklif etmek istiyorum.en azından kızım uyanınca babasink görecek iki oynascaklar en azından çok calisan eve geç gelen bir baba olarak bilicek .sizce yanlış aşırı duygusal bir tepki mi veriyorum.