• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum:(

Sorun ne ki? Eşiniz ailesine uyup ne yapıyordu? Boşanacağınızı açık açık konuştunuz mu?

İyi akşamlar öncelikle. Arkadaşlar maalesef eşimle boşanıyoruz sebep kahrolası ailesi. 3cü yılındayız evliliyimizin çok şey atlatdık bu dönemlerde bi kızımız var önceleri annesinin dolduruşuna gelen adam beni hamile olduğum zamanlarda canımı çok yaktı sonra akıllandı anne babasının akrabalarının kalleşlıklerini görüp her şey yoluna girdi dediyim bi dönemde yeniden ailesinin dediklerini yapmaya başladı ve çok yoruldum artık gücüm kalmadı o aptal insanlarla uğraşmaya kızım için çok üzülüyorum daha küçücük miniyim içim parçalanıyor ona bakınca lanet okuyorum her defasında evladımı babasız bıraktıkları için psikolojım nasıl kendim bile bilmiyorum ailem ve kızım için güçlü durmaya çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor :KK43:
sebep ailesi değil
sebep eşiniz

Sorun ne ki? Eşiniz ailesine uyup ne yapıyordu? Boşanacağınızı açık açık konuştunuz mu?
Sorun o kadar büyüdü ki tatlim kendi yanlislarini bana yönelten insanlarla karsi karsiyayim ama kesinlikle sildim o insanlari bi daha yüzlerini görmem mesele çok uzun anlayacagin anlatsam bitmez esimin suçu ilk zamanlar onlarin yanlislarini kabul etmesi simdilerde onlara hakk kazandirmasi konustuk ama benim yalan soylediyimi düsünüyordu simdi anladi ve bosanmak istemiyor ama kabul edemeyecegim sözler sarf etdi

Sorun o kadar büyüdü ki tatlim kendi yanlislarini bana yönelten insanlarla karsi karsiyayim ama kesinlikle sildim o insanlari bi daha yüzlerini görmem mesele çok uzun anlayacagin anlatsam bitmez esimin suçu ilk zamanlar onlarin yanlislarini kabul etmesi simdilerde onlara hakk kazandirmasi konustuk ama benim yalan soylediyimi düsünüyordu simdi anladi ve bosanmak istemiyor ama kabul edemeyecegim sözler sarf etdi
Canim cok uzuldum.insallah esiniz hatasini anlar heesey rayina girer.arada kuzunuzda varmis bak.

Türk erkeği kadar anacı başka bir erkek topluluğu var mıdır acaba? Diğer ülkelerin erkekleri de böyle mi ki?

Canim cok uzuldum.insallah esiniz hatasini anlar heesey rayina girer.arada kuzunuzda varmis bak.
Çok denedik canim olmayinca olmuyor onu çok seviyorum çok özlüyorum burnumda tütüyor son bir kez sarilamadik bile biliyorum onun da beni sevdiyini ama olmuyor iste yapacak bisey yok artik...

Çok denedik canim olmayinca olmuyor onu çok seviyorum çok özlüyorum burnumda tütüyor son bir kez sarilamadik bile biliyorum onun da beni sevdiyini ama olmuyor iste yapacak bisey yok artik...
araya sevgi ozlem girdimi barisirsiniz ozaman.vaktiyle ayni seyleri bende yasadim belki bizimki bosanma raddesine varmadi ama benzer duygulari yasadik bizde.Allah hakkimizda hayirlisini versin.

araya sevgi ozlem girdimi barisirsiniz ozaman.vaktiyle ayni seyleri bende yasadim belki bizimki bosanma raddesine varmadi ama benzer duygulari yasadik bizde.Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Onun ozledigini dusunmuyorum artik :( hic bisekilde iletisimimiz kalmadi Rabbim neyi nasip etdiyse onu yasiyoruz hayirlisi

Bilgilerinize baktım, herhalde tanınmamak için bilgilerinizi yanlış girdiniz. Yüksek lisans yapmış birinin Türkçesinin bu derecede kötü olduğuna inanamıyorum.

Bunun dışında Allah yolunuzu açık etsin. Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.
Yemin ederim ben yazicaktim bu yazdiginizi.. duygularima tercuman oldunuz tesekkurler.

Kadın dert anlatıyor , tamam yanı ğ harfini yazmamış olabilir de , özür bile dilemiş. Canı yanmış , konu açıyor. Neden hala yazım hatalarına takilirsiniz ki, anlamam.
Üzüldüm gerçekten durumunuza, çok da naif birisiniz gibi geldi bana. Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah size ve bebeğinize afiyet versin. Umarım kısa sürede toparlarsınız.

Back