- 6 Ekim 2015
- 1.633
- 1.083
- 53
Amin canimCok saol canm allah hepimizin yardimcisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canimCok saol canm allah hepimizin yardimcisi olsun
Aynen katiliyorum güzelim hepimiz evlatlarimiz icin güçlu olmak zorundayizAmin canım sagol yok cocugu evliligim kurtulsunndiye yapmadım nasip böyleymis rabbim verdikten sonra yapacak birseyimiz yok
sebep ailesi değilİyi akşamlar öncelikle. Arkadaşlar maalesef eşimle boşanıyoruz sebep kahrolası ailesi. 3cü yılındayız evliliyimizin çok şey atlatdık bu dönemlerde bi kızımız var önceleri annesinin dolduruşuna gelen adam beni hamile olduğum zamanlarda canımı çok yaktı sonra akıllandı anne babasının akrabalarının kalleşlıklerini görüp her şey yoluna girdi dediyim bi dönemde yeniden ailesinin dediklerini yapmaya başladı ve çok yoruldum artık gücüm kalmadı o aptal insanlarla uğraşmaya kızım için çok üzülüyorum daha küçücük miniyim içim parçalanıyor ona bakınca lanet okuyorum her defasında evladımı babasız bıraktıkları için psikolojım nasıl kendim bile bilmiyorum ailem ve kızım için güçlü durmaya çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor
Artik ogle düsünuyorum aileyi de esi de idare becerisi olmasi evlenen adaminsebep ailesi değil
sebep eşiniz
Sorun o kadar büyüdü ki tatlim kendi yanlislarini bana yönelten insanlarla karsi karsiyayim ama kesinlikle sildim o insanlari bi daha yüzlerini görmem mesele çok uzun anlayacagin anlatsam bitmez esimin suçu ilk zamanlar onlarin yanlislarini kabul etmesi simdilerde onlara hakk kazandirmasi konustuk ama benim yalan soylediyimi düsünüyordu simdi anladi ve bosanmak istemiyor ama kabul edemeyecegim sözler sarf etdiSorun ne ki? Eşiniz ailesine uyup ne yapıyordu? Boşanacağınızı açık açık konuştunuz mu?
Canim cok uzuldum.insallah esiniz hatasini anlar heesey rayina girer.arada kuzunuzda varmis bak.Sorun o kadar büyüdü ki tatlim kendi yanlislarini bana yönelten insanlarla karsi karsiyayim ama kesinlikle sildim o insanlari bi daha yüzlerini görmem mesele çok uzun anlayacagin anlatsam bitmez esimin suçu ilk zamanlar onlarin yanlislarini kabul etmesi simdilerde onlara hakk kazandirmasi konustuk ama benim yalan soylediyimi düsünüyordu simdi anladi ve bosanmak istemiyor ama kabul edemeyecegim sözler sarf etdi
Çok denedik canim olmayinca olmuyor onu çok seviyorum çok özlüyorum burnumda tütüyor son bir kez sarilamadik bile biliyorum onun da beni sevdiyini ama olmuyor iste yapacak bisey yok artik...Canim cok uzuldum.insallah esiniz hatasini anlar heesey rayina girer.arada kuzunuzda varmis bak.
Tesekkur ederim özür dilerim yanlis yazdigim icinumarim guzel seyler olur olur ama Turkcede yumusak g diye bir harf var.
Islam ülkelerinin erkeklerinin çogunun durumu bu zaten canim maalesef(Türk erkeği kadar anacı başka bir erkek topluluğu var mıdır acaba? Diğer ülkelerin erkekleri de böyle mi ki?
Islam ülkelerinin erkeklerinin çogunun durumu bu zaten canim maalesef(
araya sevgi ozlem girdimi barisirsiniz ozaman.vaktiyle ayni seyleri bende yasadim belki bizimki bosanma raddesine varmadi ama benzer duygulari yasadik bizde.Allah hakkimizda hayirlisini versin.Çok denedik canim olmayinca olmuyor onu çok seviyorum çok özlüyorum burnumda tütüyor son bir kez sarilamadik bile biliyorum onun da beni sevdiyini ama olmuyor iste yapacak bisey yok artik...
Onun ozledigini dusunmuyorum artik hic bisekilde iletisimimiz kalmadi Rabbim neyi nasip etdiyse onu yasiyoruz hayirlisiaraya sevgi ozlem girdimi barisirsiniz ozaman.vaktiyle ayni seyleri bende yasadim belki bizimki bosanma raddesine varmadi ama benzer duygulari yasadik bizde.Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Yemin ederim ben yazicaktim bu yazdiginizi.. duygularima tercuman oldunuz tesekkurler.Bilgilerinize baktım, herhalde tanınmamak için bilgilerinizi yanlış girdiniz. Yüksek lisans yapmış birinin Türkçesinin bu derecede kötü olduğuna inanamıyorum.
Bunun dışında Allah yolunuzu açık etsin. Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.
Kendi ulkemde okudum ben sizin ulkede degil yabanciyim dedim anlamadiniz galiba!Yemin ederim ben yazicaktim bu yazdiginizi.. duygularima tercuman oldunuz tesekkurler.