• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum:(

Ayse2016

my angel
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
1.633
1.083
53
İyi akşamlar öncelikle. Arkadaşlar maalesef eşimle boşanıyoruz sebep kahrolası ailesi. 3cü yılındayız evliliyimizin çok şey atlatdık bu dönemlerde bi kızımız var önceleri annesinin dolduruşuna gelen adam beni hamile olduğum zamanlarda canımı çok yaktı sonra akıllandı anne babasının akrabalarının kalleşlıklerini görüp her şey yoluna girdi dediyim bi dönemde yeniden ailesinin dediklerini yapmaya başladı ve çok yoruldum artık gücüm kalmadı o aptal insanlarla uğraşmaya kızım için çok üzülüyorum daha küçücük miniyim içim parçalanıyor ona bakınca lanet okuyorum her defasında evladımı babasız bıraktıkları için psikolojım nasıl kendim bile bilmiyorum ailem ve kızım için güçlü durmaya çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor :KK43:

Bilgilerinize baktım, herhalde tanınmamak için bilgilerinizi yanlış girdiniz. Yüksek lisans yapmış birinin Türkçesinin bu derecede kötü olduğuna inanamıyorum.

Bunun dışında Allah yolunuzu açık etsin. Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.
Yabancıyım o yüzden:)

İyi akşamlar öncelikle. Arkadaşlar maalesef eşimle boşanıyoruz sebep kahrolası ailesi. 3cü yılındayız evliliyimizin çok şey atlatdık bu dönemlerde bi kızımız var önceleri annesinin dolduruşuna gelen adam beni hamile olduğum zamanlarda canımı çok yaktı sonra akıllandı anne babasının akrabalarının kalleşlıklerini görüp her şey yoluna girdi dediyim bi dönemde yeniden ailesinin dediklerini yapmaya başladı ve çok yoruldum artık gücüm kalmadı o aptal insanlarla uğraşmaya kızım için çok üzülüyorum daha küçücük miniyim içim parçalanıyor ona bakınca lanet okuyorum her defasında evladımı babasız bıraktıkları için psikolojım nasıl kendim bile bilmiyorum ailem ve kızım için güçlü durmaya çalışıyorum ama
konunu bdv ye acmaliydin yanlis yere acmissin oncelikle ... bende de ayni durum var ve şiddet goruyorum şimdilik birazck bekliyorm ama bnmde boşanmam yakindir

Değişebilirmiyim bdvye? Yenidenmi açmalımıyım?
Şiddet yaşamadım çok şükür ama neden katlanıyorsun? Şiddetin ardı gellir ama tatlım(

Değişebilirmiyim bdvye? Yenidenmi açmalımıyım?
Şiddet yaşamadım çok şükür ama neden katlanıyorsun? Şiddetin ardı gellir ama tatlım(
Belki yoneticiler yardimci olur bi cagiralim Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. evet şiddet de goruyorm annesi yuzunden kadinla kavga ettim kovdm cok fena bir kadndir llah dusmanima vermesin bu seferde esim olacak dusman gibi oldu bana anneme laf edemezsn sen fln dyor katlanilacak gibi degil annesi her gun gelip hakaret tehdt ediyor oglu desen iciyor dovuyor tabi benm elimde armut toplamadi ama baya hirpalandm ailem arkamdaa degil bbaşimiza gelir diye akillari cikiyor bosanacagm dedim senin cocugunun bezini kim alacak kendin ettin çek diyorlar mecburum bir sure katlanmaya

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Benim derdim esim sadece ayrılmak istiyorum hamileyim hamile olmasamda ailemin yanina gidemem gitsem kabul ederlerde onları üzmek istemiyorm :(

Belki yoneticiler yardimci olur bi cagiralim Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. evet şiddet de goruyorm annesi yuzunden kadinla kavga ettim kovdm cok fena bir kadndir llah dusmanima vermesin bu seferde esim olacak dusman gibi oldu bana anneme laf edemezsn sen fln dyor katlanilacak gibi degil annesi her gun gelip hakaret tehdt ediyor oglu desen iciyor dovuyor tabi benm elimde armut toplamadi ama baya hirpalandm ailem arkamdaa degil bbaşimiza gelir diye akillari cikiyor bosanacagm dedim senin cocugunun bezini kim alacak kendin ettin çek diyorlar mecburum bir sure katlanmaya
İşte canım ailenin yanında olmaması konu ben zaten gücümü onlardan alıyorum Allah başımdan eksik etmesin çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun

2.5 yıl oldu canm
Rabbim sağsalim evladını kucağına almayı nasip eder inşallah. Bazen aileler bebek evliliği kurtarır diye düşünüyor sende öyle galiba ama öyle olmuyor işte. Biz severek evlendik bebeğime hamile kaldığım dönemler sorunumuz yoktu olsa kalmazdım zaten hiç aldatılmadım telefonunun şifresini bile benimle alakalı koyuyordu ama nasip işte 3 cü kişiler mahv ediyor çoğu zaman evlilikleri

Eğer seni teselli edecekse, kararındaki tereddütleri yok edecekse şunu söyleyebilirim. Eşinin ailesiyle arasına mesafe koyup size yönelmeleri geçici bir durumdur emin ol. Bundan sonraki ''ailesinin ne olduğunu anladı'' şeklindeki tavırları hep güvenilmez olacaktı. Yani geçici.. Bi erkek anneciyse annecidir. Bunu hiç bişey değiştirmez. Bazen kızar farklı davranır ama inan bana DE ĞİŞ MEZ... O yüzden bugün sorunların hallolmuş gibi görünse de yarınki yaşayacağın sorunun sebebi yine bu olacaktır. O tatlı kızının ve kendi hayatının sürekli eşinin ailesi tarafından tatsızlaşmasını istemiyosan ki bu kaçınılmaz, boşanmak seni bu kadar üzmesin. Daha güçlü ve kararlı ol

Rabbim sağsalim evladını kucağına almayı nasip eder inşallah. Bazen aileler bebek evliliği kurtarır diye düşünüyor sende öyle galiba ama öyle olmuyor işte. Biz severek evlendik bebeğime hamile kaldığım dönemler sorunumuz yoktu olsa kalmazdım zaten hiç aldatılmadım telefonunun şifresini bile benimle alakalı koyuyordu ama nasip işte 3 cü kişiler mahv ediyor çoğu zaman evlilikleri
Amin canım sagol yok cocugu evliligim kurtulsunndiye yapmadım nasip böyleymis rabbim verdikten sonra yapacak birseyimiz yok

Eğer seni teselli edecekse, kararındaki tereddütleri yok edecekse şunu söyleyebilirim. Eşinin ailesiyle arasına mesafe koyup size yönelmeleri geçici bir durumdur emin ol. Bundan sonraki ''ailesinin ne olduğunu anladı'' şeklindeki tavırları hep güvenilmez olacaktı. Yani geçici.. Bi erkek anneciyse annecidir. Bunu hiç bişey değiştirmez. Bazen kızar farklı davranır ama inan bana DE ĞİŞ MEZ... O yüzden bugün sorunların hallolmuş gibi görünse de yarınki yaşayacağın sorunun sebebi yine bu olacaktır. O tatlı kızının ve kendi hayatının sürekli eşinin ailesi tarafından tatsızlaşmasını istemiyosan ki bu kaçınılmaz, boşanmak seni bu kadar üzmesin. Daha güçlü ve kararlı ol
Haklisin canim katiliyorum aynen bunu savunurum hep anneci babaci bi adami ask bile degisemez Rabbim yolumuzu acik etsin

Back