A
atesim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi atesim
merhaba kalbi kırık acıyı yaşayan herkese merhaba herşey unutulur desekte unutulmuyo başkalarının başına gelen olaylar bizim başımıza gelince daha iyi anlıyoruz acıyı içimizde hissediyoruz tüm boşanan boşanmak üzere olan kadınlar ne haldeyse öleyim ama ayaktayım allaha şükür evet acıyı çok fazla hisediyorum ama umutluyum hayat bana bundan sonraki hayatımda yalan söylecek biliyorum yada ben artık çok sevmiyeceğim kendimden fazla düşünmeyeceğim adımlarımı öle sıkı atıyorum ve atıcağım ki bu yüzden hiç üzülmeyeceğim zaten ilk iş olarak işe başladım terk edip gitmesinin acısıyla uğraşırken kendine gel dedim ve hayat benim hayatım o ailesini seçtiyse sen hayatını seçeceksin kendin için yaşacaksın ve inan ki vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum yoruluyorum okadar çok ihtiyacım varmış ki vücudumun yorulmaya yoruldukça düşünmüyorum bırakıp gideni 8ay evli kalmışım zaten ve en önemlisi çocuğum yok eğer olsaydı ne olurdu inanın bunları düşünmek bile istemiyorum ama ne kadar unutmaya çalışsamda düşünmesemde geçicek bu günler daha çok yeni daha davada sürüyo desemde yıllar geçsede içimde hep bi yerlerde bişeyler acıyacak çünki eğer biz anlaşamasaydık sevmeseydik birbirimizi evet nefret ederdik ama ailesei bu evliliği bitirdiği ve oda boyun eğdiği için hep keşkeler olacak biliyorum hala beni seviyor hissediyorum doğru yada yanlış ben mi ben seviyormuyum sevmiyormuyum diye çok sordum kendime ama cevab hep aynıydı EVET SEVİYORUM AMA BENİ BIRAKIP GİTTİĞİ VE AİLESİNİ SEÇTİĞİ İÇİN ASLA AFFETMEM AFFETMEYECEĞİM BİZZ ARTIK BU DÜNYADA YAN YANA BİLE GELEMEYİZ VE BAZEN SEVİYO OLSA BİLE NEFARKEDER DİYORUM SEVGİ EMEK İSTER NERDE EMEĞİ YOK VE KALBİME GELEN HİSLER KARMAKARIŞIK OLUYO BÖYLECE SONUÇ BİZ BOŞANIYORUZ BU Bİ GERÇEK VE BENİM ARTIK BAŞKA YARINLARIM VARRRRRRRRRRRRR