A
atesim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi atesim
sağol canım tavsiyelerin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorum, su akar yolunu bulur. Benim 3ay(nedense 2 ay gibi gelmiş bana ama 3 ay olmuş) önce güya birbirizi severek ağlaya ağlaya boşandığımız kocam kendine yeni bir sevgili bulup bir ilişkiye başlamış bile, net te ikisinin samimi resmini yayınlayacak kadar :) yani canım yüreğimizi aslında kendimize çevirmemiz lazım; biz ne istiyoruz, biz ne yapınca mutlu huzurlu oluyoruz bu bizi güçlü kılar
bundan 1sene önce bunları yaşayacaksın deseler inanmazdım 1sene oldu evleneli ve 8ay birlikteydik o kadar uzun ki yaşadıklarım yorgunum çok sevdik evlendik ama olmadı ya ailesi hani çatır çatır ayırdı derler ya aynen öle oldu eşim onları tercih etti aşkımıza kıydı doğmamış çocuklarımın katili yani çok isterdim bi çocuğum olsun biz mutluyduk yani ama bu aileler bırakmıyo peşini zaten yıkılan evliliklerin çoğu aileler yüzünden bırakında birbirini seven gençler mutlu olsun ama yuva yıkanların yuvası olmaz ya anlatacağım arkadaşlar uzun uzun o kadar çok şey yaşadımki kötüyüm ve hala eşimi seviyorummmmmmmm
bundan 1sene önce bunları yaşayacaksın deseler inanmazdım 1sene oldu evleneli ve 8ay birlikteydik o kadar uzun ki yaşadıklarım yorgunum çok sevdik evlendik ama olmadı ya ailesi hani çatır çatır ayırdı derler ya aynen öle oldu eşim onları tercih etti aşkımıza kıydı doğmamış çocuklarımın katili yani çok isterdim bi çocuğum olsun biz mutluyduk yani ama bu aileler bırakmıyo peşini zaten yıkılan evliliklerin çoğu aileler yüzünden bırakında birbirini seven gençler mutlu olsun ama yuva yıkanların yuvası olmaz ya anlatacağım arkadaşlar uzun uzun o kadar çok şey yaşadımki kötüyüm ve hala eşimi seviyorummmmmmmm
aslı güngör - ah çalan şarkımız yarim yarim eski bir anı şimdi(1)
aslı güngör - ah çalan şarkımız yarim yarim eski bir anı şimdi(1)