Boşanıyorum.

Konu sahibi,lutfen iyi bir avukat bulun. Mantiginizi calistirin bu surecte sadece. Zaman aglama degil olanlarin acisini cikartma zamani. Guclu bir kadinsiniz. Son kisim kaldi. O da gelip gececek.

Yuzunu gozun parcaladım demıssınız ya baya yuksek sesle OHHHHHH dedım. Dedım yanı yalan atamam.
Bı daha ne olursa olsun dönme
Yok artık dönmem. Avukatlarda görüştüm maddi manevi tazminat nafaka bile talep edelim görsün para neymiş diyor o şekilde dava açıyoruz inşallah. Allah gün yüzü göstermesin o ve onun gibilere

Dolandırıcı besbelli işi gücü para.. Allahtan şansın varmış boşa kurtul bu pşslkten

Çocuğun olmadığına dua et çok geçmiş olsun yüzünü parçalandığına ve saydırdığın küfürleri ben saydırmışım gibi buz oldu içim elinize dilinize sağlık

darp raporu aldınız mı?

benim anlamadığım kısım dayağı yeyip hala para peşinde koşmanız, beraber aynı eve girmeniz.

akıl tutulması filan yaşadınız galiba.
Yok para peşinde koşmak değil. Yüzüm çizilmiş ağlamış vaziyette anneme gittim giremedim kapıdan içeri üst üste aramalar tekrar bağırarak gel yatıracaz kredi kartına sonra ne halin varsa gör diyerek ki evin anahtarıda bendeydi o zaman anneme gelecekti mecbur kıyamet kopardı. Babamda kalp hastası cesaret edemedim açıkçası dedim kendime artık sen kendi başının çaresine bakabilirsin diye tıpış tıpış gittim ama iyiki gitmişim çünkü uzaklaştırma şikayet rapor durduk yere gidip almazdım avukata giderdim oda peşimden ayrılmazdı şimdi korkuyor en azından. Ama empati kurarsan eğer para evet kuruş vermekte istemem gider kalanıyla sokak hayvanlarına mama alır veririm daha iyi böyle enayi yerine konulmak artık ağrıma gidiyor

okudum şimdi Allah yardımcın olsun siz dışarda yasamışsınız bu olayları bir de. uzaklaştırma kararı alın tabi dava da açın darp raporu da alın hemen tazminat isteyin.yaptıgı yanına kalmasın

Ohhh bir kadin daha ruh hastasi sizofrenden kurtuluyor.. sizi bilmem ama ben sizin adiniza cok sevindim.pislik kopekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…