Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Keşke hiç evlenmeden yaşasaydı..beni öyle bi zora soktu ki bayram günlerindr daha çok hissediliyor..çok çok üzgünüm insanlardan da kacacak yer arıyorum
Hayatta her yaşanan olayın ve hayatınıza her giren insanın bir anlamı vardır keşke demeyin hiç, bazı insanlar maalesef acıda olsa bir deneyim katıyor hayatımıza.Olayların içinde olarak canınız eminim çok yanıyordur, ama bu durumun içinde olmak bu acıyı sürekli hale getirir bir süre sonra hissizleşirsiniz,acı duymakta üzülmekte bir his bunu kaybetmeyin,bırakın bitsin hepsi zamanla geçecek çok rahatlayacaksınız

Teşekkür ederim bunları duymak bana güç veriyor

Baştan belliymiş aslında ailesi de kendide sizi paravan olarak kullanmış sanki. Baştan zaten sonu boşanma olacağına karar verip süreci ona göre ilerletmisler. Bana öyle geldi yani en başından oyunu kurmuşlar.

Aynı sureclerden geçtim . İnsanlara açıklama yapmamak yada hüznünü belli etmemek için uzak durmak, hayal kırıklığı bayram arefesine denk gelmesi vs vs...
Evliliği taşımayan adam bosanirken de bizim kadar yipranmiyor. Bunu bil belki daha az canın yanar..

Evliliğinde bile isteye sorun çıkartıp, ailesine de gecinemedik deyip geçecek.

Arkadaşlara katılıyorum, bu adam tekrar evlenmez gibi, sağlıklı bı erkeğin cinsel hayatı olur. Senin ki bastan sınırı çizmiş. Bundan sonra da, ailesinin de evlilik baskısından, boşanma travmasi yaşadım diyerek siyrilacak.

Mehirin, altınların neyse hepsini al. Avukata ihtiyacın olacak bunun içinde. Bı kadının gururuyla oynamak, hayallerini yıkmanin bu kadar kolay olmadigini anlasın. Sana merhem olacak şey zaman, sabır ve dua..
böyle cimri adamlara odetilecek en iyi bedel de tazminat....

Bence oturun şükredin en azından hayatınızdan sadece bir sene gitmiş evli olarak.
Ve hemen psikolojik destek almaya başlayın.
Ayrıca çok iyi avukat tutun tüm altınları isteyin cinsel sorunlar nedeniyle kendisi kusurlu zaten bunun içinde esktra manevi tazminat davası açabilirsiniz.
Normalde uğraşmayın anlaşmalı bosanin derdim de kendisi de ailesi de resmen bir insanın hayatıyla oynamaya çalışmışlar biraz uğraşırtirmak lazım bu tipleri anladiklari dilden konuşmak lazım .

Evet şuanki ablalarindan babasina kadar tek kelime etmemelerini de buna bagliyorum. Oyun ki ne oyun.

Çok haklisin duygusal bir bedel ödemeyecegi icin en uzulecegi konu parasi. Beni markete benzin parasi gidecek diye goturmeyen adamdi. Ellerimle tasirdim posetleri. Geciyor mu bu acı..bu sızı

Kesinlikle.suan butun uzuntumu ofkemi kalan gücümü buna harcayacam

Çok haklisin duygusal bir bedel ödemeyecegi icin en uzulecegi konu parasi. Beni markete benzin parasi gidecek diye goturmeyen adamdi. Ellerimle tasirdim posetleri. Geciyor mu bu acı..bu sızı

Calisiyo olman büyük avantaj. Günlük hayatın telasesinde bı nebze, kendi buhranindan sıyrılıyorsun. Psikolog desteği mutlaka al.
Birden bıçak gibi kesilmez az zaman tanı kendine. Kendini toparladıgin her geçen gün, ben cehennemin icindeymisim kurtulmusum diyeceksin. çünkü Uzulecegin mutlu mesut geçen gunlerin yok . Duygusal boşluğun bile olmayacak. Adam senden güzel olan herşeyi esirgemis. Dışardan sana söylediğimiz bu cümleleri içinde sindirdiginde en güzel teselliyi kendin kendine vereceksin

Evet şuanki ablalarindan babasina kadar tek kelime etmemelerini de buna bagliyorum. Oyun ki ne oyun.
Vallahi dünya öyle bir dünyaki cinsel eğilimi farklı olabilir ailesi de bilip bunu örtbas etmek istemiş olabilir yakın akrabadan kız isteme olup red cevabı almış olabilirler . Benim aklıma bunlar gelirdi . Benim eşim safi mezhepinden onlarda dini nikah atmak öyle kolay olmuyor. Bir tanıdıkları nişan atıp böyle 8 yıl falan nikahla kalmış. Mesela benim kayınvalidemde çokta dindar olmasına rağmen düğünden önce dini nikaha sıcak bakmıyordu. Altında mutlaka bir neden vardır.

Allah bu ahlaksızları bildiği gibi yapsın. Siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. Bunların canı yanmalı. Yanmalı ki can neymiş öğrensinler.

İnşallah..inşallah

Dogru herkes herseyi yapabiliyor

O nasıl şeymiş ya, 40 gün içinde nikah gerekleri gerçekleştirilmezse nikah düşüyor, biz bu yüzden iki defa dini nikah yaptık. Millet dedikodu yapmasın diye hem resmi hem dini nikah yaptık. Düğün günü tekrar dini nikah kıydık. Üstelik iki nikahı da aynı imam kıydı. Benim de eşim şaafi. Kim akıl vermiş bunlara. Hangi şeyhlerini dinlemişler. Çok şaşırdım.

Vallahi bilmiyorum o akrabası iki yıl önce boşa düştü bu yazda yeniden evlendi. Benim aklım hiç almıyor böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…