- 8 Mart 2023
- 1.230
- 104
- 43
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Haber verin elbette, ayrica tartismayacaksaniz kendisi de evde olsun.Önceki konularımdan çoğu arkadaş boşan demişti ve bende onlara sinirlenmiştim hatta. Ama sonunda su aktı ve yolunu buldu. Şu an babamın evindeyim. Bugün ailesiyle beraber geldi eş. Ailelerimiz konuştu tartışma çıktı bende ayrılmak istediğimi söyledim kalktılar gittiler. Şimdi ne yapmalıyım ne yaparsam doğru olur. Yarın eşyalarımı almaya gideceğim. Sizce eşime haber vermem gerekiyor mu
Önceki konularınızı bilmiyorum ama dediğiniz gibi su akar yolunu bulur. Bazen bitirmek devam etmekten daha iyidir. Eşinize haber verin yalnız gitmeyin. İnşallah mutlu olursunuzÖnceki konularımdan çoğu arkadaş boşan demişti ve bende onlara sinirlenmiştim hatta. Ama sonunda su aktı ve yolunu buldu. Şu an babamın evindeyim. Bugün ailesiyle beraber geldi eş. Ailelerimiz konuştu tartışma çıktı bende ayrılmak istediğimi söyledim kalktılar gittiler. Şimdi ne yapmalıyım ne yaparsam doğru olur. Yarın eşyalarımı almaya gideceğim. Sizce eşime haber vermem gerekiyor mu
Teşekkür ederim abimde dedi şahsi altınlarını da al diye. İnşallah sorunsuz atlatırım bu süreciHaber verin elbette, ayrica tartismayacaksaniz kendisi de evde olsun.
Altinlarinizi da almayi ihmal etmeyin.
Teşekkür ederim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah sorun yaşamadan hallolurÖnceki konularınızı bilmiyorum ama dediğiniz gibi su akar yolunu bulur. Bazen bitirmek devam etmekten daha iyidir. Eşinize haber verin yalnız gitmeyin. İnşallah mutlu olursunuz
Eşyalarımı vermediler kavga çıkarttılar ne yapıcam yaa bugün bi avukatla görüşecem bilgi almak için.
Eşyalarımı vermediler kavga çıkarttılar ne yapıcam yaa bugün bi avukatla görüşecem bilgi almak için.
Evet haber verin, habersiz gitmek doğru olmaz üstünüze iftira atabilirler. Eşiniz sınırlı biriyse o evde olmasın onun yerine başka yakını dursun şahit olarakÖnceki konularımdan çoğu arkadaş boşan demişti ve bende onlara sinirlenmiştim hatta. Ama sonunda su aktı ve yolunu buldu. Şu an babamın evindeyim. Bugün ailesiyle beraber geldi eş. Ailelerimiz konuştu tartışma çıktı bende ayrılmak istediğimi söyledim kalktılar gittiler. Şimdi ne yapmalıyım ne yaparsam doğru olur. Yarın eşyalarımı almaya gideceğim. Sizce eşime haber vermem gerekiyor mu
Evet mutlaka avukat desteği alınEşyalarımı vermediler kavga çıkarttılar ne yapıcam yaa bugün bi avukatla görüşecem bilgi almak için.
Bu şekilde suçlu konuma düşmez mi yada daha kötü olmaz mıPlansız olma, akıllı ol. Ailen arasın barışın yuva yıkmahın vb desinler, birkac gün cici cici takıl sonra esyalarini al vınla
Bu şekilde suçlu konuma düşmez mi yada daha kötü olmaz mı
Anladım yani normalde bilmediğim için sordum .Niye düşsün, bosanana kadar ev ortak konut asıl konu sahibesini eve almayarak adam suç isliyor. Kimseyi evinden atamazsın, kapıda bırakamazsın. Altinlar da zaten yasal olarak kadina ait.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Ayrılacağın kişiyle medeni bir şekilde konuşup alacaklarını alman gerektiğini söyleyip alabilsen keşke sonrada anlaşmalı boşanabilsen ama anladığım kadarıyla karşı taraf sorunlu diğer arkadaşların dediği gibi avukat ile yol izlemen daha doğru hem sen onlarla konuşmamış olursun.Önceki konularımdan çoğu arkadaş boşan demişti ve bende onlara sinirlenmiştim hatta. Ama sonunda su aktı ve yolunu buldu. Şu an babamın evindeyim. Bugün ailesiyle beraber geldi eş. Ailelerimiz konuştu tartışma çıktı bende ayrılmak istediğimi söyledim kalktılar gittiler. Şimdi ne yapmalıyım ne yaparsam doğru olur. Yarın eşyalarımı almaya gideceğim. Sizce eşime haber vermem gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?