Boşanıyorum ama hala seviyorum

Aldatan adamın neyini seviyorsunuz yahu sevmeyin. Sevgi aşk böyle önüne geçilemeyecek,aklı mantoğı kaybettirecek bir şey değil. Dizilerden filmlerden etkileniyor bizim insanımız,eli ayağı tutmuyor seviyorum aşığım zart zurt diye

senin sucun degil tabi ki, karakteri bozukmus, baska aciklamasi yok bence.

Aldatıp boşanan heriflerin burnu b.ktan hiçbir zaman çıkmaz. Bunu bilerek içinizi ferah tutun. Boşanmış çocuklu bir kadının hayatında o adam olmadan da hayatına devam edebilmesi çok büyük bir dünyevi tatmindir diye düşünüyorum. Bir erkek olmadan da çocuklarına yetebilen bir kadın bence kadınlığın en üst seviyesidir. Zaten erkekler bu hayatta aşk için medet umduğumuz geri kalan her şey için onlara ihtiyaç duymadığımız varlıklar. Yani aşkı da karşılayamıyorlarsa işe yaramazlar postalamak gerekir.(çalışan kadınlar için durum böyle)

Bu adamı seviyor olamazsınız, boşanıp yeni bir düzen kurmaktan, alıştığınız ortamı değiştirmekten çekiniyor olabilirsiniz. Çocuklarınız bile her şeyin farkında. Kendinize değer verin.

Kıza beni ve kendisini sevdiğini sürekli ağlayarak nasıl bu işin içinden çıkacağını söylermiş.
Yazacaklarım ağır gelecek fakat ne kadar erken kabullenirseniz sizin için o kadar iyi olacak. Kocanız sizi değil onu seviyor. Ve maalesef çok yanlış bir boşama stratejisi uygulamışsiniz. Ayrılık aşamasında bir anda her şeyi kestirip atmanız gerektirdi, aman siz döner umuduyla bunu yapmamışsiniz buda sizi yıpratırken karşı tarafı ayrılık sürecine hazırlamış. Size verebileceğim şu artık eşinizi gözden çıkarıp tüm bağlantınız koparın ve birlikte olduğu o kadınlada asla konuşmak gibi bir hata yapmayın. İyi bir tazminat ve nafaka almaya odaklanın. Zor fakat olacak fakat hayatınıza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…