tabikide boşanmaa . boşanmak bitirmek bukadar kolaymıı yaa? sen uğraşmadıktan sonra çaba sarfetmedikten sonra kolaya kaçıyorsun. Allah aşkına bi düşün. zamanında onun için neler yapardın neleri feda ederdin. bu insan o insan...
senin birde bu insandan 2 tane çocuğun var. yok dayak atan koca sevilmezmişte bilmem ne...
herhalde dayak asla kabul edilmicek birşey. buna hakkı yok. ama sana el kaldırması seni sevmediği anlamına gelmez. bu hareketi bir anlık öfkesinden sinirinden. kendine hakim olamayışından. kendin diyorsun sonra bin pişman oluyor diye.
anne babalar var öfkeyle evlatlarına tokat atan ne bilim poposuna vuran. bunlar çocuklarını sevmiyormu?? Seviyorlar ama TEDAVİYE ihtiyaçları var.
senin eşininde kesinlikle tedavi olması lazım. sen böyle bir imkan varken onu nasıl tek başına bırakıp gidebileceksin? hadi kötü bir eş olsa arkana bile bakma kaç koş uzaklaş. ama bu adamın dengesizliği sinirinden.
üstelik bu kararını anlamamaktada haklı yani vurduğunda değilde ta 6 ay sonra gidiyorsun.
yine git tehdit et. tedavi ol öyle döncem de. ama sinirden gözü dönebiliyor insan ve bunu kontrol edebilir. senin kocan düzelebilir.. bunu bile bile yuvanı yıkma.
bosanmak kolay olsaydı ilk dayaktan sonra giderdim..ama hep bir ümit, evligli yürütme cabası vardı..zamanla anladım ki kendimi cok degersiz hissediyrm...kendimi ezdirdim ya ondan ... bilmem siz hic dayak yediniz mi ama dayak ole birsey ki agrısı hemen gecsede icinizde fırtınalar kopuyor kücük cocuk gibi aglıyorsunuz .. gurur murur kalmıyor.
ne annemden nede babamdan dayak yemedim.. o kim oluyor?
olumlu düsünmeye calstm ona yardm ediim dedim icime attım , ama sonra yine yine yine.. 6 aydır iyi ama kavga etmedikten sonra bnm icin degersiz..
evet gercekten zamanında cok seviyordum,asıktım ama hala seviyorum.
tek neden onun bu dengesizlgi yuzundne bugn bitmese de 3 4 5 yıl sonra biticek.
23 yasnıdaym su anda kendi ayaklarmn üstünde durablmk icin birseyler yapabilrm ama 30 yasımda ne yapıcam birden ayrılrsak?
hem dedigim gibi su an iyiyiz ama isteksizlk var bende onunla hic ama hic yatasım yok.
eşimi sevdigim halde boyle... sanırım gecmiste yasananlardan dolayı.
bosanmak hic kolay degil... ben size eşimle iyiyiz ama cnm sıkıldı fln demedim ki.
şiddet ten bahsettim. o terapiste gitsede bnm yasadıklarm nolcak?
benmde terapiste gitmem gerek artık kendimi bu 4 yılda nokta kadar degersiz hissettimeye basladm ..bence butun bunlar onun yzunden oldu
bu aile terapistleri işe yarıo mu gercktn??