madem evini tuttun bir süre orada kal.eşine ve sana biraz ayrılık iyi gelebilir.hemen boşanma.sonra bi hafta on gün kaldın diyelim.oda bu arada tabi yalnız.bi duruma bak.ne yapıyor ne ediyor.ne kadar arıyorr falan.sonra bu on gün sonunda de ki aile terapistine gidelimm.ben her şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum.anladığım kadarıyla eşin normal aklı başında biri.ama ne yazıkki şiddete eğilimi var.ona yardım edersen belki aşabilirsiniz.zaten bu olaya kalkışmışsın.eğer bi değişim göremezsen senin için tekrar boşanma kararı çok da zor olmayacak..sen her şeyi yaptım gidiyorum diyemezsin şu an.daha yapacağın şeyler var.hepsini yap hala dayak devam ederse o zman gidersin arkadaşım..ayrıca merak ediyorum sana hangi durumda dayak atıyor.tartışmanın en hararetli yerin demi,ona karşı geldiğinde mi, ne zaman yanıtlarsan sevinirim..
aslında zaten cok kez vurdu bu da herseyi yaptım anlamına gelmez mi
ilk dayaktan sonra belki birdaha vurmazdı diyebilirdim ama gecmiş bana gösterdi ki hep yapıcak ..
tamam oda perisan oluyor cok üzülüyor vurduktan sonra..sinirlendiginde vuruyor..ama konu sacma sapan mesela kavga etmiştik evden cıkcaktı arabanın anahtarını vermedim cok sinirli diye..ve cok kötü evde sürükledi beni ve arka arkaya tokat attı üstüme otururak..bu en son dayak ve en agır olandı...sonra da kendi suratına vurdu günlerce mos mordu suratı..tmm bende sinir bozucu olabilirim ama bende sinirleniyorum ama kimseye el kaldırmıyorum. piskologlar da der hep dozu artar diye..ve gercktn öyle oldu. son dayagı hic unutmicam kapıyı acıp polisi cagrın diye bagırdım... mevzu arabanın anahtarı degil..cok sinirli bi yapısı var
simdi bana vurmadı bayadır ama hep esyaları kırar -dolap kırdı cope attım yatak baslgını kırdı, dolaptan elbisemi yırttı gözlügmü kırdı.. tamam canımı incitmedi ama boyle seylerdende hic hoslanmıyrm, en sevdgm gözlügümü kırması bile cok kırdı..bu da bir siddet bence.sebebi de onemsiz..sadece sinirlendigi icin ...
Son düzenleme: