hepinize tskr ederim düsüncelerinizi paylastgnz icin.
gercekten cıldırcak gibiyim... acımak da olabilir cunku o bosanmak istemedigi icin kıyamıyorum..zaten cok fazla iyi niyetli biriyim..beni düşünmeyeni bile iyi davranırım üzülürüm...o beni döverken hic düsünmedi ama nedense suclu hsseden benim..
keske dayak yedigim anda terketseydim simdi sana en son taa nezaman vurdum diyor..sanki asıl sebep o degilmiş gibi ve baska sebeplerden ayrılıomsum gibi..suclu ben oldum
demin anladı ki kararlıyım evi terketti arabada bira iccekmis kendisi ne yapcakmıs onları düsüncekmis... bende üzülüyrm tabi vazmıgecsem diyorum nerdeyse emlakcıya yazıyordum evden vaz gectim diye.. ama düşünüyrm işe yaramicak yine aynısını yapcak
gecen arabadaydk gencecik 2 cocuk 16 17 yas civarında karsıdan karsıya gecti,esim kornaya bastı onlar da hızlanmayınca (ki zaten 3 -4 saniyede gectiler), cocuklar da baktılar arabaya, esim durdu camı actı küfür etti ,cocuk da küfür edince eşim arabadan indi ,resmen dövdü cocugu.
ssok oldum cok üzüldüm, cocuktu -yani ciddi almamalıydı onu...
boyle seyleri görünce nekadar sinirli oldugunu anlıyrm ve soguyorum
zor günler geciriyorum korku ve kararsızlık icinde
((
cok kararlıydım ama onla paylastıktan sonra tabi kararsızlıga dönüstü...sanırım bu normal ve bu duyguları ignore etmeliyim:/