madem evini tuttun bir süre orada kal.eşine ve sana biraz ayrılık iyi gelebilir.hemen boşanma.sonra bi hafta on gün kaldın diyelim.oda bu arada tabi yalnız.bi duruma bak.ne yapıyor ne ediyor.ne kadar arıyorr falan.sonra bu on gün sonunda de ki aile terapistine gidelimm.ben her şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum.anladığım kadarıyla eşin normal aklı başında biri.ama ne yazıkki şiddete eğilimi var.ona yardım edersen belki aşabilirsiniz.zaten bu olaya kalkışmışsın.eğer bi değişim göremezsen senin için tekrar boşanma kararı çok da zor olmayacak..sen her şeyi yaptım gidiyorum diyemezsin şu an.daha yapacağın şeyler var.hepsini yap hala dayak devam ederse o zman gidersin arkadaşım..ayrıca merak ediyorum sana hangi durumda dayak atıyor.tartışmanın en hararetli yerin demi,ona karşı geldiğinde mi, ne zaman yanıtlarsan sevinirim..
Mrb hanımlar...
ben 5 yılldır evliyim, 2 cocugum var ve artık bosanıyorum-evimi de tuttum.
Ben geçmişte eşimden bi cok kez dayak ve tokat yedim, ama hem sevdigimdn,hem yanlız basıma yapamam korkusundn ayrılmadım.
su aralar iyiydik, ama ben cok isteksizim ona karsı, ve gelecek te göremiyorum.
boşanma kararı aldm ama cok korkyorum
dogru karar mı acaba? eşim hic istemio boşanmak dün ev tutana kadar blöf yaptıgmı sanmış.. boşanmak isteyen sadece ben oldgm icin sanki yuvayı ben yıkıyorm gibi gelior bana...
bana gecmiste siddet uyguladı bi cok kez ama buna ragmen cok iyi insan gibi gelio bana ve insan olarak cok seviyorum. saatlerce sohbetlerimizi, bana ev isinde yardım etmesi, anlayıslı olması hep birorta yoluunu bulmaya calısması, benim her istedigimi yerine getirmeye calısması...yani herkes nekadar iyi bir kocan var der...
ben bunları dusunmek istemiyorum,sonucta bana vurdu agzı da hep küfürlü... neden iyi yönlerini düsünüyrm? neden aa bana vurdu hemen terkedicem diyemiyorm?
tamam ayrılıyorum ama coook zor, sadece bnm ayrılmak istemem, ve onu insan olarak sevmem bosanmayı cok zorlastırıyor..
acaba boşanmasam mı diyorum..ama bu noktaya cok geldim ben ve sonra yine boşanma kararı alıyorum. yasadıklarımı kendime yediremiyorm ,gelecek göremiyorum.
ama su anda nerde daha mutlu olurum diye sorsanız kocamın yanıında derimama mantklı davrannmaya calısıyorum...ve alışırım da yanlız olmaya..ama kocamı insan olarak cok seviyorum ve alıştım tabi 5 yıldır birlktyz 18 yasımdan bugune kadar..
sanırım bu asama normal? sonucta göbek atarak bosanacak degilim?
Geçmişte bir çok kez dayak yedigini yazıyorsun ve agzı bozuk diyorsun... ama senin her dedigini her istedigini yaptıgınıda söylüyorsun anlam veremedim ben acıkcası ama; şunu iyi bilki sana birkere vurduysa 2. 3. için hiç çekinmiyor sen bu gün vaz geçsen en fazla bir kaç ay sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksın sen sevdigin için degil alıştıgın için vazgeçemiyorsun çünki evlilik bir zaman sonra alışkanlık haline geliyor bu bekarkende böyledir aslında ama bekarken aşık olup veya severek gittigimiz için bıraktıgımız tarafıda görme görüşme garantimiz var bu kadar koymuyor bence bırak inceldigi yerden kopsun dayak,hakaret, küfür varsa bu tarz hareketleri yapan biri nasıl anlayışlı ve her istedigini yapan biri ayrıca bunuda çok merakettim gerçekten..???
2 çocuğun için bir şans daha ver...
hehe gercekten öyle ama..yani cevremdekilerle kıyasladıgım zaman : kocam yemek yapar,temizlikte yardm eder,cocuklarla yardım eder, gezelim derim gezdirir, canım karpus cekti gider alır,seni seviyorum der,sarılır durupdururken, cok nadir ben gezmeye giderim o cocuklara bakar..
yani gördügüm kocalarda tüm bunlar yok bile?
hic yardım etmezler, sohbet etmezler vs vs neler neler duyuyorum komsudan akrabadan
ama en azından onlar dayak yemedi hic..
hehe gercekten öyle ama..yani cevremdekilerle kıyasladıgım zaman : kocam yemek yapar,temizlikte yardm eder,cocuklarla yardım eder, gezelim derim gezdirir, canım karpus cekti gider alır,seni seviyorum der,sarılır durupdururken, cok nadir ben gezmeye giderim o cocuklara bakar..
yani gördügüm kocalarda tüm bunlar yok bile?
hic yardım etmezler, sohbet etmezler vs vs neler neler duyuyorum komsudan akrabadan
ama en azından onlar dayak yemedi hic..
hic birsey olmadı ,sadece cok düşünüyrm.ve bilioyurm ki bana birdaha el kaldırcak-geçmiş bunu gösteriyor.
ayrıca ben cok isteksizim -buda ona haksızlık.
yani 2 büyük sorun var...gerisi cok iyi.
bi sansa gerek var mı bilmiyrm bana 5 yılda 30 kez el kaldırmıştır,ilk yıllar daha sık, 6 aydır birsey olmadı ama kavgada etmedk pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?