• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum ama çok seviyorum lütfen yardımcı olun

Bu erkekler birşey mi yiyor içiyorda bir süre sonra sevgileri hiç yokmuş gibi oluyor
Allah yardımcınız olsun
Ama yıpranmamak adına çekişmeliye gitmeden orta yolu bulun derim
Daha çok üzüleceksiniz çünkü

benimde ilk aklıma gelen o oldu hiçbir sebep yokken niye ayrılmak istesin.bencede başka biri var

evet aklıma gelmiyor değil ,
Bu erkekler birşey mi yiyor içiyorda bir süre sonra sevgileri hiç yokmuş gibi oluyor
Allah yardımcınız olsun
Ama yıpranmamak adına çekişmeliye gitmeden orta yolu bulun derim
Daha çok üzüleceksiniz çünkü

belki çekişmeli olursa düşünür aklı başına denk gelir dedim. cok ani karar aldı çünkü.

YENİ BİRİ YENİ BİR HAYAT NASIL OLUR SEVEBİLİR MİYİM TEKRAR BU SORULARIN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM :KK43:
Tamam da adam sizi istemiyor.
Biraz gururlu olun bence.Demek ki artık eski hislerini taşımıyor.
Burda kimse size yardımcı olamaz çünkü İş eşinizde bitiyor.
Bakın açık konuşacağım ama tam tamına 3ay evine gelmeyen bir adam var.
Bence artık kararını vermiş geri dönmez.
Ha pişman olur mu ilerde belki onu bilemeyiz.
İster ailesi etkilesin ister özgür iradesi ile bu kararı alsın fark eder mi sizi kaybetmeyi göze almış birkere.
Bence anlaşmalı boşanın kendinizi küçük düşürmeyin.
Sizi kaybetmeyi göze alan bir adam için neden çaba harcıyorsunuz ki??

Bence başka biri var, bizde 9 sene sonunda evlendik 3.5 senelik evliyiz dan diye seni istemiyorum dese, bunu diyebilse ben emin olurum başka biri olduğuna, çünkü başka türlü beni bırakmaz bilirim

bir erkek oyle durduk yere karisindan sogumaz canim
Araya kesin sogutucu bir seyler girmistir
Hayatinda biri vardir ,tabi bunu soyleyemedigi icinde herseyi bahane eder
Eski kavgalar bahanedir,cani skilir bahanedir,anneme sunu demistin yok bunu yapmistin uzar gider
Gozu cikasica baska biriyle birliktedir o
Kendini buna hazirla lutfen sonra daha cok canin yanmasin

evet aklıma gelmiyor değil ,

belki çekişmeli olursa düşünür aklı başına denk gelir dedim. cok ani karar aldı çünkü.
Aklı başına hemen gelmiyor . O sizden boşanmadan rahat etmez . Çekişmeli olunca nolucak biliyormusun . O dava dilekçelerinde yazılanlar seni Dahada yıpratacak . Yalanlar dolanlar abartılar . Içinin rahat etmesini istiyorsan . Bi süre çekişmeli götür . Zaten ilk Duruşma beş altı aydan önce verilmiyor . Sonra anlaşmalıya çevir . Ve önüne bak . Belki de Allah sizi daha büyük belalardan kurtarıyordur.

Ama şuna emin ol ki o boşanmakta kararlı . Pişman olur belki ama iş işten geçtikten sonra . Oturup da onun pişman olup dönmesini bekleme . Böyle bir durumda en doğrusu sessizce gitmek . Gün gelecek belki çok pişman olacak ama ozamanda siz onu istemeyeceksiniz . Bi kez daha uyarıyorum. En kısa yoldan boşanın ve Allah'a havale edin .

benimde ilk aklıma gelen o oldu hiçbir sebep yokken niye ayrılmak istesin.bencede başka biri var
Bence hiç bir ayrılık sebepsiz değildir ama biz kadınlar bazı şeyleri gereksiz büyütürken bazı şeyleri de halı altına süpürüp görmezden gelmeyi seçiyoruz sonra bir bakmışız adam gitmiş.

anlamaya çlaıştım aam yok gibi geldi. telefonunla şuan ne eatshap a gırıyor ne cok dısarı cıkıyor aldıgım haberlere gore.takılıyor olabılır belkı ama evlılıgını bıtırecek kadar cıddı bırı oldugunu dusunmuyorum
takılıyor olabilir mi??? Bu nasıl bi rahatlık?? Takılmak aldatmak olmuyomuymuş?? Tuhaf bi bakış açınız var.. Kendinizi biraz sevseydiniz, zaten sizi istemeyen birini istemezdiniz..

o sebepten yada bu sebepten ne olduğu farketmez, sizi anlıyorum kalıp aşkınız için savaşmak istiyorsunuz ama, gerçekten bu düşüncenin yıllar sonra ne kadar boş olduğunu anlayıp üzüleceksiniz, gelin yıllar sonra üzülmekten vazgeçip, şimdi herşeyi kabul edip yolunuza bakın,eminim çok da gençsiniz, gençliğinizin kıymetini bilin, sizi süprizlerle bekleyen bir ömrünüz var ,kıymetini bilin Allah size sabır ve sağlık versin.

Canm çok zor bir süreç. .bn de senin gibiydim. .neden olur nasıl olur diye kendimi yedim. .Henüz boşanmadan hayatında biri olduğunu ve kendi isyernden olduğunu öğrendim. .emin ol senin de öyledir. .o yüzden lütfen aklına mukayyet ol..mantıklı dusun. .ve bu durumu kabullenip en az hasrla nu işten siyrilmaya bak..çok zor ama yapmalısın..yapmalıyız. .Rabbim e sığın Canımmmm. ...inan günden güne soguyacaksin. .bn çok yıprattım kendimi. .gece gündüz ağladım. .ama asla duzelmedi. .taş kesildi bir zamnlar bnm için yanan adam..o yüzden onun kararlı olduğunu bil...Bu iş bitecek emin ol..ve hayatına bak...inan bu çöl zor...ama yapmak zorundasın zorundayız. ..

Yok be yavrum, vesvese verme böyle içine. Annesinin lafını falan çok dinleyen bir tipse kaynana doldurmuştur bir güzel. Evde de biraz tartışma varsa iyice soğumuştur. Sen sevdiğini söyleme e rağmen ısrarla ayrışmak istemiş. Eve gelmemiş hakaret etmiş, yıllarını vermişsin çok zor biliyorum, 25 yaşındasın 14 yaşından beri bu adamlasın anladığım kadarıyla o yüzden senin için çok zor unutması ama aşk vs. Değil tamamen alışkanlık bunlar yoksa insan bu kadar kalbini kıran adama sevgi duyamaz artık. Bende 2 buçuk yıllık evliyim 7 yıl çıktıl 25 yaşındayım yani hislerini çok iyi anlayabiliyorum. Sen onsuz hiçnyaşamamışsın hayatı 14 -15 yaş daha çocukluğundan gençliğine hep onunla geçmiş o yüzden vazgeçemiyorsun, biraz zaman geçsin çık dışarı yaşa hayatını gez toz o zaman anlayacaksın onun vazgeçilmez olmadığını.
acaba büyü olabilir mi arkadaşlar bir anda böyle değişmesi bu kadar ?

arkadaşlar yardımınız ihtiyacım var.8 yıllık sevgililik döneminden sonra eşimle evlendik.2,5 yıl evli kaldı daha sonra elle tutulur bir sebepler olmamasına rağmen son 3 ay evden uzaklaştı sürekli dışarıda takıldı benmle son zamanla hiç ilgilenmedi ve sonuç olarak evden uzaklaşıp ayrılma kararı aldı.beni şuan kesinlikle istemiyor oysa ben onu çok seviyorum.çok çabaladım bana bir sürü kırıcı cümleler etmesine rağmen 3 ay o evde sabrettim onu bekledim.ama baktım sonuç alamıyoruz.konuştu ve ısrarla ayrılmak istediğini dile getirdi bende ailemin yanına dönmek zorunda kaldım.1 aydır ne o aradı ne de ben.ben ailemin yanına döndükten 15 gün sonra gidip avukat tutup mahkeme açtı.ama hala mahkeme kağıdım gelmedi.çekişmeli davaya gireceğiz.fakat ayrılmamıza etkenlerden en büyüğü ailesine çok bağlı annesini kardeşini sürekli haksız oldukları halde bana savunmayla geldi.soğuttu.her tartışmada eminimki annesi ile paylaştı.ve biz ayrılıyoruz dediğimizde ailesi ne üzüldü ne de bitmemesi için çaba gösterdi.bu beni çok üzdü.pişman olur mu sizce ? unutması bu kadar kolay mı? sizce ilerisi için düşünceleriniz neler? ya da tecrübeleriniz?
Bence ayrıl gitsin çünkü ayrılıklae da bizim in senin için çabalamıyorsa bırak canım

Bi erkek severse böyle kolay vazgeçmz heralde.. okadar yılı da nasıl bi anda sıler anlamadım.. bence o kaybeder gelen gideni aratır.. allaha havale et

Back