- 23 Şubat 2016
- 191
- 61
- 18
- 33
- Konu Sahibi baharciceginur
YENİ BİRİ YENİ BİR HAYAT NASIL OLUR SEVEBİLİR MİYİM TEKRAR BU SORULARIN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde ilk aklıma gelen o oldu hiçbir sebep yokken niye ayrılmak istesin.bencede başka biri varhayatında başka biri olabilir mi?
benimde ilk aklıma gelen o oldu hiçbir sebep yokken niye ayrılmak istesin.bencede başka biri var
Bu erkekler birşey mi yiyor içiyorda bir süre sonra sevgileri hiç yokmuş gibi oluyor
Allah yardımcınız olsun
Ama yıpranmamak adına çekişmeliye gitmeden orta yolu bulun derim
Daha çok üzüleceksiniz çünkü
Tamam da adam sizi istemiyor.YENİ BİRİ YENİ BİR HAYAT NASIL OLUR SEVEBİLİR MİYİM TEKRAR BU SORULARIN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM
Aklı başına hemen gelmiyor . O sizden boşanmadan rahat etmez . Çekişmeli olunca nolucak biliyormusun . O dava dilekçelerinde yazılanlar seni Dahada yıpratacak . Yalanlar dolanlar abartılar . Içinin rahat etmesini istiyorsan . Bi süre çekişmeli götür . Zaten ilk Duruşma beş altı aydan önce verilmiyor . Sonra anlaşmalıya çevir . Ve önüne bak . Belki de Allah sizi daha büyük belalardan kurtarıyordur.evet aklıma gelmiyor değil ,
belki çekişmeli olursa düşünür aklı başına denk gelir dedim. cok ani karar aldı çünkü.
Bence hiç bir ayrılık sebepsiz değildir ama biz kadınlar bazı şeyleri gereksiz büyütürken bazı şeyleri de halı altına süpürüp görmezden gelmeyi seçiyoruz sonra bir bakmışız adam gitmiş.benimde ilk aklıma gelen o oldu hiçbir sebep yokken niye ayrılmak istesin.bencede başka biri var
takılıyor olabilir mi??? Bu nasıl bi rahatlık?? Takılmak aldatmak olmuyomuymuş?? Tuhaf bi bakış açınız var.. Kendinizi biraz sevseydiniz, zaten sizi istemeyen birini istemezdiniz..anlamaya çlaıştım aam yok gibi geldi. telefonunla şuan ne eatshap a gırıyor ne cok dısarı cıkıyor aldıgım haberlere gore.takılıyor olabılır belkı ama evlılıgını bıtırecek kadar cıddı bırı oldugunu dusunmuyorum
acaba büyü olabilir mi arkadaşlar bir anda böyle değişmesi bu kadar ?
Bence ayrıl gitsin çünkü ayrılıklae da bizim in senin için çabalamıyorsa bırak canımarkadaşlar yardımınız ihtiyacım var.8 yıllık sevgililik döneminden sonra eşimle evlendik.2,5 yıl evli kaldı daha sonra elle tutulur bir sebepler olmamasına rağmen son 3 ay evden uzaklaştı sürekli dışarıda takıldı benmle son zamanla hiç ilgilenmedi ve sonuç olarak evden uzaklaşıp ayrılma kararı aldı.beni şuan kesinlikle istemiyor oysa ben onu çok seviyorum.çok çabaladım bana bir sürü kırıcı cümleler etmesine rağmen 3 ay o evde sabrettim onu bekledim.ama baktım sonuç alamıyoruz.konuştu ve ısrarla ayrılmak istediğini dile getirdi bende ailemin yanına dönmek zorunda kaldım.1 aydır ne o aradı ne de ben.ben ailemin yanına döndükten 15 gün sonra gidip avukat tutup mahkeme açtı.ama hala mahkeme kağıdım gelmedi.çekişmeli davaya gireceğiz.fakat ayrılmamıza etkenlerden en büyüğü ailesine çok bağlı annesini kardeşini sürekli haksız oldukları halde bana savunmayla geldi.soğuttu.her tartışmada eminimki annesi ile paylaştı.ve biz ayrılıyoruz dediğimizde ailesi ne üzüldü ne de bitmemesi için çaba gösterdi.bu beni çok üzdü.pişman olur mu sizce ? unutması bu kadar kolay mı? sizce ilerisi için düşünceleriniz neler? ya da tecrübeleriniz?