- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi baharciceginur
hayatında başka bırı yoksa ve sırf alesı yuzundense emın olun pısman olur ama bosanınca ve sızı tamamen kaybettıgını anlıcak o zaman pısman olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 Yıldır eşinizi en iyi siz tanıyosunuz o yüzden ona göre davranın derim. Bol bol dua edin.görüşmeyi kabul edermi onu bile bilmiyorum acaba bu işin içinde büyü mü var diyor herkes
Nicin pesindesin niye donmesini bekliyorsun ki...
3 ay eve gelmemis. Ailesi ne derse belli ki onu yapan onlarin lafiyla hareket ediyor. Seni sevse kim ne derse desin tutar kolundan goturur. Hem sizde hemde ailesinde de hata olabilir ama sende onun esisin namusu ve helalisin seninde hakkini savunmali arayi bulmali sevgi degil sendeki aliskanlik cesaretsizlik
Cocuk yok anlasilan cok sukur ya olsaydiii. Bu adama nasil guvenirsin cocukla ortada birakip giderdi adam ardina bakmamis. Birak gitsin donsede hayir gelmez ondan. Gitsin ailesiyle yasasin. Bilirim ben boylelerini kafalarina vurulacak her dedigi yapilacak her dedigine evet diyecektiniz ailesi gelip gidecek sizinkileri istemeyecek. Ailesi her lafi soyleyecek siz susacaktiniz. Baktiniz biraz dislisiniz islerine gelmemissiniz
Birakin ne hali varsa gorsun anasi bulsun ona istedikleri gibi. Allah buyuk gelen gideni aratir coookkkk ornekleri vat kurtyldugunuza sevinin cocukta yok olsa dahi cekmeyin herkez ana kuzusu yok oyle cekip gitmek adama bakin yaa sogan erkegi....
Guclu ol bosan hemen uzatma genclik gitmeden hayirli kapilardan tutunmaya bak onune bak hatta ise gir hayatini yasa
ailesi oldugunu zannetmiyorum ,eşinin hayatında başka biri vardır ,yoksa bukadar kolay vazgecemez evinden
bence iyi araştır
Arkadaşkar hazır konu açılmışken merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum. Neden kadın evden gider neden ailesinin yanına döner o ev evlilik sürecinde ikisine aitse kira ya da ev sahibi olsun farketmez neden adam gitmiyor da kadın gidiyor?
yazık bosver onune bak cok uzuldum bu erkekler yok olmalıbenceNicin pesindesin niye donmesini bekliyorsun ki...
3 ay eve gelmemis. Ailesi ne derse belli ki onu yapan onlarin lafiyla hareket ediyor. Seni sevse kim ne derse desin tutar kolundan goturur. Hem sizde hemde ailesinde de hata olabilir ama sende onun esisin namusu ve helalisin seninde hakkini savunmali arayi bulmali sevgi degil sendeki aliskanlik cesaretsizlik
Cocuk yok anlasilan cok sukur ya olsaydiii. Bu adama nasil guvenirsin cocukla ortada birakip giderdi adam ardina bakmamis. Birak gitsin donsede hayir gelmez ondan. Gitsin ailesiyle yasasin. Bilirim ben boylelerini kafalarina vurulacak her dedigi yapilacak her dedigine evet diyecektiniz ailesi gelip gidecek sizinkileri istemeyecek. Ailesi her lafi soyleyecek siz susacaktiniz. Baktiniz biraz dislisiniz islerine gelmemissiniz
Birakin ne hali varsa gorsun anasi bulsun ona istedikleri gibi. Allah buyuk gelen gideni aratir coookkkk ornekleri vat kurtyldugunuza sevinin cocukta yok olsa dahi cekmeyin herkez ana kuzusu yok oyle cekip gitmek adama bakin yaa sogan erkegi....
Guclu ol bosan hemen uzatma genclik gitmeden hayirli kapilardan tutunmaya bak onune bak hatta ise gir hayatini yasa
bu ihtimal yüksek gibihayatında başka biri olabilir mi?
Cunku maddi guc yokda ondan.kadin tek basina yasayamaz da ondan maddi gucu olsa bile elalem ne der.Arkadaşkar hazır konu açılmışken merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum. Neden kadın evden gider neden ailesinin yanına döner o ev evlilik sürecinde ikisine aitse kira ya da ev sahibi olsun farketmez neden adam gitmiyor da kadın gidiyor?
bu ihtimal yüksek gibi
Cunku maddi guc yokda ondan.kadin tek basina yasayamaz da ondan maddi gucu olsa bile elalem ne der.
Oylesine takilmak ne oluyor konu sahibesi :) uzulmeyin seven pisman olunca gelir ama hayirlisini nasip etsin Allah cellecelaluhu siz keyfinize bakin o var ya da yok sevdiginiz seyleri yapin umursamayin donmesini istiyrsaniz bunu ona gosterin kacan kovalanir yahayır başka biri olmadığına çok eminim.belki takılıyordur ama öylesine.ama kisme yok yani.anlam veremediğim şekilde değişti.tek dileğim pişman olup geri dönmesi onu çok sevdiğimi biliyor
hayır başka biri olmadığına çok eminim.belki takılıyordur ama öylesine.ama kisme yok yani.anlam veremediğim şekilde değişti.tek dileğim pişman olup geri dönmesi onu çok sevdiğimi biliyor
Oylesine takilmak ne oluyor konu sahibesi :) uzulmeyin seven pisman olunca gelir ama hayirlisini nasip etsin Allah cellecelaluhu siz keyfinize bakin o var ya da yok sevdiginiz seyleri yapin umursamayin donmesini istiyrsaniz bunu ona gosterin kacan kovalanir ya
"Biriyle takılmak"la "hayatında biri var" arasında ne fark var, anlamadım. Biriyle takılıyorsa hayatında biri var demektir. Bu ilişki hangi boyutta olursa olsun aldatmaya girmez mi sizce? Yani boşanma sebebi, sevgisizlik göstergesi değil midir? Bana da eşinizin hayatında biri var, ilişkinizi çoktan gözden çıkarmış gibi geliyor. Pişman olur mu bilemem de, olsa kime ne faydası var, bu adam bu dengesizlikle size iyi bir eş olur mu bunları düşünün bence.anlamaya çlaıştım aam yok gibi geldi. telefonunla şuan ne eatshap a gırıyor ne cok dısarı cıkıyor aldıgım haberlere gore.takılıyor olabılır belkı ama evlılıgını bıtırecek kadar cıddı bırı oldugunu dusunmuyorum
ben çalışıyorum cok rahat ayrı kalabilirim ama ailem çok destekçi bu konuda o yüzden ayrı eve cıkma gereksınımı duymadım
İlla ciddi biri mi olmalı. Belki adam artık başka kadınlarla da birlikte olmak istiyor. Ki muhtemelen öyle zaten uc ay eve gelmememin açıklaması ne olabilir?
Oylesine takilmak ne oluyor konu sahibesi :) uzulmeyin seven pisman olunca gelir ama hayirlisini nasip etsin Allah cellecelaluhu siz keyfinize bakin o var ya da yok sevdiginiz seyleri yapin umursamayin donmesini istiyrsaniz bunu ona gosterin kacan kovalanir ya