- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi baharciceginur
ister ailesi yüzünden olsun, ister hayatında başka biri olsun, her iki türlüsü de boşanma sebebidir zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi düşünmüşüz evli adam ne takılması olabilir.
Birde koç burcu özgür falan demişsiniz özgürlüğüne düşkün adam senelerce ilişki yaşayıp evlenmez kesin bir şey oldu belki ailesiyle aranızda bir şey oldu anlatmıyorsunuz belki başkası girdi hayatına maalesef aklıma başka bir şık gelmiyor. Allah yardımcınız olsun bu arada.
umarım hayatında biri yoktur ama bu tarz davranan birinin hayatında yakında biri olur,bunun yolunu yapıyor kendince.seven insan bunu yapmaz bir kere.anlamaya çlaıştım aam yok gibi geldi. telefonunla şuan ne eatshap a gırıyor ne cok dısarı cıkıyor aldıgım haberlere gore.takılıyor olabılır belkı ama evlılıgını bıtırecek kadar cıddı bırı oldugunu dusunmuyorum
Bu da yeni moda erkeklerde küsüp evden gitmeler boşanmak istemeler...Evcilik oynuyorlar sanki...8 yıllık beraberlikten sonra evlilik bu adama zor gelmiş evlilik flörte benzemez sorumluluk fedakarlık ister ama belli ki ağır gelmiş kaçmış...Arama sorma önemsemiyor gibi davran.yakında güvenilir sağlam duran bi erkek kalmayacak dünyada pes...
umarım hayatında biri yoktur ama bu tarz davranan birinin hayatında yakında biri olur,bunun yolunu yapıyor kendince.seven insan bunu yapmaz bir kere.
.belki takılıyordur ama öylesine.
Sevgiliyken de kavga eder miydiniz ayrılıp barışır mıydınız belkide nazlı birisidir .
Cinsel yönden mutsuzluk söz konusu olabilir mi?
Yani bir nedeni illa ki vardir diye dusunuyorum[/QUOTE
tartışmalarımız da cinselliği etkilemiştir tabi
hadi ya.bu diyormuş ki evlenmek istemiyorum asla.anca birgün çocuk sahibi olmak istersem 33 yasında evlenır bi cocuk yaparım diyormuş.
Arkadaşkar hazır konu açılmışken merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum. Neden kadın evden gider neden ailesinin yanına döner o ev evlilik sürecinde ikisine aitse kira ya da ev sahibi olsun farketmez neden adam gitmiyor da kadın gidiyor?
koç burcu özgürlüğüne çok düşkün.hep ailesi diyordu ki çok erken evlendin vs vs aklına girdiler
kandırma kendini canım benim çevremizde çok falza koç burcu erkeği var ve adamlar evden işe işten eve giden adamlar ,
3 aydır anasındamı kalıyormuş bundan eminmisin
Tam olarak aynı olmasada benzer seyler yaşadım. Sadece tecrübelerime dayanarak önerilerde bulunacağım. Öncelikle biraz sancılı bi sürece giriyorsunuz . Pişman olup geri dönmesini beklemeyin . Çünkü o boşanmadan o pişman olmayacak ve geri dönmeyecek . Çünkü anlattıklarınızdan belli . Kararı vermiş ve sizi evden ayrılmaya zorlamış . En kısa yoldan yolverin gitsin ve Allah'a sığının . Dua edin hayırlı sonuclar dileyin . Sadece Allah'a havale edin . Anlaşmalı olarak boşanmanız daha hayırlı olur .arkadaşlar yardımınız ihtiyacım var.8 yıllık sevgililik döneminden sonra eşimle evlendik.2,5 yıl evli kaldı daha sonra elle tutulur bir sebepler olmamasına rağmen son 3 ay evden uzaklaştı sürekli dışarıda takıldı benmle son zamanla hiç ilgilenmedi ve sonuç olarak evden uzaklaşıp ayrılma kararı aldı.beni şuan kesinlikle istemiyor oysa ben onu çok seviyorum.çok çabaladım bana bir sürü kırıcı cümleler etmesine rağmen 3 ay o evde sabrettim onu bekledim.ama baktım sonuç alamıyoruz.konuştu ve ısrarla ayrılmak istediğini dile getirdi bende ailemin yanına dönmek zorunda kaldım.1 aydır ne o aradı ne de ben.ben ailemin yanına döndükten 15 gün sonra gidip avukat tutup mahkeme açtı.ama hala mahkeme kağıdım gelmedi.çekişmeli davaya gireceğiz.fakat ayrılmamıza etkenlerden en büyüğü ailesine çok bağlı annesini kardeşini sürekli haksız oldukları halde bana savunmayla geldi.soğuttu.her tartışmada eminimki annesi ile paylaştı.ve biz ayrılıyoruz dediğimizde ailesi ne üzüldü ne de bitmemesi için çaba gösterdi.bu beni çok üzdü.pişman olur mu sizce ? unutması bu kadar kolay mı? sizce ilerisi için düşünceleriniz neler? ya da tecrübeleriniz?
Su mesajdan sonra size hicbir tavsiye veremeyecegim.hayır başka biri olmadığına çok eminim.belki takılıyordur ama öylesine.ama kisme yok yani.anlam veremediğim şekilde değişti.tek dileğim pişman olup geri dönmesi onu çok sevdiğimi biliyor