- 23 Şubat 2016
- 191
- 61
- 18
- 33
- Konu Sahibi baharciceginur
-
hayatında başka biri olabilir mi?
Erkeklerin kafasına hemen dank etmiyor ne yazık ki. Heleki en yakınları onu anlattığın şekilde etkiliyorsa. Ama elbet aklı başına gelicek. Belki biraz geç olucak ama erkek kafası işte. Sen onun üstüne düşme. şuan ailesi zaten başının etini yiyip duruyordur. sende konuşursan sürekli iyice bunalır. bırak biraz kendini dinlesin. Dinleyebilirse tabi
Bence eşinin ailesiyle alakası yok,eşinin hayatında başka biri var bence yoksa neden bir adam evinden uzaklaşsın ki
hayır başka biri olmadığına çok eminim.belki takılıyordur ama öylesine.ama kisme yok yani.anlam veremediğim şekilde değişti.tek dileğim pişman olup geri dönmesionu çok sevdiğimi biliyor
Benim cok yakin bir arkadasimin eside boyleydi oda asla olmaz demisti. Hic yoktan bi sebepten esi bosadi kizcagiz resmen son dakikaya kadar sevdigini soyledi bosanmak istemedigini belirtti. Sonuc? Adam 6 aya kalmaz gitti baska bir kadinla evlendi
çok sık tartışıyorduk bunlardan sıkıldım diyor.
tek taraflı sevgi olmaz,tek taraflı mücadelede ,Allah tan hamile değilsiniz.bırakın dünyada erkek bir tek eşiniz yok ,hayatta önünüze neler çıkar biraz kafanızı dinleyin,boşanmak isteyen kendisi sonuçta ailede desteklemiş anlaşılan neyin mücadelesini veriyorsunuz?
İsterseniz son kez sessiz sakin bir yerde oturup brbirinize içinizi dökün. Sizde rahatlamış olursunuz.
evet haklısın aslında öylehep mücadele verdim sevdiğim için.yıllarımız var dedim.çocuğum yok daha 25 yasındayım.oda 26 yasında. birde hareketleri çok çocuktu.olgunluk hiç gösteremedi.yoksa elle tutulur bir kavgamız yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?