boşanıyorum ama çok seviyorum lütfen yardımcı olun

baharciceginur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
191
61
18
33
arkadaşlar yardımınız ihtiyacım var.8 yıllık sevgililik döneminden sonra eşimle evlendik.2,5 yıl evli kaldı daha sonra elle tutulur bir sebepler olmamasına rağmen son 3 ay evden uzaklaştı sürekli dışarıda takıldı benmle son zamanla hiç ilgilenmedi ve sonuç olarak evden uzaklaşıp ayrılma kararı aldı.beni şuan kesinlikle istemiyor oysa ben onu çok seviyorum.çok çabaladım bana bir sürü kırıcı cümleler etmesine rağmen 3 ay o evde sabrettim onu bekledim.ama baktım sonuç alamıyoruz.konuştu ve ısrarla ayrılmak istediğini dile getirdi bende ailemin yanına dönmek zorunda kaldım.1 aydır ne o aradı ne de ben.ben ailemin yanına döndükten 15 gün sonra gidip avukat tutup mahkeme açtı.ama hala mahkeme kağıdım gelmedi.çekişmeli davaya gireceğiz.fakat ayrılmamıza etkenlerden en büyüğü ailesine çok bağlı annesini kardeşini sürekli haksız oldukları halde bana savunmayla geldi.soğuttu.her tartışmada eminimki annesi ile paylaştı.ve biz ayrılıyoruz dediğimizde ailesi ne üzüldü ne de bitmemesi için çaba gösterdi.bu beni çok üzdü.pişman olur mu sizce ? unutması bu kadar kolay mı? sizce ilerisi için düşünceleriniz neler? ya da tecrübeleriniz?

Erkeklerin kafasına hemen dank etmiyor ne yazık ki. Heleki en yakınları onu anlattığın şekilde etkiliyorsa. Ama elbet aklı başına gelicek. Belki biraz geç olucak ama erkek kafası işte. Sen onun üstüne düşme. şuan ailesi zaten başının etini yiyip duruyordur. sende konuşursan sürekli iyice bunalır. bırak biraz kendini dinlesin. Dinleyebilirse tabi

evet haklısın zaten 1,5 ay oldu ne aradım ne sordum.çok sessiz kaldım.ayrıca birbirimizide görmedik. evden gitmem için çok şey yaptı zaten kalp kırdı.ama aldığı keyfi kararlar yüzünden.beni hiç anlamadı.oysa eskiden çok bağlıydı kaç yıl birlikte idik.

hayır başka biri olmadığına çok eminim.belki takılıyordur ama öylesine.ama kisme yok yani.anlam veremediğim şekilde değişti.tek dileğim pişman olup geri dönmesi onu çok sevdiğimi biliyor

Benim cok yakin bir arkadasimin eside boyleydi oda asla olmaz demisti. Hic yoktan bi sebepten esi bosadi kizcagiz resmen son dakikaya kadar sevdigini soyledi bosanmak istemedigini belirtti. Sonuc? Adam 6 aya kalmaz gitti baska bir kadinla evlendi

tek taraflı sevgi olmaz,tek taraflı mücadelede ,Allah tan hamile değilsiniz.bırakın dünyada erkek bir tek eşiniz yok ,hayatta önünüze neler çıkar biraz kafanızı dinleyin,boşanmak isteyen kendisi sonuçta ailede desteklemiş anlaşılan neyin mücadelesini veriyorsunuz?

Benim cok yakin bir arkadasimin eside boyleydi oda asla olmaz demisti. Hic yoktan bi sebepten esi bosadi kizcagiz resmen son dakikaya kadar sevdigini soyledi bosanmak istemedigini belirtti. Sonuc? Adam 6 aya kalmaz gitti baska bir kadinla evlendi

hadi ya.bu diyormuş ki evlenmek istemiyorum asla.anca birgün çocuk sahibi olmak istersem 33 yasında evlenır bi cocuk yaparım diyormuş.

İsterseniz son kez sessiz sakin bir yerde oturup brbirinize içinizi dökün. Sizde rahatlamış olursunuz.

evet haklısın aslında öyle hep mücadele verdim sevdiğim için.yıllarımız var dedim.çocuğum yok daha 25 yasındayım.oda 26 yasında. birde hareketleri çok çocuktu.olgunluk hiç gösteremedi.yoksa elle tutulur bir kavgamız yoktu

Nicin pesindesin niye donmesini bekliyorsun ki...

3 ay eve gelmemis. Ailesi ne derse belli ki onu yapan onlarin lafiyla hareket ediyor. Seni sevse kim ne derse desin tutar kolundan goturur. Hem sizde hemde ailesinde de hata olabilir ama sende onun esisin namusu ve helalisin seninde hakkini savunmali arayi bulmali sevgi degil sendeki aliskanlik cesaretsizlik

Cocuk yok anlasilan cok sukur ya olsaydiii. Bu adama nasil guvenirsin cocukla ortada birakip giderdi adam ardina bakmamis. Birak gitsin donsede hayir gelmez ondan. Gitsin ailesiyle yasasin. Bilirim ben boylelerini kafalarina vurulacak her dedigi yapilacak her dedigine evet diyecektiniz ailesi gelip gidecek sizinkileri istemeyecek. Ailesi her lafi soyleyecek siz susacaktiniz. Baktiniz biraz dislisiniz islerine gelmemissiniz

Birakin ne hali varsa gorsun anasi bulsun ona istedikleri gibi. Allah buyuk gelen gideni aratir coookkkk ornekleri vat kurtyldugunuza sevinin cocukta yok olsa dahi cekmeyin herkez ana kuzusu yok oyle cekip gitmek adama bakin yaa sogan erkegi....

Guclu ol bosan hemen uzatma genclik gitmeden hayirli kapilardan tutunmaya bak onune bak hatta ise gir hayatini yasa

tek taraflı mücadele seni yıpratır başka işe yaramaz ,bence hiç üzülme birgün biri çıkar karşına iyikide ayrılmışız dersin zararın neresinden dönersen kardır.sonra bu üzüntülü günlerine güler boşuna ağlamışım üzülmüşüm deersin

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…