- 23 Şubat 2016
- 191
- 61
- 18
- 33
- Konu Sahibi baharciceginur
arkadaşlar yardımınız ihtiyacım var.8 yıllık sevgililik döneminden sonra eşimle evlendik.2,5 yıl evli kaldı daha sonra elle tutulur bir sebepler olmamasına rağmen son 3 ay evden uzaklaştı sürekli dışarıda takıldı benmle son zamanla hiç ilgilenmedi ve sonuç olarak evden uzaklaşıp ayrılma kararı aldı.beni şuan kesinlikle istemiyor oysa ben onu çok seviyorum.çok çabaladım bana bir sürü kırıcı cümleler etmesine rağmen 3 ay o evde sabrettim onu bekledim.ama baktım sonuç alamıyoruz.konuştu ve ısrarla ayrılmak istediğini dile getirdi bende ailemin yanına dönmek zorunda kaldım.1 aydır ne o aradı ne de ben.ben ailemin yanına döndükten 15 gün sonra gidip avukat tutup mahkeme açtı.ama hala mahkeme kağıdım gelmedi.çekişmeli davaya gireceğiz.fakat ayrılmamıza etkenlerden en büyüğü ailesine çok bağlı annesini kardeşini sürekli haksız oldukları halde bana savunmayla geldi.soğuttu.her tartışmada eminimki annesi ile paylaştı.ve biz ayrılıyoruz dediğimizde ailesi ne üzüldü ne de bitmemesi için çaba gösterdi.bu beni çok üzdü.pişman olur mu sizce ? unutması bu kadar kolay mı? sizce ilerisi için düşünceleriniz neler? ya da tecrübeleriniz?