- 23 Ağustos 2012
- 49.704
- 230.598
-
- Konu Sahibi dertbendederya
Ailene soyle eğer olmaz derlerse devletten yardım iste emin ol yardım ederlerEşim zaten 3 ay ceza gördü ben devlet hastanesinde doğum yaptım mahkeme vs tüm hukuksal işlemler tamamlandi ve mahkemeden evlenmem için izin çıktı. Ailem şikayetini çekti çünkü
Ben 23 Yaşında evlenmeye karar verdim bin kere düşündüm daha beklesem mi diye... Eşin 20 Yaşında daha oda çocuk.. Ben 15 16 yaşındaki halimi Hatırlıyorumda daha erkek arkadaşım olmamıştı Ufacık yaşınla kalkıştığın hayata bak. Kocandada iş yok anacım az kocan akıllı olsaydı okulun bitsin öyle olur falan derdi.. Ya sen 16 yaşındasın elindeki bebek senin kardeşin yaşında. Madem okumaya niyetin yoktu ne diye bir fabrikaya girip çalışmadın, orada çalışsaydın da görseydin Dünya'nın kaç bucak olduğunu. Hayat senin sandığın kadar toz pembe değil güzelim.
Sana gram üzülmüyorum elindeki bebeğe üzülüyorum. Bazı insanlar bebeğim olsun diye kendini parçalıyor ama Rabbim senin gibilere veriyor, Nesin ki nasıl çocuk yetiştireceksin.
Tek yorum yapacağım.
Allah evladın da hayırlısını versin..
Sinir oluyorum azgın kızlara. Herkesin başına bela oluyorsunuz. Ananın babanın derdi yok seninle uğraşacaklar şimdi. Ne oldu? Adamla seviştin de başın göğe mi erdi?
Derdin neydi? Okul birincisi öğrencinin aklı belden altına vurmaz canım. Otur evinde kocana çocuğuna bak. Bu saatten sonra ODTÜ ye mi gideceksin? Okuyacak olsan kocaya kaçmazdın.
Saka gibi. Disari cikmana izin vermiyorlar diye sevdigin ailenden kacdin cocuk sahibi oldun ev isi yemek yapmakdan sikildin simdi de dini nikahla evlendigin kocandan kacmak istiyorsun. Cocuguna yazik. Cocuk oldukdan sonra artik senin hayatin, neler istedigin onemli degil, cocugunun gelecegi, ne istedigi onemli olmali. Anladigm kadariyla sen simarik, ne istedigini bilmeyen( ki beklemiyorum 16 yasinda bir cocugun olgun olamsini) baskalarini kendi keyfine kullanan bir cocuksun. Zeki oldugunu da sanmiyorum olsaydin kendini bu duruma sokmazdin.
Biliyorum kirici mesajlar yazmayin demissin ama burdaki insanlar senin keyfine gore yorum yapmiyorlar. Ne diyelim yani, aferin cok iyi yapmissin, kacmisssin, ustune cocuk da peydahlamissin. Aferin simdi ara babani, anneni seni kurtarsinlar. Yazik hemde cok yazik bebegine senin gibi dengesiz bir annesi var!