Aldaltildiktan iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi gittim meme küçültme ameliyatı oldum montofonluktan kurtuldum ince bir fiziğim oldu, senelerdir mobbing gördüğüm iş yerinden ayrıldım harika kaliteli hayallerimin üzerinde bir okulda çalışmaya başladım 6 ayda bir botoks yaptırıyorum evkiykenn sürekli dökülen binlerce lira harcayıp çare bulamadığım saçlarım dökülmeyi kesti cildime resmen renk geldi e tabi bunu çevremdeki erkeklerde fark etti
Hayatımın hiçbir döneminde almadigim kadar teklifler alıyorum, oysa beni köpek gibi azarlayan asla değerli ve kadın olduğumu hissettirmeyen hayatındaki b.ku bile benden daha kıymetli gören bir adamla en güzel gençlik caglarimi curttum onun akıl hastası annesini, atanamamasinin sorumlusu beni gören fesat kardeşini ömür boyunca görmeyeceğim için coook mutluyum hatta moralim bozuk olduğu zaman bunu hatırlayıp keyifleniyorum
Ha bir de suna çok gülüyorum benimle param için evlendi ailemi de beni de ihya eder diye düşündü babası dua et maaş kartını almıyoruz demişti zamanında
gerizekalılar eve kadar bırakıp çıktılar hayatımdan ava giderken avlandilar yalnız
Bir gün bile bosanmasaydim demedim evim cehennemdi eve gelmemek için köpek gibi çalışırdım o çalıştıklarımi ailesine yedirmye kalkardı fiziksel olarak değiştim guzellestim diye kıskanıp(erkek olarak kıskanmaktan bahsetmiyorum) beni arkadaşlarımın yanında hafif kadınlara benzetmisti.Bosanmadan önceki son sexte sertleşme sorunu yaşamıştı ben de salak salak kendimi suçlayıp belki beni sevmiyorsundur demiştim o da sevmesem de koyup geçmem lazım güzel kadinsin sonuçta demişti.Yaptigi yaşattığı hiçbir şeyi unutmadım kelimesi kelimesine aklımda ama biliyorum ki bana bunları unutturacak el üstünde tutack çok iyi bir insan çıkacak karşıma hayatımın hatası onunla evlenmekti ama geç de olsa döndüm yolumdan