Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

28 yaş ne ki insanlar artık olgunlukluk ve daha doğru kararlar vermek için 30 undan sonra evleniyor. Görende yolun yarısına gelmişsiniz sanır. Ortada bir leşlik var ama kocanızın zihniyetinde mevcut. Kendisi herhalde leş bir hayat yaşadığından tekrar donlarını yıkatıp sizin akıl sağlığınızı bozacak düzene tekrar geri dönmek istemiş.

Ben de ailrmle yasadim 1.5 yil. Onlar da oyle. Issizdim o zaman. Sonra baska bir sehirde kadro bulunca oglumla yeni duzen kurduk. 40li yaslardan sonra ozgurlugu tsttim ben. Ne evli iken ne de evlilik oncesinde ozgurlugu, hayati doya doya yasamayi bilmiyordum. Hayatin ne getirecegi belli olmaz. Diyecegim o ki ailem beni sıkar diye de denizden korkup yılana sarilinmaz. Huzur herseyden onemli. Bu adamla ikinci defa denerseniz kendinizi bu sefer hic affetmezsiniz ve omur boyu pismanlikla yasarsiniz. Ustune bir de cocuk yaparsaniz simdi bosanma cesareti gosteremeyen cocukla hic bosanamaz. Delimisiniz? Bulunmadik hint kumadi degil ki? Once su yukunuzden bir kurtulun. Kendinize bir is bulun, yeni cevre arkadaslar edinin. Azicik ozgurlu tadin. Hayat size gerekeni sunar onunuze koyar merak etmeyin.
Denemeyi ya da donmeyi dusunmuyorum.Kk sayesinde aslinda gozumdeki perde de acildi diyebilirim.Insallah insallah bende mutlu olabilirim.

28 yaş ne ki insanlar artık olgunlukluk ve daha doğru kararlar vermek için 30 undan sonra evleniyor. Görende yolun yarısına gelmişsiniz sanır. Ortada bir leşlik var ama kocanızın zihniyetinde mevcut. Kendisi herhalde leş bir hayat yaşadığından tekrar donlarını yıkatıp sizin akıl sağlığınızı bozacak düzene tekrar geri dönmek istemiş.
Donsem psikolojim bunu kaldirmaz bunu biliyorum.Sanirim elimde su an hic bir sey olmadigini bilerek bana les bi hayat yasiycaksin dedi

Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?

Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.

Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Aldaltildiktan iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi gittim meme küçültme ameliyatı oldum montofonluktan kurtuldum ince bir fiziğim oldu, senelerdir mobbing gördüğüm iş yerinden ayrıldım harika kaliteli hayallerimin üzerinde bir okulda çalışmaya başladım 6 ayda bir botoks yaptırıyorum evkiykenn sürekli dökülen binlerce lira harcayıp çare bulamadığım saçlarım dökülmeyi kesti cildime resmen renk geldi e tabi bunu çevremdeki erkeklerde fark etti🤪Hayatımın hiçbir döneminde almadigim kadar teklifler alıyorum, oysa beni köpek gibi azarlayan asla değerli ve kadın olduğumu hissettirmeyen hayatındaki b.ku bile benden daha kıymetli gören bir adamla en güzel gençlik caglarimi curttum onun akıl hastası annesini, atanamamasinin sorumlusu beni gören fesat kardeşini ömür boyunca görmeyeceğim için coook mutluyum hatta moralim bozuk olduğu zaman bunu hatırlayıp keyifleniyorum😁Ha bir de suna çok gülüyorum benimle param için evlendi ailemi de beni de ihya eder diye düşündü babası dua et maaş kartını almıyoruz demişti zamanında😆gerizekalılar eve kadar bırakıp çıktılar hayatımdan ava giderken avlandilar yalnız🤭Bir gün bile bosanmasaydim demedim evim cehennemdi eve gelmemek için köpek gibi çalışırdım o çalıştıklarımi ailesine yedirmye kalkardı fiziksel olarak değiştim guzellestim diye kıskanıp(erkek olarak kıskanmaktan bahsetmiyorum) beni arkadaşlarımın yanında hafif kadınlara benzetmisti.Bosanmadan önceki son sexte sertleşme sorunu yaşamıştı ben de salak salak kendimi suçlayıp belki beni sevmiyorsundur demiştim o da sevmesem de koyup geçmem lazım güzel kadinsin sonuçta demişti.Yaptigi yaşattığı hiçbir şeyi unutmadım kelimesi kelimesine aklımda ama biliyorum ki bana bunları unutturacak el üstünde tutack çok iyi bir insan çıkacak karşıma hayatımın hatası onunla evlenmekti ama geç de olsa döndüm yolumdan

Boşanmadım ama yorum yapmak istedim.

Siz çok gençsiniz. Hiç dinlemeyin "leş" adamın sözlerini, çocuk da yokmuş zaten, herkes kendi yoluna gitsin bir an evvel.
Yeniden evlenir, çocuk sahibi olur, mutlu da olursunuz. Doğrusu mutluluk sadece buna bağlı da değil.
Mutlu olursunuz ama o kesin 👍🏼😉
yazdiklarina flan cevap vermiyorum.Cunku kendini hakli cikarmaya beni ikna etmeye calisiyor. Insallah canim insallah mutlu olabilirim

1 sene olmadigi icin anlasmali bosanma olmuyor ve daha 2 bucuk ay beklemek zorundayim. Bundan korkmak kotu mu herkes guclu bi sekilde mi bu yola giriyor.Guclu olmadigim icin zaten yaziyorum ve guclu olan kadinlardan destek ve nasil basa ciktilar ogrenmeye calisiyorum farkinda misiniz.Ki bunu merak eden bu durumu yasayan kac kadinla konustum.
Hatirliyomusun biz ikimiz ozeldende yazistik
Hergun yazin niye yazdin demem
Ama kbakmada Boyle asalak asalak olmayin guclu olmasanizda guclu olmak icin caba gosterin
Durup Durup ben guclu degilim demeyin

Aldaltildiktan iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi gittim meme küçültme ameliyatı oldum montofonluktan kurtuldum ince bir fiziğim oldu, senelerdir mobbing gördüğüm iş yerinden ayrıldım harika kaliteli hayallerimin üzerinde bir okulda çalışmaya başladım 6 ayda bir botoks yaptırıyorum evkiykenn sürekli dökülen binlerce lira harcayıp çare bulamadığım saçlarım dökülmeyi kesti cildime resmen renk geldi e tabi bunu çevremdeki erkeklerde fark etti🤪Hayatımın hiçbir döneminde almadigim kadar teklifler alıyorum, oysa beni köpek gibi azarlayan asla değerli ve kadın olduğumu hissettirmeyen hayatındaki b.ku bile benden daha kıymetli gören bir adamla en güzel gençlik caglarimi curttum onun akıl hastası annesini, atanamamasinin sorumlusu beni gören fesat kardeşini ömür boyunca görmeyeceğim için coook mutluyum hatta moralim bozuk olduğu zaman bunu hatırlayıp keyifleniyorum😁Ha bir de suna çok gülüyorum benimle param için evlendi ailemi de beni de ihya eder diye düşündü babası dua et maaş kartını almıyoruz demişti zamanında😆gerizekalılar eve kadar bırakıp çıktılar hayatımdan ava giderken avlandilar yalnız🤭Bir gün bile bosanmasaydim demedim evim cehennemdi eve gelmemek için köpek gibi çalışırdım o çalıştıklarımi ailesine yedirmye kalkardı fiziksel olarak değiştim guzellestim diye kıskanıp(erkek olarak kıskanmaktan bahsetmiyorum) beni arkadaşlarımın yanında hafif kadınlara benzetmisti.Bosanmadan önceki son sexte sertleşme sorunu yaşamıştı ben de salak salak kendimi suçlayıp belki beni sevmiyorsundur demiştim o da sevmesem de koyup geçmem lazım güzel kadinsin sonuçta demişti.Yaptigi yaşattığı hiçbir şeyi unutmadım kelimesi kelimesine aklımda ama biliyorum ki bana bunları unutturacak el üstünde tutack çok iyi bir insan çıkacak karşıma hayatımın hatası onunla evlenmekti ama geç de olsa döndüm yolumdan
Kesinlikle sizinkisi yeniden kullerinden dogmak gibi olmus.Helal olsun.Soylenenler unutulmuyor.Sevmesemde dedigi cumle bana bile agir geldi.Insallah bende bir is bulup kullerimden dogarim.Benide begenmezlik yapiyordu

Kesinlikle sizinkisi yeniden kullerinden dogmak gibi olmus.Helal olsun.Soylenenler unutulmuyor.Sevmesemde dedigi cumle bana bile agir geldi.Insallah bende bir is bulup kullerimden dogarim.Benide begenmezlik yapiyordu
Zaten aldatmanın temelinde beğenmeme yatar kendi patlıcan burnuna bakmadan beni beğenmeyip lan ben bundan iyisini bulurum diye gitti 😆kimseyi bulamadığı gibi bana onun yaşı kadar teklif geldi😁en önemlisi iş tabi ekonomik gücüm olmasaydı ben de bu kadar dik duramazdim öncelikle kendini garantiye al baksın bakalım bosandiktan sonra kimin leş gibi bir hayatı oluyor

Oyle ama sanirim bosanma algisi olan insanlar hep beni buluyo.Gecen daha biri bana 28 yasindasin hic mi sevgili kalmadin.Yasinda var baya dedi.Bende yeni fark ettim dedim zararin neresinden donersen kardir dedim.Gec olmus dedi.Yasinda var 19 yasinda degilsin dedi.

28 yaş ne ki ya arkadaşlarımdan 35 den önce evlenen yok nerdeyse hepsininde Bebişi oldu, mutlular yani 28 yaş en güzel yaşın, olmuyorsa çocuk yapıp tüy dikme. çok mutlu olmak İçin evli olmakta gerekmiyor ayrıca. Böle bi adamla evli kalıp leş gibi bi hayat yaşayacağına boşan mis gibi yoluna bak. Sevmek ve sevilmek içinde koca bir ömrün var, geç falan değil

28 yaş şu zamanda eski zamanın 19 yaşı ile eşdeğer. 1950 yılından kalma kafalar ile konuşan kimsenin lafına kıymet verme, boşandı diye kimse kötü yola falan düşmüyor, yahut boşadığından bin beterine razı gelmiyor. Sana '' Ortalığa düşeceksin, leş gibi hayatın olacak. '' diyen ayıya '' Yatabildiğin hizmetçin kaçtı diye mi bu hırsın, işini kaybettin diye bi hizmetçi daha bulamayacak olmandan mı? '' diye sor. O mu koruyormuş seni? O yokken napıyordun? Ne sanıyor kendini bunlar, ç.kleri var diye kurşun işlemiyor mu bunlara?

Evli değilim hiç evlenmedimde bana tuhaf gelen kısım şu doğuştan kimse evli doğmuyor. Herkesin bi bekarlık süreci oluyor kiminin uzun kiminin kısa kiminin ömür boyu. Yani bu kadar korkmak neden niye ? Bekar hayatınıza geri döneceksiniz altı üstü çocuğunuzda yokmuş işinizde varsa neden bu korku. Boşanınca evlenmek sevmek sevilmek neden zor olsun. Ben bekarım ama taliplerim kapıda kuyruk olmuyor. Bekar olduğım halde cinsel olarak yaklaşanda çok oluyor. Yani bekar dul ayrımı yok. Kaldı ki ne bekarlar var dul gibi olan siz alnınızın akıyla evlenmişsiniz yürümemiş bitmiş bundan doğal ne var. Kötü insanlarda çıkar ama iyi insanda çıkar illa karşınıza gerçekten sıkıntılı bir evlilik varsa ortada boşanmak en iyi çözüm ama işsizlik çocuk sorunları zorlayabilir böyle bi derdiniz yoksa bu kadar yıpratmayın derim.

Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.

Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.

Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Tabıkı ole dıyecek çok mutlu ol canım yaaa dıyecek halı yok .Daha boşanmadan 2. Yı dusunuosunuz .Bu sızı hayal kırıklıgına ugratır .Önce bı sındırın.27 yaşında boşandım .Hala 2. Evlılıgımı yapmadım .Ama o evden daha mutluyum .Aglamadıgım 1 gun bıle yoktu .Yapmayın allah aşkına

Önce kendine güven bir dakika bile öylesine kıymetliyken bunca üzüntü niye ?bende boşandım 1 sene olmadı birkaç ay sonra 32 olucam böyle kaygılara girebilirim ama kendimi motive ediyorum güçlü olmalıyım diyorum.araç kullanamıyorduö korkularımdan geliştirdim ,üniversitesiyi tekrar okumaya başladım istediğim işte çalışıyorum ve çok şükür daha güzel günlerin beni beklediğini biliyorum inanıyorum dostane tavsiyem güçlü ol tabi ki tekrar evleneceksin bunları düşünmek için çok erken kendime ne katabilirim diyebilmek lazım 😊

En büyük pişmanlığım ilk eşimle evlenmek düşünmek dahi istemiyorum kimse bilmiyor zaten eşimin 2 evliliğim olduğunu en büyük iyikim bir kizim 2 suanki eşim Allah utandırmasin

Nice bayanlar evliliğin ilk haftasinda anlaşamadığı için boşanıp bir süre sonra evleniyor hemde çok mutlu oluyorlar bence fazla uzatmamak lazım bazı konuları

Ya 28 yasında cocugunuz yok.. Bekar gibisiniz. Ya cocukla ayrılıp ortada kalsan daha mi iyi olacak zannediyorsun. Üstelik cocuga tek basına bakmak zorunda kalıcaktım... Bide böyle düşün.. Anne olmak icin gec degil 40 yasına kadar doguran insanlar var... Ama dogru kişiden Anne olup mutlu giden bir evlilikle olur... 2. Evlilik neden kötü olsun....Ne kusurun var? Kör degil, topal degilsin... 50 yasında dul kalmadın 28 yasında genceciksin daha bir kadının hayattan ne istedigini bilme ve en güzel, en hayat dolu oldugu yaslardır.. O adam kıskandığında seni manipile etmeye calısıyor, piskolojini bozmaya seni yıpratmak için elinden geleni söylemiş... Cünkü kıskanıyor..... Hayvan..
Bir tarafı överken bir tarafı görmüşsünuz

Resmi olarak bosanali bir ya da iki yıl oldu sanırım, eskiden insanlara takılıp üzülürdüm, şuan bosluktasin lütfen kendine zaman ver, zaman her şeyin ilacı. Ben o ara kendimi pastalara vermiştim

Harikasınız 🤗❤️🙏
Başına vursun pismanliktan kavrulsun inşallah eski esiniz

X