- 9 Ocak 2021
- 189
- 135
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru diyorsunuz.Buna benim izin vermemem gerek sanirim bunuda guclendikce ogrenicem.Insallah insallah oyle olurTabiki ama sizin izin verdiğiniz kadar dahil olabilirler hayatınıza, kötüler hep var ama iyiler de var, çok güzel dostluklar kuracaksınız şüpheniz olmasın bundan
Bende ben kotu yola mi dustum dedim.O dul olcaksin artik sana hep cinsel yaklasicaklar ne kadar kotu oldugunu bilmiyosun insanlarin dedigi icin daha oncesinde bu les hayat dedigi sanirim oraya da gidiyor.Ben Cook mutluyum iyi ki bosanmisim... Deseydin ya senle yaşayacağına leş hayatı tercih ederim. Hiç korkma Allah büyük çok güzel yollar açar sana
Ben varım tatlım. Bu adam senin beynini yıkamaya çalışıyor. Seni zor bir süreç bekliyor bu doğru ama sen söylemedikten sonra boşandığını yeni tanıştığın insanlar bilmez. Ben 6 ay boyunca gece gündüz söylenenleri duymamak için kulaklıkla müzik dinledim ve kitap okudum kulaklığı çıkartmadan kimseden bir şey duymak istemiyordum. Sonra kpssya hazırlanmaya karar verdim iki sene kursa gittim olmadı ki ben 24 yaşındaydım boşandığım vakit. Kpss olmadı sonra işe başladım 3 yıl özel bir kurumda öğretmenlik yaptım. Kendi ayaklarımın üstünde durdum çok şükür sonra da gayet güzel bir evlilik yaptım 7 ay oldu. 2 sene konuştuk eşimle 1 sene flört dönemi oldu. 1 sene nişanlılık ve evlendik. Onun da 2. Evliliği. İkimizin de çocuğu yok. Ki.... bekar biriyle bile evlenebilirsin o senin beynini yılıyor sakın ama sakınnnn umutsuz olma inan her şey daha güzel olacakKonularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?
Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.
Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Allah mutlulugunuzu bozmasin Ben zaten cok rahat yasayabilcek bi ailede degilim.Hani cok gezeyim tozayim oyle pek rahat degiller.Ama evet hele ki ilk karar aldigimda bosancagim icin mahcup ve utanmis hissediyodum.Boşandım.. o süreç o kadar iyi hissediyordum ki kendimi sanki gençliğimi geri aldım. Herşeyi yapabilirim hayata kaldığım yerden devam edip çalışabilirdim. O özgürlük hissi gibisi yok. Ama fazlada özgür davranmamak gerekiyor. Etrafında boşandığıni bilen insanlar olucak. Onların sana olan bakış açısı.. aslında bu durumda hiçbir sikinti yok. Ama sonrasında insanlar ne diyor ne düşünüyor kafasına girdim ben. Genç yaşta boşandigim için büyük ihtimalle. Cevremdekiler daha ilk evliligini bile yapmamıştı çünkü... Benim bir aile evim olmadığı ve çocuk yapmak kendi yuvamı kurmak için tekrar evlendim. Hiç ummadığım bir zamanda çıktı eşim karşıma. Ve çok mutluyum.
Benden sana tavsiye eğer tekrar evlilik yapma dusuncen varsa balıklama atlama ve çevrendeki erkeklere bir tık mesafeli dur. Çevrendeki insanlara karşı da boşandın diye kendini mahcup hissetme bende olmuştu. Gayet rahat davran dünyanın binbir türlü hali var. Bir dünya insan sevgilisinden ayrılıyor birşey olmuyor ya...
Dul diye bişey yoktur bizler bekar oluyoruz. Ama o kalın kafaları almıyor bunu cinsel olarak yaklaşmaları için dul olman gerekmiyor yeri geliyor bunu evli kadınlara yapan şerefsizler bile var sen net ol dik dur çizgilerini belirle hiç birşey olmaz. Ben markette çalışıyorum hergun binlerce erkek geliyor kendini koruyabildikten sonra o zihniyeti leş olanlar bişey yapamaz. Eski kovanda gitsin kendi coplugunde leş bir hayat sürsün terbiyesizBende ben kotu yola mi dustum dedim.O dul olcaksin artik sana hep cinsel yaklasicaklar ne kadar kotu oldugunu bilmiyosun insanlarin dedigi icin daha oncesinde bu les hayat dedigi sanirim oraya da gidiyor.
Insallah canim.Allah mutlulugunuzu daim etsinBen varım tatlım. Bu adam senin beynini yıkamaya çalışıyor. Seni zor bir süreç bekliyor bu doğru ama sen söylemedikten sonra boşandığını yeni tanıştığın insanlar bilmez. Ben 6 ay boyunca gece gündüz söylenenleri duymamak için kulaklıkla müzik dinledim ve kitap okudum kulaklığı çıkartmadan kimseden bir şey duymak istemiyordum. Sonra kpssya hazırlanmaya karar verdim iki sene kursa gittim olmadı ki ben 24 yaşındaydım boşandığım vakit. Kpss olmadı sonra işe başladım 3 yıl özel bir kurumda öğretmenlik yaptım. Kendi ayaklarımın üstünde durdum çok şükür sonra da gayet güzel bir evlilik yaptım 7 ay oldu. 2 sene konuştuk eşimle 1 sene flört dönemi oldu. 1 sene nişanlılık ve evlendik. Onun da 2. Evliliği. İkimizin de çocuğu yok. Ki.... bekar biriyle bile evlenebilirsin o senin beynini yılıyor sakın ama sakınnnn umutsuz olma inan her şey daha güzel olacak
Ben de ailrmle yasadim 1.5 yil. Onlar da oyle. Issizdim o zaman. Sonra baska bir sehirde kadro bulunca oglumla yeni duzen kurduk. 40li yaslardan sonra ozgurlugu tsttim ben. Ne evli iken ne de evlilik oncesinde ozgurlugu, hayati doya doya yasamayi bilmiyordum. Hayatin ne getirecegi belli olmaz. Diyecegim o ki ailem beni sıkar diye de denizden korkup yılana sarilinmaz. Huzur herseyden onemli. Bu adamla ikinci defa denerseniz kendinizi bu sefer hic affetmezsiniz ve omur boyu pismanlikla yasarsiniz. Ustune bir de cocuk yaparsaniz simdi bosanma cesareti gosteremeyen cocukla hic bosanamaz. Delimisiniz? Bulunmadik hint kumadi degil ki? Once su yukunuzden bir kurtulun. Kendinize bir is bulun, yeni cevre arkadaslar edinin. Azicik ozgurlu tadin. Hayat size gerekeni sunar onunuze koyar merak etmeyin.Sanirim guclu duramadigim icin beni bu sekilde uzebilcegini biliyor.Ben ailemin yanindayim ailem cok rahat degil.Oda biliyo bunu.Oyle her istedigim hibi gezeyim tozayim iste hayatin tadini cikartayim modu zaten ailem izin vermeyecgi icin olmayacaginida biliyo.Is bulamiyorum.Hani bi tutuncak yer ariyorum ama bi turlu duze cikamiyorum.
Size aci konusacamKonularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.
Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Bekar olsak da dul diye bakan kafalar hala dul diye bakiyo canim.Nasil beni bu sekilde dondurmeye calisiyo onu bile anlamiyorum.Dul diye bişey yoktur bizler bekar oluyoruz. Ama o kalın kafaları almıyor bunu cinsel olarak yaklaşmaları için dul olman gerekmiyor yeri geliyor bunu evli kadınlara yapan şerefsizler bile var sen net ol dik dur çizgilerini belirle hiç birşey olmaz. Ben markette çalışıyorum hergun binlerce erkek geliyor kendini koruyabildikten sonra o zihniyeti leş olanlar bişey yapamaz. Eski kovanda gitsin kendi coplugunde leş bir hayat sürsün terbiyesiz
1 sene olmadigi icin anlasmali bosanma olmuyor ve daha 2 bucuk ay beklemek zorundayim. Bundan korkmak kotu mu herkes guclu bi sekilde mi bu yola giriyor.Guclu olmadigim icin zaten yaziyorum ve guclu olan kadinlardan destek ve nasil basa ciktilar ogrenmeye calisiyorum farkinda misiniz.Ki bunu merak eden bu durumu yasayan kac kadinla konustum.Size aci konusacam
Siz bu kafayla giderseniz birlessenizde mutlu olamicaksiniz 2.evliligi yapsanizda
Siz korkaksiniz
Kusura bakmayin sert konusup sarsmak gerek sizi
Daha gecen gunn teselli ettik sizi
Daha bosanmadan 2.evliligi dusunuyosunuz
Bosanmayida beceremiyosunuz
Kesinlikle sizin tedaviye ihtiyaciniz var
Ben o zihniyeti hiç umursamiyorum bile hayatıma evladına mutluluğuna bakarım geri kalanların düşüncesi ancak halı altına yakışır. Sende korkma karart gözünü çıkar hayatından yoksa ömür boyu mutsuz devam edersinBekar olsak da dul diye bakan kafalar hala dul diye bakiyo canim.Nasil beni bu sekilde dondurmeye calisiyo onu bile anlamiyorum.
Siz o adamın dediklerini neden ciddiye alıyorsunuz ki?Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bu sıkıntılı zamanlar geçip gidecek, geriye baktığında boşa üzmüşüm kendimi diye düşüneceksinSanirim guclu duramadigim icin beni bu sekilde uzebilcegini biliyor.Ben ailemin yanindayim ailem cok rahat degil.Oda biliyo bunu.Oyle her istedigim hibi gezeyim tozayim iste hayatin tadini cikartayim modu zaten ailem izin vermeyecgi icin olmayacaginida biliyo.Is bulamiyorum.Hani bi tutuncak yer ariyorum ama bi turlu duze cikamiyorum.
Yorumun icin cok tesekkur ederim canim. Dedigine dikkat edicem sanirim ben korku duymaktan hic hayal kurmuyorum.Ya da kurdugum hayalleride olumsuzluklar ciktigi icin baltaliyorum.Bu sıkıntılı zamanlar geçip gidecek, geriye baktığında boşa üzmüşüm kendimi diye düşüneceksin
Tecrübelerime dayanarak sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum izin verirsen; öncelikle boşanma sürecini en az hasarla geçirmeye çalış, bu nasıl olacak peki? İyi bir avukat bul kendine, derdini düzgün şekilde anlatabildiğine emin ol. O süreç illa yaşanacak bunu aklından çıkartma, yaşa bir an önce bitsin. Ne ailenle ne de yakın çevrenle aşırı dertleşip olayları dramatize etmelerine izin verme, insanların çoğu derde derman olmak değil senin derdini konuşup kendi hayatlarına şükretmek istiyor bunu bil.
evett gelelim gelecek planlarına, bu geceden tezi yok uyumadan önce nasıl bir hayat istediğini hayal et lütfen, hayal etmek sahip olmanın yarısı ne iş yapacaksın? Nerde nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun, nereleri görmek istiyorsun? Hepsinin heyacanını hissederek hayal kur, sonra bunlara nasıl ulaşabileceğin konusunda planlama yapmaya çalış, unutma hepsi bir gecede olmayacak tabiki, çok çalışman gerekecek, bazen bunaldığında olacak ama bunların hepsi normal
bu arada ailen gezmene tozmana izin vermez demişsin, izin alma psikolojisinden kurtul lütfen, korunmaya muhtaç her an başına bir şey gelebilecek kız çocuğu olmadığını önce kendin kabul et sonra ailene vurgula. Boşanma sonrası kendine ait bir ev açacağını, ayrı bir hayatın olacağını sık sık söyle ki ailen de bu fikre alışsın.
iş konusunda da önü açık çalışma alanlarını araştır, kendini geliştirmeye gayret et, evet iş bulmak sıkıntı ama bir yerden başlaman gerekiyor bunu da unutma