Boşanıp 2 çocuğu yalnız büyütmek imkansız mı...?

ben kızıma kötü bir şekilde hamile kaldım
ayrıntı vermek istemiyorum
ama boşanmaya karar vermiştim o yaz da..
eşim ..anlayın işte
ben istemeden

ama tabii ki evladıma aşığım...iyi ki doğurmuşum
Dogru mu anladim? Tecavuz mu etti sana? aman allahim!!

Ben anneme sadece sunu soyledim. Anne sen iki cocuguna sacini supurge etmeyip kendini evine adamasaydin kendine baksaydin biraz bakimli olsaydin bu adami parmaginda da oynatirmissin elinde de tutarmissin. Ama ben boyle ahlak yoksunu bir baba ister miydim ? Asla. Oyle bir sapikla yasamaktansa annem bizi aslanlar gibi buyuttu dedim. Ama ben bu aldatma olayinin icinde kaldim babam ben kucukken beni kadina goturdu annen bu dedi falan yani o konuda psikolojimde derin izler olustu.

offf
çok kötü:KK43:
ne demek annen bu:KK43:(
ya aşık etmek için her şeyi denedim
süslenip püslensem maymuna dönmüşsün der...
kostümlü oryantal dedim ya ötesi var mı...:/
hafif kadın olmakla suçladı:KK43:

ben hep alttan alıp geyşa modunda evde dolanırsam "olur bey tamam ben sen ağasın sen paşasın" o zaman bizden iyisi yok
ama gururuma dokunuyor sürekli itilmek...
evlendiğimiz ilk aydan beri
kadın mıyım ot muyum belli değil:KK43:
Tamam bile deme , hiç ses vermeden kendi bildiğini yap , takmıyor umursamıyor gibi yap , bişi sorduğunda da sen boşanmayı göze aldın önemsiyor musun beni yoksa de ... Ot gibi görünme güçlü gözük bak ne güzel mesleğinde var.

aynı durumu yaşamadım ama benim de 3 çocuğum var..sizin yaşadıklarınızı yaşasaydım son bir kez sadece çocuklarım için denerdim belki.

ama gördüğüm şu ki eşiniz de siz de sadece iki çocuğunuz için devam ediyorsunuz bu evliliğe.

Allah kolaylık versin kardeş.
Parası batsın .
Huzur herşeyden önemli .
Para ile olsaydı bu iş boşanmaya kalkışmazdınız.
Kimbilir nasıl canınıza yetti şiddeti ve hakaretleri .
Öğretmenmişsiniz de .
İnşallah bu dertten kurtulursunuz .

teşekkür ederim
benim gözümde ne para ne ev...
biraz sevilmek yeterdi be...

offf
çok kötü:KK43:
ne demek annen bu:KK43:(
ya aşık etmek için her şeyi denedim
süslenip püslensem maymuna dönmüşsün der...
kostümlü oryantal dedim ya ötesi var mı...:/
hafif kadın olmakla suçladı:KK43:

Yani demek istedigim cocuklarinizin aklinda yaralari olmazsa asla sizi suclamazlar. Siz kendinizinin degerli oldugunu bilmezseniz cocuklariniz da ozguvensiz yetisirler. Kendinizi ezdirmeyin ve bu ruh hastasina bye bye diyin bence...

teşekkür ederim
benim gözümde ne para ne ev...
biraz sevilmek yeterdi be...
Bizim erkeklerimizin çoğu hanzo maalesef.
Kadının karnı doydumu ohhh ne güzel ben görevimi yaptım diyorlar .
Ya sevgi açlığı ,bunu kim giderecek ?

Yaşadıklarınızı en iyi siz bilebilirsiniz rn doğru değerlendirme ve kararıda siz yapıp vereceksiniz. Alın elinize bir kağıt bir kalem durumunuzu somutlaştırın.
Eşinizin evliliğinizin eksi artı yönleri nelerdir neler eksik vs.. Aynı şeyi eşinizden de yapmasını isteyin eğer iletişim kurabilmeniz zor değilse.
Sonra hernikinizde birbirinize düşünme süresi verin hatalarınızı değerlendirin. Ayrı yaşamak fikrini değerlendirin bakalım bu süreç çocuklara size ve eşinize nasıl yönde bir gelişme değişiklik getirecek. Eşiniz yokken ne kadar mutlusunuz yada mutsuz.
Destek almak fayfalı olacaksa bunada başvurun lütfen. Evet boşanmak zorlu bir süreç çocuklarla bu zorluk dahada artar.
Fakat dünyanında sonu değil. Benim çocuğum yok fakat bende ayrıyım. Ve hiçbirşey olmazsa olmaz değil. Sadece sizin zorluk çekeceğiniz olaylar biraz daha fazla olabilir. Ama şükür ki mesleğiniz var işiniz var maddiyat başta size kolaylıklar sağlicak ...
Allah yardımcınız olsun inş...

aynı durumu yaşamadım ama benim de 3 çocuğum var..sizin yaşadıklarınızı yaşasaydım son bir kez sadece çocuklarım için denerdim belki.

ama gördüğüm şu ki eşiniz de siz de sadece iki çocuğunuz için devam ediyorsunuz bu evliliğe.

kadesa sen beni tanıyorsun kuzum yıllar öncesinden ama hatırlamazsın
o zaman da başlık açmıştım millet inanmadı bile yaşadıklarıma:KK43:

kadesa sen beni tanıyorsun kuzum yıllar öncesinden ama hatırlamazsın
o zaman da başlık açmıştım millet inanmadı bile yaşadıklarıma:KK43:

gerçekten mi?lütfen özelden yazar mısın kim olduğunu nickin aynı mıydı?

bende mi inanmamıştım sana?

Bizim erkeklerimizin çoğu hanzo maalesef.
Kadının karnı doydumu ohhh ne güzel ben görevimi yaptım diyorlar .
Ya sevgi açlığı ,bunu kim giderecek ?

o çıkar çıkmaz soluğu nette alıyorum:KK43:
mutlu muyum? asla...
kafam dağılsın
küçük bir köydeyiz. yemin ederim 20hane var yok..onlarla da görüşmem yasak.
tek komşum yok
okuldaki öğretmen arkadaşlarla konuşmam yasak
ya müdürümü arayıp "resmi işler dışında karımla konuşmayacaksın" dedi:KK43:((

o çıkar çıkmaz soluğu nette alıyorum:KK43:
mutlu muyum? asla...
kafam dağılsın
küçük bir köydeyiz. yemin ederim 20hane var yok..onlarla da görüşmem yasak.
tek komşum yok
okuldaki öğretmen arkadaşlarla konuşmam yasak
ya müdürümü arayıp "resmi işler dışında karımla konuşmayacaksın" dedi:KK43:((
allah sabır versin .Çok üzülüyorum .Kadını özgür bırakamayacak kadar kendine güveni olmayan sıkıntılı bir insan kocanız demek ki .Bence boşanmakta sonuna kadar haklısınız.Esir hayatı sürdükten sonra parası pulu batsın ya.

Bakın şu çocuklarım etkilenmesin düşüncesini bir kenara bırakın.
Ben o çocuklardan biriyim ve annemin bana verdiği en güzel hediye boşanması tüm bu sorunların ortadan kalkması
Ama boşanıp depresyona girecekseniz şu halinizden bişey fark etmeycekse başka
Boşanın ve lütfen çocuklarınıza güzel sağlıklı zamanlar hediye edin..

Yaşadıklarınızı en iyi siz bilebilirsiniz rn doğru değerlendirme ve kararıda siz yapıp vereceksiniz. Alın elinize bir kağıt bir kalem durumunuzu somutlaştırın.
Eşinizin evliliğinizin eksi artı yönleri nelerdir neler eksik vs.. Aynı şeyi eşinizden de yapmasını isteyin eğer iletişim kurabilmeniz zor değilse.
Sonra hernikinizde birbirinize düşünme süresi verin hatalarınızı değerlendirin. Ayrı yaşamak fikrini değerlendirin bakalım bu süreç çocuklara size ve eşinize nasıl yönde bir gelişme değişiklik getirecek. Eşiniz yokken ne kadar mutlusunuz yada mutsuz.
Destek almak fayfalı olacaksa bunada başvurun lütfen. Evet boşanmak zorlu bir süreç çocuklarla bu zorluk dahada artar.
Fakat dünyanında sonu değil. Benim çocuğum yok fakat bende ayrıyım. Ve hiçbirşey olmazsa olmaz değil. Sadece sizin zorluk çekeceğiniz olaylar biraz daha fazla olabilir. Ama şükür ki mesleğiniz var işiniz var maddiyat başta size kolaylıklar sağlicak ...
Allah yardımcınız olsun inş...

ben kesinlikle onsuz daha mutluyum
hayattan çok beklentim yokki...
işim var Allaha şükür. ailemin yakınında gül gibi yaşar giderim
her namazda Allahım birine aşık olsun, beni azad etsin o da mutlu olsun yuva kursun diye dua ediyorum
yaptığı her şeye rağmen bir kez beddua etmedim ona

X