- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.669
Rica ederim. Benzer bir ailede büyüdüm. Bende açılan yaraların, güvensizliğin haddi hesabı yok. Çocuklara yazık. anne baba birlikte diye çocuklar mutlu olmuyor..çok teşekkür ederim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim. Benzer bir ailede büyüdüm. Bende açılan yaraların, güvensizliğin haddi hesabı yok. Çocuklara yazık. anne baba birlikte diye çocuklar mutlu olmuyor..çok teşekkür ederim...
Kesinlikle annem siddet yuzunden babamla ayrildi bizim gozumuxun onunde siddet kufurler oldu annem annecigiimmm benim kiymetlim her gun aglardi. Aglattiniz beni yaa eski gunlere gittim. Keske biz bebekken bosansaymis bu guvensizlik bana kardesime de yansidi her esimlw kanga etsem bana vuracak kufur edecek diye korkuyorum. Babamdan nefret ediyor senelerdir gorusmuyoruz. Kucuk olsaydik boyle olmazdi annemde cok pisman omur bitti keske siz bebekken ayrilsaydum der. Olmuyorsa ki siddet kufur var ardiniza bwkmayin cekmeyin. Cocuklar cok etkileniyor. Esim baba hic el kaldirmadi ama 1 kere kufur etti 3 gun konysmadim hep agladim. Korkular oluyor etkileniyor kararli olun biticekse bitirin lutfen annemin hatasina dusmeyin
vay be ne yaşamlar varrmevla yardımmcınız olsunn..Merhaba Anneperi forumda benimle aynı derdi yaşayan var mı diye dolanırken yazdıklarını okudum, sevinilmez biliyorum ama çok benzer şeyler yaşadığımız için hemen yazmak istedim.Ben de aylar belki de yıllardır bu kararı erteleyip duran 2 çocuk annesi bir öğretmenim.(daha da kötüsü asıl mesleğim psikoloğum )Kızım 14 oğlum 10 yaşında ve daha dün oğlum"anne ama sen onu hep affediyorsun gidelim artık onunla aynı evde yaşamayalım" dedi ve ben şok oldum. Çünkü özellikle onu babasından ayırmak istemedim hiçbir zaman da babasını kötülemedim ama sonuçta onun gözünün önünde saçlarımı yoldu, çok kere yemekte sofrayı dağıttı eşyaları kırdı falan filan daha bir sürü çirkin benim anlatmaya bile utandığım davranış. Nedenleri sorarsan onun sürekli watsupp ya da bilgisayarda yakaladığım halde inkar ettiği uygunsuz ilişkileri mi dersin, evin tüm yükünün bende olup hiçbir şekilde yardımcı olmaması, en ufak tartışmada o...,şerefsiz, bilimum hakaretleri , kızıma üvey evlat muamelesi yapıp oğluna sevgi göstererek çocuk eğitiminde uzlaşamayışımız bunlar sadece bir kısmı.
Şimdiye kadar sabrettim çünkü aynı senin eşin gibi bir ara düzgün gidiyor (yada bana öyle geliyordu)sonra en ufak problemde sar başa yalama olduk anlayacağın ve ben artık ciddi anlamada bıktım tükendim . Benim ailemde de destek olan yok anneme söylesem kalbi falan var aşırı evhamlı söyleyemiyorum da şimdi avukat vs işler için araştırma aşamasındayım maddi sıkıntım da var bakalım nasıl işin içinden çıkacağım. Senin için de diyebileceğim şu ki eminim o asalaklardan kurtulduğumuzda asıl kendimizi bulacağız hiiiç korkma sadece kendini ve çocuklarını düşün ömür geçiyor kaybedecek zamanımız yok .Hele senin oğluşun daha çok örselenmeden kurtar onu .
Merhaba Anneperi forumda benimle aynı derdi yaşayan var mı diye dolanırken yazdıklarını okudum, sevinilmez biliyorum ama çok benzer şeyler yaşadığımız için hemen yazmak istedim.Ben de aylar belki de yıllardır bu kararı erteleyip duran 2 çocuk annesi bir öğretmenim.(daha da kötüsü asıl mesleğim psikoloğum )Kızım 14 oğlum 10 yaşında ve daha dün oğlum"anne ama sen onu hep affediyorsun gidelim artık onunla aynı evde yaşamayalım" dedi ve ben şok oldum. Çünkü özellikle onu babasından ayırmak istemedim hiçbir zaman da babasını kötülemedim ama sonuçta onun gözünün önünde saçlarımı yoldu, çok kere yemekte sofrayı dağıttı eşyaları kırdı falan filan daha bir sürü çirkin benim anlatmaya bile utandığım davranış. Nedenleri sorarsan onun sürekli watsupp ya da bilgisayarda yakaladığım halde inkar ettiği uygunsuz ilişkileri mi dersin, evin tüm yükünün bende olup hiçbir şekilde yardımcı olmaması, en ufak tartışmada o...,şerefsiz, bilimum hakaretleri , kızıma üvey evlat muamelesi yapıp oğluna sevgi göstererek çocuk eğitiminde uzlaşamayışımız bunlar sadece bir kısmı.
Şimdiye kadar sabrettim çünkü aynı senin eşin gibi bir ara düzgün gidiyor (yada bana öyle geliyordu)sonra en ufak problemde sar başa yalama olduk anlayacağın ve ben artık ciddi anlamada bıktım tükendim . Benim ailemde de destek olan yok anneme söylesem kalbi falan var aşırı evhamlı söyleyemiyorum da şimdi avukat vs işler için araştırma aşamasındayım maddi sıkıntım da var bakalım nasıl işin içinden çıkacağım. Senin için de diyebileceğim şu ki eminim o asalaklardan kurtulduğumuzda asıl kendimizi bulacağız hiiiç korkma sadece kendini ve çocuklarını düşün ömür geçiyor kaybedecek zamanımız yok .Hele senin oğluşun daha çok örselenmeden kurtar onu .
hiç te zor değil. bu çocuk için çocuklarım için katlandım tamamen kadınların arkasına sığındığı kocaman bir bahane.
ben de iki çocuklu ve boşanmış bir anneyim. oğlum 15 yaşını bugün bitiriyor. kızım da 5 yaşını mayısta bitirecek. ailem yok. çocuklarımla kiradayım. ömrümün yettiğince çalışmak zorundayım. ama çok huzurluyum.