Boşandım ve düşünmekten yoruldum

Anerya

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
311
416
23
Arkadaşlar eşime çok aşık olduğum için gözüm hiçbir şey görmedi ve tüm şartlarını kabul ettim. Kendi iş merkeze olmasına rağmen annesi gil küsmesin diye beni köye alt katlarına oturttu. Bir yıl sonra taşınırız demişti. Evlendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Uğruna ailemi bile karşıma aldığım adam çok aşırı sinirliydi. En ufak birşeyde bile çok büyük tepkiler veriyordu. Annesinin beklentileri küsmeleri bir yandan. Hergün beraber yiyoruz akşam yemeğini..sonra eşim kahveye gidiyor. Yani yatmaya geliyor eve.Benim hiçbir yere gitmeme izin vermiyor Anneme gitmek için bile sürekli yalvarıp izin alıyorum..çocuğumuz oldu. Ve beni hala zorla yukarı çıkarıyor hergün yemeği ben yapıyorum. Yemekten sonra ben çocukla iniyorum o daha annesi babası ile otururuyor. Çok defa konuştum hep bağırıp çağırdı. Taşınma işini de sürekli erteliyordu.En son dayanamayıp annemin evine geldim. Şartlarımızı kabul etmiyorsan boşanma şartlarını söyle dediler çok yalvardım ama hiç yumuşamadı ve beni boşadı..ama ben sabretsem değişir miydi diye sürekli pişmanlık duyuyorum

Canımmmm biliyorum zor ama şakın kendine aziyet etme kurtulduğuna şükret
Bu devirde esir hayatı daha bir koyar insana
Önüme bak bebeğini büyüt biraz kafanı topla git çalış iş bul kafan dağılır bakar annen bebeğine

Evet çok yalvardım günlerce aylarca yalvardım. Her şartını kabul ettim en sonunda. Haber etmeden askere gitmiş tecili bozdurup. 2 gün içinde eve dönmezsen üzerine evlenicem diye yemin etti. Annesi babası arkamdan hep kızdı hiç aramadı. İzne gel öyle döneyim diye yalvardım onu da kabul etmedi. Dönemedim askerden dönsün diye bekliyordum. Mesaj attığım zaman yemin ediyordu ikinci kadın alcam arıyorum haberini alacaksın diye. Ben yine yalvardım baktım ciddi önce beni boşa ondan sonra evlen dedim..izin alıp gelmiş boşadı izindeyken

Seni hic sevmemis demek ki. Keske duzelmeden cocuk yapmasaydin.

ne düşünceli adam

sizde bir o kadar güçsüz ve gurursuz davranmışsınız

Sorunların artardı.İkinci üçüncü çocuğun olurdu.Bagirmalarina agresifligine şiddet eklenirdi.Yani şartların her gecen gün kötüye giderdi.Seni annene bile izinle gönderen adam, her gece kendi anasına sarılıp televizyon izleyebiliyorsa beni o evliligin kurtulabilecegine dair kimse inandıramaz.

Ne güzel annen baban başında sana evlerini açmışlar, seni desteklemişler,kimseye muhtaç bırakmamışlar.Tadını çıkar özgürlüğün.Esinin sana sunduğu hayat bildiğin hapis hayatı ve hapse de suclular girer senin bir suçun mu vardı da boyle bir hayat sundu sana.Evladin varmış bu saatten sonra onun gelecegine yapacagin yatırımlara yoğunlaş canım, güzel donanımlı ahlaklı iyi bir çocuk yetiştir o kocan olacak adamı da daha fazla düşünup zihnini ve ruhunu yorma,degmez..Mutluluklar dilerim hayat güzel ve anlamlı eğer görebilirsek.

Çok sağolun arkadaşlar böyle şeyler duymak beni çooook rahatlattı

Allah askina su adam duzelir miydi sizce hala acaba diyorsunuz.
Kurtulmussunuz bir sadaka verin

Eşiniz bu süreçte hiç yuvama sahip çıkayım dememiş,bu yüzden üzmeyin kendinizi.

Tabi eşinizin değişmesi olasıymış. Muhtemelen 4 ,5 çocuk sahibi hayattan tüm umudunu kesmiş,mutsuz ve bir o kadar yorgun olurdunuz hatta artık yaşlanmış; ama eşiniz değişmiş olurdu............Sizce hangisi daha iyi oldu?ya da olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…