Yani zaten kadınlar çocuk için tüm hayatını öteliyor.Size fiziksel ve psikolojik şiddet yapan koca nasıl iyi baba oda değişik neyse kızına ilgili sevgili madem kızı neredeyse gelir görür yapar babaligini yeter artık bence sizin kendinizden verdikleriniz birazda kendi ruhunuza iyi gelen ne varsa şehir değişikliği iş degisikligi bilemem geçirin hayata.Kiziniz ne ilk ne son bunu yaşayan.Hani şiddetli geçimsizlik şu bu anlarımda fiziksel şiddeti olan adam da neyse...Aynı şehirde olmak istemiyorum açıkçası evliligimiz ozellikle fiziksel ve psikolojik şiddetten dolayı bitti. Korktuğumdan değil ama artık ailemin yanına gitmek istiyorum memleketime
Evet ağır,o yüzden şimdi gitmeseniz daha iyi.10 yıllık bir evliliğı yakın zamanda 7 yaşında bir kız çocuğuna rağmen sonlandırdık . Yıllardır bir türlü cesaret edemediğim kafamda büyüttüğüm kendimce zorlu süreçten kurtuldum. Peki ilkokul birinci sınıfa giden kızım ? Psikolog randevusu aldım,öncelikle onun iç dünyası önceliğim tabiki . Bir de sizlere danışmak istedim. Memleketime gitmek istiyorum. Arada 450 km var ,kızım için bir anda bu kadar farklılık ve babadan uzak kalma nasıl olacak. Bu konuda deneyimleriniz varsa bilmek öğrenmek isterim. İlk iki yoruma istinaden eksik yazdığımı fark ettim hemen ekleme yapayım,babası ile çok güzel bir bağları var,kesinlikle kızına çok anlayisli,çok ilgili bir baba. Kızım da babasını seviyor.Anlasmali bosanmada kızımızın babasi ile görüşme günleri, saatleri de gayet iyi. Sadece bu kadar değişiklik o yaş bir çocuk için ağır değil mi?
Bende kendi düşüncemi paylaşmak istedim. Babasından ayrılması kötü olur gibi görünüyo ama benim aklıma gelen akran zorbalığı oldu. Arkadaşları duyursa üstüne gidebilirler. Yeni bi şehirde yeni arkadaşlarla olmak bu konuda daha iyi hissettirebilir gibi geldi bana10 yıllık bir evliliğı yakın zamanda 7 yaşında bir kız çocuğuna rağmen sonlandırdık . Yıllardır bir türlü cesaret edemediğim kafamda büyüttüğüm kendimce zorlu süreçten kurtuldum. Peki ilkokul birinci sınıfa giden kızım ? Psikolog randevusu aldım,öncelikle onun iç dünyası önceliğim tabiki . Bir de sizlere danışmak istedim. Memleketime gitmek istiyorum. Arada 450 km var ,kızım için bir anda bu kadar farklılık ve babadan uzak kalma nasıl olacak. Bu konuda deneyimleriniz varsa bilmek öğrenmek isterim. İlk iki yoruma istinaden eksik yazdığımı fark ettim hemen ekleme yapayım,babası ile çok güzel bir bağları var,kesinlikle kızına çok anlayisli,çok ilgili bir baba. Kızım da babasını seviyor.Anlasmali bosanmada kızımızın babasi ile görüşme günleri, saatleri de gayet iyi. Sadece bu kadar değişiklik o yaş bir çocuk için ağır değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?