Yazımda eksiklik olduğunu fark ettim sorunuz ile eklemeleri yaptım,tesekkurlerBabayla arası nasıldı? İlgili bir baba mı?
Teşekkür ederimPedagog yardımıyla zamanla alışır illaki, babası ile boşanmış olsanızda görmeye gelmeli çocuğu zaman geçirmeli kolay değil sıfırdan başlayacak sizinle birlikte hayırlısı olsun
Aynı şehirde olmak istemiyorum açıkçası evliligimiz ozellikle fiziksel ve psikolojik şiddetten dolayı bitti. Korktuğumdan değil ama artık ailemin yanına gitmek istiyorum memleketimeBabayla arası iyi ise,ilgili bir babaysa aynı şehirde kalma imkanınız varsa bu daha mantıklı bence hem sizin için de iyi olur bir işiniz çıktığında babasına birakabilirsiniz bende boşandım iki çocukla aynı sehirdeyiz
Psikolog desteği alacaksınız o görüşmeler sonucunda bu sorunuzun cevabını verecektir.10 yıllık bir evliliğı yakın zamanda 7 yaşında bir kız çocuğuna rağmen sonlandırdık . Yıllardır bir türlü cesaret edemediğim kafamda büyüttüğüm kendimce zorlu süreçten kurtuldum. Peki ilkokul birinci sınıfa giden kızım ? Psikolog randevusu aldım,öncelikle onun iç dünyası önceliğim tabiki . Bir de sizlere danışmak istedim. Memleketime gitmek istiyorum. Arada 450 km var ,kızım için bir anda bu kadar farklılık ve babadan uzak kalma nasıl olacak. Bu konuda deneyimleriniz varsa bilmek öğrenmek isterim. İlk iki yoruma istinaden eksik yazdığımı fark ettim hemen ekleme yapayım,babası ile çok güzel bir bağları var,kesinlikle kızına çok anlayisli,çok ilgili bir baba. Kızım da babasını seviyor.Anlasmali bosanmada kızımızın babasi ile görüşme günleri, saatleri de gayet iyi. Sadece bu kadar değişiklik o yaş bir çocuk için ağır değil mi?
kizinizin düzeni bence degistirmeyin.. anne babanin ayrilmasi adaptasyonu var. Bir de uzak yere tasinsa zaten baba özleminden yanip tutusacak.. uzak mesafe kim olursa olsun zamanla baglari azalmaya basliyor bence babasiyla bi oturup konusun kizinizin yorumu ve düsüncesi önemli10 yıllık bir evliliğı yakın zamanda 7 yaşında bir kız çocuğuna rağmen sonlandırdık . Yıllardır bir türlü cesaret edemediğim kafamda büyüttüğüm kendimce zorlu süreçten kurtuldum. Peki ilkokul birinci sınıfa giden kızım ? Psikolog randevusu aldım,öncelikle onun iç dünyası önceliğim tabiki . Bir de sizlere danışmak istedim. Memleketime gitmek istiyorum. Arada 450 km var ,kızım için bir anda bu kadar farklılık ve babadan uzak kalma nasıl olacak. Bu konuda deneyimleriniz varsa bilmek öğrenmek isterim. İlk iki yoruma istinaden eksik yazdığımı fark ettim hemen ekleme yapayım,babası ile çok güzel bir bağları var,kesinlikle kızına çok anlayisli,çok ilgili bir baba. Kızım da babasını seviyor.Anlasmali bosanmada kızımızın babasi ile görüşme günleri, saatleri de gayet iyi. Sadece bu kadar değişiklik o yaş bir çocuk için ağır değil mi?
bence yapmayın, yani babasından eğer güzel bir bağı varsa uzaklaştırmayın. neden diye soracak olursanız uzak olunca erkekler çocuklarını unutuyor. benim eski eşim de uzak kızımızla ilgilenmiyor. arayıp sormuyor. ilk zamanlar arıyordu sonra yavaş yavaş saldı. kızınız için de iyi olacağını düşünmüyorum babasının uzak olması. bence kalın aynı şehirde en azından eksikliğini hissetmez.10 yıllık bir evliliğı yakın zamanda 7 yaşında bir kız çocuğuna rağmen sonlandırdık . Yıllardır bir türlü cesaret edemediğim kafamda büyüttüğüm kendimce zorlu süreçten kurtuldum. Peki ilkokul birinci sınıfa giden kızım ? Psikolog randevusu aldım,öncelikle onun iç dünyası önceliğim tabiki . Bir de sizlere danışmak istedim. Memleketime gitmek istiyorum. Arada 450 km var ,kızım için bir anda bu kadar farklılık ve babadan uzak kalma nasıl olacak. Bu konuda deneyimleriniz varsa bilmek öğrenmek isterim. İlk iki yoruma istinaden eksik yazdığımı fark ettim hemen ekleme yapayım,babası ile çok güzel bir bağları var,kesinlikle kızına çok anlayisli,çok ilgili bir baba. Kızım da babasını seviyor.Anlasmali bosanmada kızımızın babasi ile görüşme günleri, saatleri de gayet iyi. Sadece bu kadar değişiklik o yaş bir çocuk için ağır değil mi?
O zaman gidinAynı şehirde olmak istemiyorum açıkçası evliligimiz ozellikle fiziksel ve psikolojik şiddetten dolayı bitti. Korktuğumdan değil ama artık ailemin yanına gitmek istiyorum memleketime
Benimde aynı sebeplerden bitti,Aile yani da çok güzel olmuyor çocuğunuzla ilgili olduğunu söylediğiniz için çocuk için en iyisi buAynı şehirde olmak istemiyorum açıkçası evliligimiz ozellikle fiziksel ve psikolojik şiddetten dolayı bitti. Korktuğumdan değil ama artık ailemin yanına gitmek istiyorum memleketime
Bende şehir değiştirmedim baba ile bağı kopmasın diye. Şu an çok şükür gayet iyi.Babayla arası iyi ise,ilgili bir babaysa aynı şehirde kalma imkanınız varsa bu daha mantıklı bence hem sizin için de iyi olur bir işiniz çıktığında babasına birakabilirsiniz bende boşandım iki çocukla aynı sehirdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?