- 9 Haziran 2023
- 14
- 8
- Konu Sahibi damlam_12345
Hanımlar merhaba, 3 yıl önce boşandım çok öncesi varda o aşamaları es geçiyorum aldatılma çekişme zor bi süreçti hatırlamak dahi istemiyorum.2 çocuğumla yaşıyorum ailemden uzaktayım annem iyidir hoştur ama çocuk bakmak istemiyor 2 gün iyiyizdir misafirlikte 3.gün darlanır.2 farklı yaş grubu çocuklar ikiside küçük biri okula gidiyor.onlara bakıyorum ufak bir bafakam var açlık sınırının 3/1 i kadar.Allahtan kiram yok.adres değişikliğimden dolayı eş dost akraba kimse yok çocuklarımla eğleniyorum ama bi yere kadar sonuçta çocuk dertleşenileceğim kimse yok bi erkek yada kız arkadaşım yok.okula giden kızımdan dolayı varda onlarlada özelimi konuşamıyorum patavatsızlık yapıpta çocuğunun yanında çocuğum duyar diye boşanmış olan anneler beni çok iyi anlar.bazen diyorum bu böylemi gidicek büyük bi boşluktayım kimseye güvenemiyorum yanlız olmak çok zor biri çıksa karşıma çocuklarla evlenebilirmiyim gerçi kimseyi tanımıyorum ki kim tanıştırsın.benim gibi yanlızlık yaşayanlar varmı.bazen diyorum hepmi kötü çıkıcak benimde güzel bi evliliğim olsaydı yada olabilirmiki diyorum kendi kendime.benim gibi ayrılmış yada eşini kaybetmiş biri.kimseyede güvenemiyorum bende heycanlanmak istiyorum oturup eşimle iki kahve içmek istiyorum.eski eşim bana çok çektirdi.acaba hayatım böylemi biticek.sadece sohbetim evde çocuklarla komşum var abla ama işte haftada 1 görüşürsek denk gelirsek.çok sıkılıyorum haftada 2 gün belediyenin platese yazıldım ona bile giderken düğüne gidiyo gibi seviniyorum heycanlanıyorum.yada ben adapte olamadım bu duruma siz nasıl başediyorsunuz.