Boşandıktan sonraki mahkemeden çıkış

rrba

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
9
2
Merhabalar. Biz boşanma kararı verdik eşimle anlaşmalı bir boşanma olacak fakat ben hala seviyorum tabi. Ama artık ilişkinin bir yere varmayacağını ikimizde anladık ve karar verdik. Ben boşandıktan sonra ki mahkemeden çıktığınız anda nasıl bir duyguya kapıldınız bunu merak ediyorum. o ilk an nasıl bir his oluyor (ben ağlamadan duramayacağım sanırım içimde çok büyük bir burukluk olacak ve bomboş bakacağım gibi geliyor kal gelecek gibi) böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi dertleşmek bu durumu yenmek istiyorum

Merhabalar. Biz boşanma kararı verdik eşimle anlaşmalı bir boşanma olacak fakat ben hala seviyorum tabi. Ama artık ilişkinin bir yere varmayacağını ikimizde anladık ve karar verdik. Ben boşandıktan sonra ki mahkemeden çıktığınız anda nasıl bir duyguya kapıldınız bunu merak ediyorum. o ilk an nasıl bir his oluyor (ben ağlamadan duramayacağım sanırım içimde çok büyük bir burukluk olacak ve bomboş bakacağım gibi geliyor kal gelecek gibi) böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi dertleşmek bu durumu yenmek istiyorum
Ağlarsanız bile bence bunu adliyeden çıktıktan sonra yapın eş kişisi görmesin. Ben olsam görmesini istemezdim 🫣 geçmiş olsun bu arada umarım tez zamanda atlatırsınız

Çabalarımın ve geçen 2 yıl sevgililik, 6 ay nişan ve 9 ay evlilik sürecinde zamanımın boşa gitmesine üzülmüştüm. Öyle bir aşamaya gelmiştik ki üzerime atılan iftiralar ona dair sevgi kırıntısı dahi bırakmamıştı kalbimde. Avukatımla konuşurken, duruşmaya girmeden önce bana bakıp duruyordu ben de yandan gözümü çevirmeden, çaktırmadan bakmıştım ona. Boşandığım için çok mutlu ve huzurluyum 🥰 bu süreci kolaylıkla, güzellikle çabucak atlatmanı diliyorum. 🙏 Kaç yıllık evlilikti, çocuk var mı?

Boşanma nedeni ne ?

konuyu sac bakimina acinca "en havali halimle olmak istiyorum, sacimi ne yapayım" diyeceksiniz sandim
kibledim, bir derdim vara tasisinlar daha cok kisi görür diye.
şimdiden o gun icin bol sans diliyorum. yanında huzurlu olduğunuz bir aile uyesi, arkadaşınız falan varsa onunla gidin durusmaya.
Teşekkür ederim yorum için inanın daha yeni açtım üyeliği nasıl saç bakımı ile açmışım anlayamadım bilmeden oldu

Çabalarımın ve geçen 2 yıl sevgililik, 6 ay nişan ve 9 ay evlilik sürecinde zamanımın boşa gitmesine üzülmüştüm. Öyle bir aşamaya gelmiştik ki üzerime atılan iftiralar ona dair sevgi kırıntısı dahi bırakmamıştı kalbimde. Avukatımla konuşurken, duruşmaya girmeden önce bana bakıp duruyordu ben de yandan gözümü çevirmeden, çaktırmadan bakmıştım ona. Boşandığım için çok mutlu ve huzurluyum 🥰 bu süreci kolaylıkla, güzellikle çabucak atlatmanı diliyorum. 🙏 Kaç yıllık evlilikti, çocuk var mı?
Çocuk yok 1 senelik evliyiz ama ilişkinin başından beri çok kavga ediyorduk bir türlü uzlaşamadık ikimizde seviyoruz devam edelim dedik eşim olmayacağını sürekli söylesede ben bir türlü kabullenemedim tabi hatalarım vardı öfke problemim vardı iliskiyi baya yıpratmıştım ama tabi ki çabaladım düzeltmek için devam ettik ama artık anladım ki ilişkinin içinde ikimizde kayboluyoruz

Çocuk yok 1 senelik evliyiz ama ilişkinin başından beri çok kavga ediyorduk bir türlü uzlaşamadık ikimizde seviyoruz devam edelim dedik eşim olmayacağını sürekli söylesede ben bir türlü kabullenemedim tabi hatalarım vardı öfke problemim vardı iliskiyi baya yıpratmıştım ama tabi ki çabaladım düzeltmek için devam ettik ama artık anladım ki ilişkinin içinde ikimizde kayboluyoruz

Aile danışmanına, terapiste falan gitmeyi denediniz mi hiç? Kavga sebebi neydi mesela? Öfke sorunu neden oluyordu ?

Her şeyi denedim. En ufak bir laftan kavga çıkıyordu daha doğrusu ben kavga etmeye meyilliydim
simdi üzgünsün. kavgasız gürültüsüz hakaretsiz stressiz yaşayınca "ohh iyi ki boşanmisim" demen yakin bence.
olmuyorsa zorlamamak lazim. cok akilli davranmissin bu evlilige duzelir diye bir bebek yapmamışsın

simdi üzgünsün. kavgasız gürültüsüz hakaretsiz stressiz yaşayınca "ohh iyi ki boşanmisim" demen yakin bence.
olmuyorsa zorlamamak lazim. cok akilli davranmissin bu evlilige duzelir diye bir bebek yapmamışsın
Kavgasız gürültüsüz yaşamak ne güzel diye eşim diyecek bence 🙂 evet olmayacağını artık anladım çünkü ilişki yıpranınca artık ilgi sevgi eksikliğide oldu eşimde düzelteceğimi sansamda olmadı. ilişkinin içinde ayrılığı yaşadım aslında

Danışman hiç faydalı olmadı mı, terapiden öğrendiklerinizi uygulamadınız mı?
İlaçta kullandım işe yaramadı terapi aldım ama kısa maddi durumun yettiği kadar sonrasında biraz sakinleştim ama ilişkiyi çoktan soğutmuştum artık eskiye döndüremedim çünkü hala içimde bir yerlerde her şeyi sorun eden biri var bu da ilişkiyi çok zora sokuyor

Ee! Her şeyi farkında olup neden kavga çıkarıyorsunuz, onuda geçtim madem seviyorsunuz iletişim konusunda neden terapi almadınız?
Terapi aldıktan sonra sakinleştim ama çoktan bitmiş aslında ilişki ben kabullenememişim sadece düzeltemedim eskisi gibi olamadık

Kavgasız gürültüsüz yaşamak ne güzel diye eşim diyecek bence 🙂 evet olmayacağını artık anladım çünkü ilişki yıpranınca artık ilgi sevgi eksikliğide oldu eşimde düzelteceğimi sansamda olmadı. ilişkinin içinde ayrılığı yaşadım aslında
ama boyle diyorsun karsi taraf da hakli o zaman.
insanlar is cikisi koşarak evime gideyim, koltukta dizine yatayim tatlis tatlis tv izleyelim, gulelim mutlu olalım, sevelim sevişelim gibi basit hayallerle evleniyorlar. e karsidaki insandan kavga, kaos, bagiris cagiris duyarlarsa neden buna devam etmek istesinler ki?
umarım kendinle ilgili sorunun neyse yardim alir yüzleşir ve çözersin. hazir oldugunda sifirdan saglikli bir iliskiye baslarsin.

İlaçta kullandım işe yaramadı terapi aldım ama kısa maddi durumun yettiği kadar sonrasında biraz sakinleştim ama ilişkiyi çoktan soğutmuştum artık eskiye döndüremedim çünkü hala içimde bir yerlerde her şeyi sorun eden biri var bu da ilişkiyi çok zora sokuyor
Anladığım kadarıyla siz çift terapisi almamışsınız, kendi sorunlarınız için psikiyatriste başvurmuşsunuz. Bunun yanında altında yatan temel öfke probleminizi çözmeniz ve daha sağlıklı bir dil geliştirmek için danışman eşliğinde ilerlemeliydiniz.
Açıkcası problem sizde görünse bile tek taraflı olduğuna inanmam çoğu şeyin.
Tepkiniz abartı olsa dahi bir tetikleyeni, etki edeni var bunun.
Sonuç olarak uğraşmak çözmek isteyen, yuvasını kurtarmak isteyen yapar, siz tek başınıza hiçbir şey yapamazsınız, takım işi bu.
O sebeple tüm sorumluluğu kendiniz yüklenmeyin.

X