Boşandığını duyunca deden yaşındaki adamın bile yürümesi.. Destek lütfen hanımlar:(

Hayır, kadın olduğu doğrulandı. Küçük dilinizi tutun da boğazınıza kaçmasın. Kıskanıyor.

Resmen psikoloji derslerine konu olacak bir tetiklenme ornegi yasanmis konuda. Nasil kendi tabiriyle 'onceki haline' donuveriyor bir kadinin istendigi/begenildigi imasini bile duydugunda. Inanilmaz.

Ayrica konu sahibi bence erkekler degil kadinlar da yapiyor bunu. Ben gecen yaz hamileyim karnim gec cikti ama yine de bir ayva gobegi vardi zayif oldugum icin belli oluyordu yani. Turkiye'ye gelmistik ben babaannemlerin eski mahallesine gittim baska bir sehre esim yazlikta kalmisti. Benim kucuklugumu bilen mahalle bakkalinin karisi esin yok mu falan dedi, ben de yok o gelmedi benimle dedim. Cumle sadece bu. Ikinci gun gordugunde bana bilmemkimin oglundan bahsedince nasil yani oldum, bi de ustune dedi ki ben sasirinca bu sefer Turk ile evlenirsin bak elin yabancisi seni bosamis Parmagimda yuzuk ve hamilelik gobegimin olmasi haric sorun yok. Dedim teyze hadi yuzugu gormedin gobegimi de mi gormedin, bi kusura bakma bile demedi

Kocanla ne zoru varmış ayol?

Sizin de belki "boşanma" ile ilgili olarak bir karmanız vardır, ondan sınavınız olmuştur.

Bence bu üslup hoş değil.
Burada yorum için bulunuyorsunuz, hepsi sizi destekler nitelikte olamaz. Kendinizce "negatif" bulduğunuz yorumları diğer üyelerin kişisel meselesine döndürmek hoş değil. "Sınavınız olur, karma" gibi ifadeler de hoş değil. Beddua değil diyorsunuz da ne oluyor "iyi temenni" mi?

Sallıyorlar işe yaa amann.ne gıcık olduğum konular.elin dedesiyle ego kasmanın derdinde.ben olsam yaza yaza dede mi yazıyor diye üzülürdüm.
"Allah akıl fikir ve en kısa zamanda bir fuckbuddy versin size. Zira bu haliniz başınıza bela olabilir."

Mesela akıl fikir anlarım, sizi eleştirmiş, kaba bir yorum zaten bu net. Direkt fuckbuddy'den saldırmışsınız:)

Bence siz şu an sıkıntılı gözüküyorsunuz, biri size "su ister misin" dese "boşandığım için ihtiyacım var onu ima etti" diye insanlara nedensiz kin güden biri gibisiniz.

Ben dahil herkes size, boşanmanın normal olduğunu, sizin durumuzdan değil evli olsanız bile uğrayacağınız toplumun bir pisliği olduğunu söyledi.

Ama yine yazmışsınız "boşandığınız için" oluyormuş.

Ok en çok siz boşandınız, hücrelerinize dek boşandınız. Etraftaki fırsat kollayan erkekler duyargalarını açtı titreştirerek yerinizi tespit ediyor.

"Yıkıldım, günlerdir uyuyamıyorum" nedir gerçekten?

Bir taciz, tehdit, ısrarlı takip varsa şikayetçi olun.

Sanırım daha hassas bir dönemde olduğum ve ilk defa böyle densizlikler gördüğüm için. Hani kolay dönemler değil ya , boşanmayanın anlayabileceği bir psikoloji değil.
Yaşadığınız durumun boşanmayla alakası yok ama siz önce yaşadıklarınızı kabullenin. Bekar, evli, boşanmış her türlü medeni haldeki kadınlara yapılıyor bu ülkemiz böyle maalesef. Tersleyip duruşunuzu bozmayın yaşadığınız karşıdakinin hadsizliğiyle alakalı sizle değil.
Dediğim gibi ben evliyim komşumun tacizine maruz kaldım sapık sapıktır medeni hale bakmıyorlar kadınları rahatsız ederken.

Çok haklısınız, çoook teşekkürler güzel yorumunuz için

Elbette doğru, belki ben de zamanında başıma gelmediği için boşanmayı hafife alıp konuşmuşumdur, birinin gönlünü kırmışımdır ve karmam olmuştur. Yazdıklarım benim için de geçerli. Burada yazan konuyu, karşınızda en sevdiğiniz dostunuz anlatmış olsa; herkes daha yumuşak olur. Ama burada başlık açılınca: “ Ne! NE? kendinize saygınız mı yok? Bu sevgi değil! Destek alın” diyorlar. Şimdi bu üslup doğru mu? Böyle gelene, karmadan başına gelirse anlarsın bu sevgi nasıl devam ediyor demek beddua mı?
Ek olarak, 4-5 aydır da terapi aliyorum. Psikoloğum bu sevginin halen devam etmesini normal buluyor. Bu şekilde olduğum için, kafamda toplum baskısı balon konuştuğunu söylüyor. Ve üzerine calisiyoruz. Yaşaması kolay olsa, aylarca terapi almam. Buraya başlık açmak da işlevsel olur sandım ama olmadı.
Neden “fuckbuddy” demem kırıcı olsun? Hanımefendi bir yorum sonrasında “yokluktan kırılıyoruz” demiş. Ne diyim? Onun için en iyi dilek bu. Kadın kırılıyorum demiş
Siz evli misiniz?

Benim annem cinselliğin "c"si bile ucundan ima edilse utançtan ne yapacağını şaşıran bir kadın olunca garip geldi.

Annesi cinselliğin c sini duysa utançtan ölüyormuş ama çatır çıtır sevişip çocuk yapmayı biliyor.

Kızı da tecavüze uğrayan kadınları kıskanıyor.

Cinsel açlığın Afrika’sı bi aile

Allah kimseyi bir dedenin sarkıntılığına bile hasret bırakacak konuma getirmesin.Hasta bir ruh ancak böyle bir yorum yapar

Nasıl yani nerede bu yorum

Ayşenimi isimli üyenin eski ismi Ferhans’mış. Herkes bahsediyor bi araştırın

Ne güzel dedin, valla kız çocuk leylekten sipariş edilen birşeyse boşuna cinsellik yaşayıp karnımızda büyütmeyelim böyle 2 yüzlü annelerden nefrett... bu arada böyle otoriter ve dogmalarla dolu anneden bir halt olmaz hatta ismini unuttum ama nekrofili sapık vardı annesi ölünce iyice sapıtmıştı bunların çocukları hiç ama hiç normal bir birey olamıyor.

Konudan alakasiz ama bu "seni de kaybettik" demek seni kendime istiyirdum demek degil. Bu lafi erkekler birbirlerine de soyluyorlar evlenirken.
Adamin genel tavrini bilemeyecegim simdi ama tek başina bu laf öyle bir ifade olmayabiliyor.
buna katılıyorum
bu yaygın bir geyik...
ben de bekar olarak evlenenlere 483670 kere söylemişimdir,
etrafımda da söyleyeni defalarca duymuşumdur. gülünmüştür.

adamın başka lafı sözü tavrı vardır o ayrı ama her laf da kadına yürümeyle alakalı laf değil yani

tabii konunun boşamanızla alakası var

elbette uçana kaçana, dengi olana olmayana rahatsız eder şekilde yürüyen bi dolu erkek var ama neden önceden tanıdığınız birisi boşanana kadar yürümemiş de şimdi aklına gelmiş. konuya bana da x tarihte y kişi yürümüştü (boşanma vs olmadan) diye yazanlar iyi niyetle yazıyor anlıyorum da, konu o değil ki...

her kadına yürüyen densizler var. e tamam var. fakat toplumda bir de dul kadın gerçeği var, yok mu diyelim şimdi? yok deyince yok mu edecez anlamadım ki. evet öyle bi gerçek var, ve b.k yesin bu gerçekliği yaşatanlar.

ha dul kadın gerçeği var. ama yıkılacak kadar filan bişey yok.
ilk bi ağır gelmiştir, donmuşsunuzdur, tepki verememişsinizdir, zor gelmiştir. fakat geçecek. yani geçsin, lütfen.

Evet ya. Bazi kadinlar her şeyden kendine pay cikartmaya, herkeslerin kendilerine aşik oldugunu sanmaya meyilliler gercekten.
Eşim mesela esprili, güler yüzlü biridir ama kadinlara karşi dikkat eder. Bazilari iki güler yüz, espri görse kendilerine aşik olundu saniyorlar.

Evli boşanmış farketmiyor. Ya artık evlilere bile yürüyorlar. Gerekeni söyle herkese rezil et dicem de o yaşlı adamla ne konuştun da öyle dedi derler. Oyüzden boşver ama yaşlı adamın kendisine 2 küfür et tamam.

Bu konular bana çok garip geliyor ya bence kendiniz de böyle görüyorsunuz boşanmış birine herkes yürür dede bile mantığınız olduğu için.
Boşanmaya gerek yok erkekler için evli bekar boşanmış vs vs farketmiyor
Ben de ilk eşimden boşandım adliyeden bekar ayrıldım hiçte değişik muamele görmedim öyle bir çevrem yok
Şimdi çocuklu ve evliyim adliyeden çocuklu dahi çıksam bekar çıkarım hiç farkım olmaz insanın kendini koyduğu yer önemli çevre de çok önemli.

Sallıyorlar işe yaa amann.ne gıcık olduğum konular.elin dedesiyle ego kasmanın derdinde.ben olsam yaza yaza dede mi yazıyor diye üzülürdüm.
Demekki yokluktan kırılıyoruz lafını kendin yaşıyorsun aksi halde başkasını da öyle zannedip bi sapık dedenin teklifini ego olarak kullandığını düşünmezsin.Kimsenin ne yaşadığını bilmeden sallıyor demen de çok komik.Bi ara anonim chat uygulaması indirmiştim eğlencesine ve hiç tanımadığım birisi bana oyuncak at var ya sallanan,onun arka kısmını oyup o işi yaparken çektiği videoyu atmıştı.Bence bu ülkede kadınlar yokluktan kırılmaz olsa olsa erkekler kırılır.Oyuncak ata hallenen bi milletin erkeğini suçsuz görmeyip bu kadına yüklenmen acizce.Dayılar bile sana bakmıyorsa demekki hırsını alamamışsın

damla dml bunun neresini haklı bulup like attınız çok merak ettim valla hatta birçok mesajına atmışsınız birde yeni üye hmm ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…