Boşandığım eşimden 2. Bebeği bekliyorum, fikirlerinize ihtiyacım var

Hmhm kadinlarkulubune yeni uye oldun ama tamamen de uygun uslubun falan. Bunu da mi ana babandan ogrendin? Onlar da forum uyesiydi ondan mi vakifsin bu kadar foruma?

Ayrica, 10 ay once bosandim, 9 aydir eski esle birlikteyiz zaten hoca nikahimiz da var diyosun, sonra cocugumu tek buyutttum diyosun. Fake konunun da bir adabi var, biraz ozen goster hikayene

Son düzenleme:

birşey dicem, ben şuan 13 haftalık hamileyim benim günahımı almaktan korkmaz mısın hiç? eşim ile resmi olarak 10 ay önce boşandım zaten ayrı yaşıyordum dedim okumuşmuydun bunu da? fake bir konuyu açıp niye bu cevapları duyup kendimi üzeyim bebeğimi üzeyim hiç düşündün mü bunu? daha evvel kayıtlıydım buraya kapatmıştım sırf kimseyle konuşamıyorum diye yeniden üye oldum anlattım fikir istedim. Tamam çoğu şeyi anlıyorum zaten yazılanları okudukça bende görüyorum ama o kadar da yapmayın bence.

Ben arkadaşa katılıyorum.Adam zaten dönmek istemiyorsa 3 çocuk yapsan yine dönmez.Bana ne halin varsa gör diyecek ve ben doğuracağım imkansız.Biraz gururlu olmak lazım.Aldırın demek kolay değil tabii ki,can sonuçta.Ama geleceğininde garantisi var mı?

aldığım cevapların çoğuna üzülüyorum, çoğuna da hak veriyorum zaten bunun bir çoğunu göze de aldım bu konuyu açarken. dışarıdan birilerinin gözüne ihtiyacım vardı belki hayatımın yolunu çizerken eşim ile konuşmadan önce. sadece bu

bu bebeği öğrendiğimde 5 haftalıktı, hemen eşime söyledim birlikte doktora gittik 10. haftaya kadar bekledim düşündüm ve kendime dedim ki
o olsa da olmasa da bu bebeği aldırmayacağım.

bebek bir obje değildir gunahsız bır sabı sırf kardesıne arkadaş olsun dıye babasız buyutulmeyı haketmıyor sız en buyuk gunahı kendınız yapıyorsunuz ustelık kendı egonuz ıcın o sabıyı alet edıyosunuz çok üzücü bu kahroldum o kuzu adına ıcım cızladı... ona nasıl bır gelecek sunabıleceksınız:26:

Son düzenleme:
hala eşim diyosunuz hangi eş??? boşanmıssınız siz farkındamısnız hangı hayal alemınde yasıyorsunuz

Tamam konu gercek diyelim. Gayri mesru cocuk tasiyan kadinin gunahini almaktan mi korkayim? Sen bosandiginda resmi nikahin da hoca nikahin da bitti.

maddi anlamda bir endişe duymuyorum ama dediğiniz şeyi manevi anlamda bende çok düşündüm. bencillik ettim belki, zaten en başta bu kadar seviyor olmamı sorguladım ben. ama istedim işte bu bebeği, duyunca içime düştü ateşi. biz bir daha bir araya gelemeyeceğiz ben hata ettim biliyorum ama artık 13 haftalık. bundan sonraki yolumu bilemiyorum sadece

Tamam konu gercek diyelim. Gayri mesru cocuk tasiyan kadinin gunahini almaktan mi korkayim? Sen bosandiginda resmi nikahin da hoca nikahin da bitti.

Bilki senin adına üzülürüm sadece, bu kadar kötü niyetli olmana. Karnımda hiçbir günahı olmayan bir çocuğa gayri meşru diyebildiğin için ki çok şükür değil.
biliyor musun bir sürü eleştiri var bak ama birtek seninkine çok üzülüyorum inan kendim için de değil, benim üzülecek daha önemli konularım var ama benim yüzümden günaha giriyorsun diye üzülüyorum. ben kocam diyorum o adama, eşim diyorum. bırak meşrutiyeni Allah bilsin

Eşinizin ailesi neden sizi istemiyor?

Eşinizin ailesi neden sizi istemiyor?

en başta kendi içlerinden evlendirmek istemişler eşim istememiş yabancı kimse yok içlerinde, okumuş çalışan gelin açık gelin istemediler. en son olarak da ben evi terkedince ipler tamamen koptu bir daha da hiç düzelmedi.
hiç görüşmedim zaten bir daha, orada hata yaptım ayrıldığımızda eşim beni çok seviyordu ailesi git sahip çık dese gelirdi ama ben elimi eteğimi çektim v.s
o süreçte acıyla fevri davranıp boşanma davası açtım eşim itiraz etti yargıtaydan döndü hata edip 2. kez tekrar dava açtım ve bitirdim. eşimin babası çok inat bir insandır. kendi kardeşleriyle bile küs, herkesi yönetir

demogoji yapıyorsunuz , sizin yapmadınız vicdanını cocuklarınıza karşı, asude'den bekliyorsunuz

teşekkür ediyorum hepinize konuyu kapatıp üyeliğimi de iptal edeceğm. dışarıdan bir göz istemiştim bir iki mesajı kopyaladım üzerine uzunca düşünmek istiyorum. sağolun

Anladım severek ayrıldınız... Sizin yapacağınız şey o haltı yapan eşinizle tekrar evlenmek madem seviyorsunuz... Zevkle çocuk yapıp sonra git aldır demesi değil...

Anladım severek ayrıldınız... Sizin yapacağınız şey o haltı yapan eşinizle tekrar evlenmek madem seviyorsunuz... Zevkle çocuk yapıp sonra git aldır demesi değil...

Türk toplumunda böyle galiba insanlar sevişemez , cocuk yapar.
nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…