merhabalar 4 yaşında bir çocuğum var eşim ile resmi olarak 10 ay önce boşandım zaten ayrı yaşıyordum. onu seviyorum. onun beni sevip sevmediğinden çok emin değilim. sevse ayrı durmazdı diye düşünüyorum. oğlumun bir rahatsızlığı sonucu tekrar yakınlaştık. 3 aylık hamileyim, o istemedi ama ben bu bebeği aldıramadım. çok heyecanlı çok da mutluyum yalan değil. ailesi bilmiyor ve beni de hiçbir şekilde istemiyor zaten, görüştüğümüzden bile haberleri yok. eşim ailesinden acayip korkar çevreyi de çok önemser. duyulduğunda kıyamet kopacak tabiki o tarafta. ilk paylaştığımda aldırmamı istedi sonra tek başınasın deyip gitti. bende sadece peki dedim. sonra çıktı kendi geldi. şimdi bebek hakkında hiçbir şey konuşmuyor. ilişkimizden de konuşmuyor. geliyor bizimle vakit geçiriyor gezdiriyor o kadar. sonumuz nereye gidiyor bilmiyorum. bu bebeği Rabbim izin verirse dünyaya getireceğim, kafasında ne var bilmiyorum ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor. beni sevmiyor birlikteliği düşünmüyorsa neden ne halin varsa gör deyip çekip gitmedi bilmiyorum. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşandığım eşimden 2. Bebeği bekliyorum, fikirlerinize ihtiyacım var
- Konu Sahibi mabedim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
merhabalar 4 yaşında bir çocuğum var eşim ile resmi olarak 10 ay önce boşandım zaten ayrı yaşıyordum. onu seviyorum. onun beni sevip sevmediğinden çok emin değilim. sevse ayrı durmazdı diye düşünüyorum. oğlumun bir rahatsızlığı sonucu tekrar yakınlaştık. 3 aylık hamileyim, o istemedi ama ben bu bebeği aldıramadım. çok heyecanlı çok da mutluyum yalan değil. ailesi bilmiyor ve beni de hiçbir şekilde istemiyor zaten, görüştüğümüzden bile haberleri yok. eşim ailesinden acayip korkar çevreyi de çok önemser. duyulduğunda kıyamet kopacak tabiki o tarafta. ilk paylaştığımda aldırmamı istedi sonra tek başınasın deyip gitti. bende sadece peki dedim. sonra çıktı kendi geldi. şimdi bebek hakkında hiçbir şey konuşmuyor. ilişkimizden de konuşmuyor. geliyor bizimle vakit geçiriyor gezdiriyor o kadar. sonumuz nereye gidiyor bilmiyorum. bu bebeği Rabbim izin verirse dünyaya getireceğim, kafasında ne var bilmiyorum ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor. beni sevmiyor birlikteliği düşünmüyorsa neden ne halin varsa gör deyip çekip gitmedi bilmiyorum. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
doğacak cocuğunuza tek başına bakım gücünüz var mı?
ailesine söyleyemeyecek kadar korkuyorsa korunma yöntemleri vardı niye kullanmadınız
adam olup çıksın ailesinin karşısına söylesin
yok olmaz derlerse bi ev kiralayın eşyalarınızı da alın oturun çok zor bişi değil yani
Hamile kalıp kalmayacağınızı bilmiyor muydunuz. Önlemini almamanız ve bu çocuk için heyecan duymanız eşinizle tekrar evlenmeniz için gibi geldi bana.
Ayrıca nikahsız değilsiniz ve birlikte olabiliyorsunuz.
Madem öyle neden boşandınız neden diretmediniz.
Babasının istemediği bir çocuk doğurmak çok zor olmalı.
İyiniyetli gelmedi bana hiç.
Hayatınızı karıştırmasaydınız keşke eski eşinizle yakınlaşarak..
Eski eş ya da başka biri benim için hiç farkı yok ikisi de yabancı.
Nikahsız bebek dünyaya getirmek de hiç doğru gelmiyor bana...
Ayrıca nikahsız değilsiniz ve birlikte olabiliyorsunuz.
Madem öyle neden boşandınız neden diretmediniz.
Babasının istemediği bir çocuk doğurmak çok zor olmalı.
İyiniyetli gelmedi bana hiç.
Hayatınızı karıştırmasaydınız keşke eski eşinizle yakınlaşarak..
Eski eş ya da başka biri benim için hiç farkı yok ikisi de yabancı.
Nikahsız bebek dünyaya getirmek de hiç doğru gelmiyor bana...
- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.305
- 198
açıkcası eleştirimi ağır bulabilrsin
ama senin bu yaptığını genelde adamı kendine bağlayıp mecbur bırakmak isteyen kadınlar tercih ediyor
siz boşanmışsınız anlaşılan nedeni de eşinin ve eşinin ailesinin bu evliliği istememesi
peki canım neyin inadı bu
boşandığın adamdan yeniden hamile kalıp birde ben aldırmam bu bebeği diye ısrar etmek
eminim korunmamışsındır da
açıkcası bende bu işlin senin işine geldiği belkide bilinçli yaptığın gibi bir izlenim oluştu
aksi dahi olsa
hiç hoş bir durum değil
dul bir kadın olarak doğur bakalım 2. çocucuğu
eşinden çevresel yada ailesel nedenlerle inkar etsin benden değil diye
ne yapacaksın ?
o çocucğun ne günahı var ?
bazen insan vazgeçmeyi bilmeli
rezil olmadan önce
sefil olmayı tercih etmeli
Kendinizi nede böyle şeylere layık görüyorsunuz anlamıyorum...Öylesine ayrılan zamanları çocuğuna ilgi göstermesi anlamında yeterli olabilir. Ama buna birde cinsellik eklemek ne büyük yanlış..Canı isteyince geliyor ,işi bitince gidiyor.. Sorumluluk yok ..Sıkıntı yok oh ne ala..Hayat ona güzel..
Şu durumda ne denilebilirki..Sizin amaçladığnız neydi bilemiyorum ama tekrar evlenmenizden başka çıkar yol yok gibi...
Şu durumda ne denilebilirki..Sizin amaçladığnız neydi bilemiyorum ama tekrar evlenmenizden başka çıkar yol yok gibi...
- 6 Mayıs 2014
- 693
- 689
- 78
hep eşinizin ailesinden bahsetmişsiniz..
onlar istemiyo onlar bilmiyo vs vs
kendi ailenizin tutumu ne acaba ? yada onlar biliyormu ?
boşandığınız eşinizden de olsa siz dul bir bayan olarak nikahsız hamile kaldınız, toplumdaki yerini tahmin edebilirsiniz..
bütün bu zorlukları göğüsleyebilecek misiniz ?
ben yanınızda duran bir adam göremedim..
çocuğunu taşıyan kadına ''tek başınasın'' diyebiliyor..
sizde heyecanlıyım diyorsunuz ama bu tek başınalığı kaldırabilecek misiniz ?:44:
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
kötü niyetli miydim bilmiyorum ama bu bebeği istediğim doğru. ama öğrendiğimde bana çok büyük süpriz oldu. bundan sonra onunla olur yada olmaz bilmiyorum ama bu bebeği istediğimden eminim. benden değil diyemez ama muhtemelen yanlız büyüteceğim doğru. ben yokum dediğinde peki dediğimde ciddiydim. numaramı bile değiştirdim, o geldi kapıma. sessiz kaldı ama. zor bir durum olduğunu biliyorum, bu konuyu açarken her türlü eleştiriyi de bekliyordum zaten. en son geldiğinde konuşmak istedi ben susutum. çünkü söyleyeceklerine hazır mıydım bilmiyorum.
- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
elalem boşanmış birinin çocuk doğurmasına pek hoş bakmayacak üstelik belki de eşin ve ailesi çocuğun ondan olmadığını iddia edecek. Kendini büyük bi zan altında bırakacaksın.
Adamın yanınızda vakit geçirmesinin sebebi de kararları ile vicdanı arasında kalmasından ileri geliyor.
4 yaşındaki çocuğunun babası neticede onunla vakit geçirmek hakkı ama senle vakit geçirmesi seni sevdiği ya da senle ilgili olduğundan gibi gelmedi bana
Adamın yanınızda vakit geçirmesinin sebebi de kararları ile vicdanı arasında kalmasından ileri geliyor.
4 yaşındaki çocuğunun babası neticede onunla vakit geçirmek hakkı ama senle vakit geçirmesi seni sevdiği ya da senle ilgili olduğundan gibi gelmedi bana
kötü niyetli miydim bilmiyorum ama bu bebeği istediğim doğru. ama öğrendiğimde bana çok büyük süpriz oldu. bundan sonra onunla olur yada olmaz bilmiyorum ama bu bebeği istediğimden eminim. benden değil diyemez ama muhtemelen yanlız büyüteceğim doğru. ben yokum dediğinde peki dediğimde ciddiydim. numaramı bile değiştirdim, o geldi kapıma. sessiz kaldı ama. zor bir durum olduğunu biliyorum, bu konuyu açarken her türlü eleştiriyi de bekliyordum zaten. en son geldiğinde konuşmak istedi ben susutum. çünkü söyleyeceklerine hazır mıydım bilmiyorum.
Olan olmuş
Çocuğu nüfusuna alması için gerekeni yap, yasal haklarından mahrum kalmasın
Maalesef ki ben sana sevgisi olduğuna inanmıyorum
Zor bir işe soyunmuşsun, tek başına büyütecek gücün var mı ?
Ailen bu duruma ne diyor
beni sevdiğini bende düşünmüyorum, vicdanlı olduğunu da düşünmüyorum ama :) halimden memnun olduğumu düşünenlere değilim diyebilirim, sadece bu bebeği istiyorum diyebilirim. sadece karnımdaki bebeği üzmemek adına dirayetli durmaya çalışıyorum. bu bebeği dünyaya getirirsem bakabilirim zor biliyorum ama bakabilirim. ailemle paylaştım ama zaten 9 aydır birlikte olduğumuz onun ailesi dışında herkes tarafından biliniyordu. bu bebeği isterken o bize geri döner diye bir umuda kapılmadım. olmasa da istedim sadece bundan emin olun. oğlumun bir kardeşi olsun bir yoldaşı olsun istedim. yeniden anne olmak sevdiğim adamdan bir can daha istedim aslında ona rest çekmek ve yoluma devam etmek istiyorum. toplumun ne dediği çok umrumda değil. herkes tekrar bir araya geldiğimizi biliyordu zaten, ki dini nikahımız vardı sadece ben bir anlık öfke ile boşandım. karışık bir durum içindeyim, ailesine gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. bilmiyorum arkadaşlar sadece içim acıyor ve kimseye anlatamıyorum
Olan olmuş
Çocuğu nüfusuna alması için gerekeni yap, yasal haklarından mahrum kalmasın
Maalesef ki ben sana sevgisi olduğuna inanmıyorum
Zor bir işe soyunmuşsun, tek başına büyütecek gücün var mı ?
Ailen bu duruma ne diyor
çocuğu nüfusuna zaten alacaktır bununla ilgili tereddütüm yok. almasa da babalık davası ile tabiki bu gerçekleşecek. ben beni sevmediğini düşünüyorum zaten. sadece neden yanımda olduğunu bilmiyorum şuan, mesela elini karnıma koydu ne kadarlık olduğunu sordu hareket edip etmediğini sordu. aldı beni ve oğlumu pikniğe götürdü o gece sabaha dek bana sarılarak uyudu. kasık ağrım vardı telaşlandı sarıldı bana. insan işte bir umut düyor arkadaşlar
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
size sahip çıkmayan bir adamdan tekrar çocuk sahibi yapmanız kısa günün karı gibi düşülsede uzun vadede nasıl hatalar yapıyorsunuz üstelik bir kerede yanmışssınız
fakat siz evlilik dışı bir cocuk daha dogurmayı göze alırken o ailesine bile söylemez
işte böyle kadınlarıda böyle erkekler bitiriyor
ne diyim
fakat siz evlilik dışı bir cocuk daha dogurmayı göze alırken o ailesine bile söylemez
işte böyle kadınlarıda böyle erkekler bitiriyor
ne diyim
çocuğu nüfusuna zaten alacaktır bununla ilgili tereddütüm yok. almasa da babalık davası ile tabiki bu gerçekleşecek. ben beni sevmediğini düşünüyorum zaten. sadece neden yanımda olduğunu bilmiyorum şuan, mesela elini karnıma koydu ne kadarlık olduğunu sordu hareket edip etmediğini sordu. aldı beni ve oğlumu pikniğe götürdü o gece sabaha dek bana sarılarak uyudu. kasık ağrım vardı telaşlandı sarıldı bana. insan işte bir umut düyor arkadaşlar
Sana o kadar düşkünse sahip çıksın
Sorumluluk taşımadan gelip yanında yatmak kolay
Boş umutlara kapılma
Senden bir kere vazgeçen yine geçer
Hamileliğini kendi ailen biliyor mu, sana destek olacak birileri var mı ?