Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

5,5 aydır ayriyim. Ailemin yanına geldiğimde 1,5 aylık hamileydim. Ama benimki biraz farklı ben ailemi ziyarete geldim. Ne olduysa burada oldu 🤷‍♀️
Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım öncelikle 🤲 üzüldüm senin için de.. Herkesin hikayesi apayrı..Bizimkine hamilelik haberini verdiğimde yüzü düşmüştü,doktor kesin değil demiş ama baksana demişti hevesim kursağımda kalmıştı.(Doktor normal gebelik olduğunu teyit için beta HCG nin 1000 i geçmesini bekleyelim demişti ) Hepsi birbirinden hayırsız..Neyse her şey güzel olsun inşallah bizler için 🌸

Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım öncelikle 🤲 üzüldüm senin için de.. Herkesin hikayesi apayrı..Bizimkine hamilelik haberini verdiğimde yüzü düşmüştü,doktor kesin değil demiş ama baksana demişti hevesim kursağımda kalmıştı.(Doktor normal gebelik olduğunu teyit için beta HCG nin 1000 i geçmesini bekleyelim demişti ) Hepsi birbirinden hayırsız..Neyse her şey güzel olsun inşallah bizler için 🌸

Benimkide hamile olduğumu öğrenince bana değil gidip annesine sarılmıştı 😂😂

Merhaba kızlar bende boşanma kararı aldım. Konularımı bilenler bilir bilmeyenler için kısacık özet geçebilirim.

Bu grubu ne iyi akıl etmişsin de açmışsın E Eve in Heaven .Görüyorum ki güçlü kadınlar bir araya gelmiş destek oluyor. Bende sizlere hem destek hemde içim bunalıp taştığı zaman sizinle paylaşmak istiyorum. Çünkü gerçekten yaşamayan anlamıyor, bilmiyor, bizim gibi hissedemiyor öyle uzaktan bakıp yorum yapmak kolay oluyor sanırım bilemiyorum.

Herneyse güzel kadınlar sonuç olarak inşallah bizi güzel bir hayat bekliyordur ve verdiğimiz bu karar için Allah utandırmasın inşallah 😊

Canım çok geçmiş olsun sorumsuz adam hem arkadan iş çevirip hem eşi hamile bırak sonsuza kadar bu oyun sürer diye mi düşündün be adam ! Nasıl öğrendin peki
Öyle sürecek sanıyormuş aile hayatı yaşamak istediğinde bana gelsin eğlence aradığında oraya gitsin baya keyfi yerindeymiş paşamın yani,sağol canım ❤️
Nasıl öğrendin dersen bi gece uyuyamadım hamile olduğum için geceleri rahatsız oluyordum hep normalde geri uyumaya çalışırdım ama o zaman içime mi doğdu ne kalkma ihtiyacagi hissettim,mutfağa doğru yol alırken telefon konuşması duydum fısır fısır, buradan dönemem bi süre uzaktan idare edicez bitanem çocuk doğsun boşanıcam senide getiricem yanıma falan diyordu (eşim mühendis olduğu için ordan iş teklifi gelmişti 1 yıllığına yurtdışındaydık) o an şoka girdim zaten hiç ağlamadım çünkü şoktaydım inanmıyordum yani aklım almıyordu ertesi gün işten gelince oyun oynaması için telefonu oğluma verdi duşa girdi bende aldım elinden baktım WhatsApp Instagram temizdi dikkat çekmemek için sadece Snapchat den konuşmuşlar, bütün yazışmalar kalpler öpücükler neler neler, o an yürüyüş yapicam diye seslendim banyoya doğru çıkıp gittim ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı, o kadar kızgındım ve hala da o kadar kızgınım.

Öyle sürecek sanıyormuş aile hayatı yaşamak istediğinde bana gelsin eğlence aradığında oraya gitsin baya keyfi yerindeymiş paşamın yani,sağol canım ❤️
Nasıl öğrendin dersen bi gece uyuyamadım hamile olduğum için geceleri rahatsız oluyordum hep normalde geri uyumaya çalışırdım ama o zaman içime mi doğdu ne kalkma ihtiyacagi hissettim,mutfağa doğru yol alırken telefon konuşması duydum fısır fısır, buradan dönemem bi süre uzaktan idare edicez bitanem çocuk doğsun boşanıcam senide getiricem yanıma falan diyordu (eşim mühendis olduğu için ordan iş teklifi gelmişti 1 yıllığına yurtdışındaydık) o an şoka girdim zaten hiç ağlamadım çünkü şoktaydım inanmıyordum yani aklım almıyordu ertesi gün işten gelince oyun oynaması için telefonu oğluma verdi duşa girdi bende aldım elinden baktım WhatsApp Instagram temizdi dikkat çekmemek için sadece Snapchat den konuşmuşlar, bütün yazışmalar kalpler öpücükler neler neler, o an yürüyüş yapicam diye seslendim banyoya doğru çıkıp gittim ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı, o kadar kızgındım ve hala da o kadar kızgınım.

Yorum yapicam ne diyeceğimi bilemiyorum. Sadece yanında olduğumuzu bil 🥺

Allah'ın adaleti işte, önümüze seriliyor her şey.iyi sakin kalabilmissin yine ...
Doguma bir hafta kala riskli bir zaman yolculuk yapabildin iyi ki..şu an durum ne peki dava açtın mu karşı tarafin tepkisi ne

Merhaba kızlar bende boşanma kararı aldım. Konularımı bilenler bilir bilmeyenler için kısacık özet geçebilirim.

Bu grubu ne iyi akıl etmişsin de açmışsın E Eve in Heaven .Görüyorum ki güçlü kadınlar bir araya gelmiş destek oluyor. Bende sizlere hem destek hemde içim bunalıp taştığı zaman sizinle paylaşmak istiyorum. Çünkü gerçekten yaşamayan anlamıyor, bilmiyor, bizim gibi hissedemiyor öyle uzaktan bakıp yorum yapmak kolay oluyor sanırım bilemiyorum.

Herneyse güzel kadınlar sonuç olarak inşallah bizi güzel bir hayat bekliyordur ve verdiğimiz bu karar için Allah utandırmasın inşallah 😊
Aminnn canım benim hepimiz çok mutlu oluruz inşallah❤️ ben konunu bilmiyorum ama bu kararı verdiğine göre çok güçlü bir kadın olduğunu biliyorum🥰

Hoşgeldiniz ve geçmiş olsun ❤️
Nick tanıdık geliyor ama hikayenizi okuyabilirim 😊

Ben ilkinden 15 sene sonra boşandım Çok sancılı bir süreçti. Bir de karşımdaki o kadar kişiliksizdi ki önce bana psikolojik sorunları olduğunu, doktora gitmeyi teklif etti. Doktor ikimize de teşhis koydu. Ona objesif, bana manik depresif dedi. Antidepresan yazdı. Ben muntazam kullandım. Meğer eş kişisi hiç içmemiş. Neymiş "bizim evliliğimizin kurtarılacak yanı kalmamış. Beni içi almıyormuş." Neyse velhasıl boşandık. Ben bir sene yerlerde anırarak ağladım. Dile kolay gençliğim, 15 senem geçmiş. Daha sonra yavaş yavaş toparlandım. Nietzche ne güzel demiş "Seni öldürmeyen şey güçlü yapar." Bosandıktan 4 sene sonra evlendim. Şimdi 3 aylık hamileyim.
Çok şükür 2. Kocamdan memnunum ☺

Allah'ın adaleti işte, önümüze seriliyor her şey.iyi sakin kalabilmissin yine ...
Doguma bir hafta kala riskli bir zaman yolculuk yapabildin iyi ki..şu an durum ne peki dava açtın mu karşı tarafin tepkisi ne
Yok canım 32.haftadaydim o zaman erken doğum yaptım maalesef Türkiye ye döndükten sonra 12 gün küvoz de kaldı oğlum iyi çok şükür şimdi, o kuvoz günleri süresince eşim de yanımdaydı çok yorgundum daha doğrusu yorgunduk ve hiç uzatmadan anlaşmalı boşanılmaya karar verilidi herhangi bir zorluk çıkarmadı,en azından o kadar vicdanı var

Ben de bi yardım istesem elimde hiçbir kanitim yok ama eşim benim ricam dışında 8 senedir evime hasta annesini getirdi.Hasta derken yanlış anlaşılmasın kaynana istemeyen bakmayan gelin değilim ama eşimin annesi akıl hastası sağı solu belli değil sürekli bana ve kızıma saldırıyor ayrıca evde parçalanmamis koltuk perde kıyafet ayakkabı kalmadı parçalanan yorgan yastıkları saymıyorum.Evimiz 80 m sadece yatak odam ve oturma odam var diğer odayı eşim annesine tahsis etti banyoya kirli sepeti bile koyamıyorum o derece sabaha içindekileri alıp parçalıyor bu 5 sene içinde korku sinir stresle 3 tane bebeğimi kaybettim tabi eşimin psikolojik ve maddi şiddeti de var hakaret küfür evden kovma dayak yok çünkü ispat edilir diye kendini tutuyor ama günlerce konuşup söylenerek dövmekten beter ediyor.Ben bunlara katlandım ama şimdi yine hamileyim doktor stres üzüntü yok dediği halde eşim üstüme geliyor annesi çabası eşime dedim ki anneni bakım evine bırakmak istemiyorsun anladım en azından bebek doğana kadar yer bul yada altı üstü ev tut evi ayrı olsun yine bakalım dedim para hesabı yaptı taşınmak kac para haberin varmi filan ben tasinamam ben yaşayacaksan böyle yaşa yoksa afedersiniz s.g dedi bende ailemin yanına başka şehire gideceğim boşanma işlemini nasıl yapayım maddi imkanım hiç yok çünkü eşim ne kadar ziynet eşyam varsa sattı ve beni 20.000 kadar norca soktu 8 yıllık icralık ben ne talep edebilirim bu bebeğimi de kaybedersem eşimden nasıl şikayetçi olabilirim biraz uzun oldu okursanız cevap verirseniz çok sevinirim.
Böyle bir adamdan neden çocuk yapmak için bu kadar uğraşıyorsunuz. Kızınızı döven bir deli var evde, kimbilir yeni doğmuş bebeğe neler yapar? Bebeği kaybettikten sonra deli kadından şikayetçi olsanız nolur, sürekli çocuk yapmaya çalıştığınız sorumsuz ve düşüncesiz kocanizdan ne olur ...

Aldatmak bir kişilik bozukluğu bence korkaklığın önde gideni bir de erkek aldattığında karısı anlarsa ve boşanırlarsa diğeri ile de çok sürmüyormuş cazip gelen adrenalin heralde o zaman git paraşütle filan atla demi ne diye eziyet çektirirsin
Benim babam aldattığı kadınla evlendi oğlu bile oldu, şerefsiz adam ya:KK70: eşim için geçerli olmamasını umuyorum,ben sallamıyorum diyen taraf olmadım hiçbir zaman ben mutlu olmasın benden sonra diyen kısımdayım, Paraşütle değil direkt de atlayabilir daha memnun kalırdık:işsiz:

Ben ilkinden 15 sene sonra boşandım Çok sancılı bir süreçti. Bir de karşımdaki o kadar kişiliksizdi ki önce bana psikolojik sorunları olduğunu, doktora gitmeyi teklif etti. Doktor ikimize de teşhis koydu. Ona objesif, bana manik depresif dedi. Antidepresan yazdı. Ben muntazam kullandım. Meğer eş kişisi hiç içmemiş. Neymiş "bizim evliliğimizin kurtarılacak yanı kalmamış. Beni içi almıyormuş." Neyse velhasıl boşandık. Ben bir sene yerlerde anırarak ağladım. Dile kolay gençliğim, 15 senem geçmiş. Daha sonra yavaş yavaş toparlandım. Nietzche ne güzel demiş "Seni öldürmeyen şey güçlü yapar." Bosandıktan 4 sene sonra evlendim. Şimdi 3 aylık hamileyim.
Çok şükür 2. Kocamdan memnunum ☺
Senin için çok sevindim canım hep mutlu olursun umarım, bebeğini de sağlikla kucağına alırsın inşallah 🙏❤️

Benim babam aldattığı kadınla evlendi oğlu bile oldu, şerefsiz adam ya:KK70: eşim için geçerli olmamasını umuyorum,ben sallamıyorum diyen taraf olmadım hiçbir zaman ben mutlu olmasın benden sonra diyen kısımdayım, Paraşütle değil direkt de atlayabilir daha memnun kalırdık:işsiz:
Yani insan kayıtsız kalamaz bence de zaten aldatılmanın verdiği şok öfke üzüntü bir de üstüne evlendiklerini duysa insan daha zor olur keşke yapmasalar böyle kötü şeyler ama olan olmuş ilahi adalete güvenirim ben er ya da geç tecelli edecektir :dua:

boşanalı 1 yıl oldu yavaş yavaş alıştım filan da üzerimden atamadığım bir şey var sanki hala onun kontrolünde gibiyim yani onu gördüğüm filan da yok ama nasıl desem arkadaşlarım akşam dışarı çıkalım der bende bi tedirginlik başlar ya da şehir dışına gideyim derim bi an ya kızarsa oluyorum ne alaka anlamıyorum eskiden koyduğu kuralları boşandıktan sonra da uygulamaya çalışıyorum sonra bir an kendime geliyorum niye böyle oluyor nasıl sıyrılacağım bundan bilmiyorum

boşanalı 1 yıl oldu yavaş yavaş alıştım filan da üzerimden atamadığım bir şey var sanki hala onun kontrolünde gibiyim yani onu gördüğüm filan da yok ama nasıl desem arkadaşlarım akşam dışarı çıkalım der bende bi tedirginlik başlar ya da şehir dışına gideyim derim bi an ya kızarsa oluyorum ne alaka anlamıyorum eskiden koyduğu kuralları boşandıktan sonra da uygulamaya çalışıyorum sonra bir an kendime geliyorum niye böyle oluyor nasıl sıyrılacağım bundan bilmiyorum

Bulursan bie yolunu bize de önder ol 🥺 herbirimizin ihtiyacı vardır eminim. Böyle adamlardan bir anda kurtulunmuyor. Bende sadece koca değil akrabaları korkusu bile var

Bulursan bie yolunu bize de önder ol 🥺 herbirimizin ihtiyacı vardır eminim. Böyle adamlardan bir anda kurtulunmuyor. Bende sadece koca değil akrabaları korkusu bile var
İşin garip yanı ne biliyor musun benim için korkulacak bir durum yok herkes kendi yolunda ama işte evlilikteki kurallardan sıyrılamıyorum dışarıda arkadaşlarımla kahve içiyorum mesela hızlı hızlı içip kalkmanın derdindeyim sanki eve gidip yemek hazırlayacağım ona böyle yani sıyrılmak istiyorum belki yavaş yavaş o da olur bulursam söylerim size de yolu :KK45:

X