- 23 Mart 2015
- 5.682
- 11.943
- Konu Sahibi sufisentir
Aslında ben 3 aydır yalnız yaşıyorum onun yokluğuna çoktan alıştım.Evi ne kadar istediğinizle doğru orantılı bir durum, kurduğunuz duygusal bağ, belki daha farklı bir evlilik olabilirdi iç hesaplaşmasının, evi istediğiniz gibi yaparken kurduğunuz hayallerin, evden ayrılınca bir yanınızında evle birlikte yitip gideceğini düşünmenizden kaynaklı olabilir.
Evi gerçekten istiyor musunuz yoksa orada yaşamaya devam ettikçe hayallerinize tutunmanıza yardımı olacak diye mi satılmasından taraf değilsiniz buna karar vermelisiniz.
Hayalleriniz nerede olursanız olun sizinle olacak, yeni başlangıç da yapacaksınız, evi siz alırsanız 4 yıl bir şekilde geçer ama evinizi evliliğiniz ve eşinizle de bütünleştirdiyseniz, eşinizin o evden çıkıp gitmesi, başka bir duygusal soruna neden de olabilir, ki siz belli ki duygusal birisiniz, karar verirken herşeyi enine boyuna düşünmenizi tavsiye ediyorum.
Ozlemiyorum da hiç onu ne yalan söyleyeyim.
Ama ne zamanki resmiyete döküldü olay satılacak muhabbeti oldu ben duvarlara tablo falan asmaya başladım bi şekilde daha cok sahiplendim evi.
Anlamaya çalışıyorum kendimi duygularımı bende esas derdim ne çözmeye çalışıyorum.