Normalde kimseyle polemige falan girmem ben de cok snir oldum dayanamadim yazdim artik. burdaki uyelerin onemli bir kismi sorun cozmeye degil de; asagilamaya, rencide etmeye, uzmeye, hakaret etmeye ve kucuk dusurmeye yonelik yorumlarda bulunuyor...sana ne sorulduysa ona cevap ver kardesim ne diye hicbirsekilde karsidakine yardimci olmayacak bos yorumlar yapiyorsun ki? hosuna gtmedyse yorum yazma...hadi dayanamadin elestrdin, elestrmenin de bir siniri var siz kim oluyorsunuz da insanlari asagiliyorsunuz diye sorarlar adama...buraya yardimci olmaya degil ofkelerini kusmaya geliyorlar resmen...lutfen yapici olun biraz...uslubunuza dikkat edin en azindan...konu sahibi arkadasim senn en kisa surede avukat bul kendin coz bu isi...bak esin de varmis o da yardimci olur avukat bulmanda bu surecte yaninda olur tek basina sayilmazsin...eski esin de istiyosa tek celsede biter ayrica almanyadan cocugu vs alamaz belki evli bile gozukmuyosunuz belgelerinizi alman devletine vermediyseniz...zaman kaybetmeden halledin bu isi...