• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanacağımızı anneme söyledim ve bin pişman oldum!!!

Kazuletbagyan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
300
358
53
29
merhaba herkese

Önceki konumda tereddütümden bahsetmiştim. Herkeste bir fikir beyan etti sağolun... Günlerim inanılmaz zor geçiyor. Evde köpeğimle kafayı yiyecek gibiyim. Memleket gidecektim avukat 10 gün içinde görülür dava dediği için gidemedim. Sigara ve alkol kullanmadığım halde ikisini de kullanmaya çalıştım ama onu bile beceremedim. Bir yudum alıp bıraktım. Acımı nasıl yaşayacağımı bilemiyorum resmen. Öte yandan ne kadar düşünürsem düşüneyim boşanmak bana en doğru karar geliyor. Çünkü eşimi aldatmak gibi kötü bir düşünceye bile kapılmıştım son zamanlarda.

Bu strese dayanamadım anneme anlattım. Önce şaka zannetti. Sonra ev-para birşey veriyor mu, bak vermezse burda laf-söz çıkar adam seni kusurlusun diye boşadı diye dedi. Bende veriyor dedim. Ben oraya gelecem dedi kapat babanla konuşayım dedi ve kapattık.
Eşime arayıp babam “niya bizi aramadan boşanıyorsunuz, kızımı beş parasız ortada bırakamazsın, sen kimsin, biz kendi avukatımızı tutucaz” ve küfürlü bir konuşma yapmış.
Eşimde saygısından birşey dememiş,arayıp bana söyledi. Evi istiyorsanız ev sizin olsun dedi. Şuan o kadar sinirliyim ve utanıyorum ki.
Evi versin boşansın diyorlar ya inanamıyorum onun belli işi maaşı var senin işin bile yok diyorlar gururumun içine ettiler resmen. Destek dedim köstek oldular.

Ailen bildiğin paragöz .

Allahım böyle insanlarla karşılaştırmasın . Sana destek olcagına evın derdıne düşmüş . Siz zaten onu düşünmüşsünüzdür.
Evde senın hakkın varsa zaten herturlu devlet verıyor. Buunu dile getirmesi çok acınası .

Siz eşinize gerekeni anlatırsınız , onlar panik anında kendi adlarına konuşuyor. Onların söyledikleri değil ikimizin kararları önemli dersiniz. Kendilerince sizi koruyorlar, kızmayın onlara.

Uyarın ; mahkeme zaten gerekeni bolusturecek , gururumu bana bırakın deyin bence

Neden ayriliyorsunuz bilmiyorum ama hayırlısı olsun hakkınızda.

Siz zaten anlaşmalı boşanıyorsunuz. Avukata da gittiniz...
ilk anlaştığınız şekilde olacağını eşinize söyleyin.
Aileniz sizin yerinize karar alacak, imza atacak değil.
Bende öyle söyledim. Onların telefonlarını açma bir sorumluluk var ise sadece bizim birbirimize karşı var başkalarına karşı değil, özür dilerim omların adına diyip kapattım

Siz eşinize gerekeni anlatırsınız , onlar panik anında kendi adlarına konuşuyor. Onların söyledikleri değil ikimizin kararları önemli dersiniz. Kendilerince sizi koruyorlar, kızmayın onlara.

Uyarın ; mahkeme zaten gerekeni bolusturecek , gururumu bana bırakın deyin bence

Neden ayriliyorsunuz bilmiyorum ama hayırlısı olsun hakkınızda.
Teşekkür ederim

Aman yarabbim. . Bende annen boşanmana izin vermiyor sandım.. normal bir aile kızını düşünür emin misin iyi misin kızım noldu diye.. mal kaygısına düşüp damatla yüz göz olmak ne demek??

Neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun .

Çok zor bi süreç ama içki de sigara da acınıza çare değil daha beter eder sizi.. illa bişey alacaksanız çikolata alın :KK66:

Aman yarabbim. . Bende annen boşanmana izin vermiyor sandım.. normal bir aile kızını düşünür emin misin iyi misin kızım noldu diye.. mal kaygısına düşüp damatla yüz göz olmak ne demek??

Neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun .

Çok zor bi süreç ama içki de sigara da acınıza çare değil daha beter eder sizi.. illa bişey alacaksanız çikolata alın :KK66:
Çok tatlısınız,günlerdir yoğurt ve makarna dışında birşey yemiyorum,yiyemiyorum

Buradaki fikirleri dikkate almayacaksanız neden konu açıyorsunuz ?
Neden annenize söylediniz ayrıca annenizin ev para pul muhabbeti yapması hiç hoş değil.
Kimin fikirlerini dikkate almamışım? Yorumlarda paylaş diyen de vardı paylaşma diyende? Her iki seçenekte de dikkate almış oluyorum.

Back